K: Läbipuuritud summutite taastamine?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
K: Läbipuuritud summutite taastamine?
Selline küsimus, et kas ja kuidas oleks läbi puuritud summuteid võimalik uuesti nö. täis toppida.
Tegemist siis HD V-Rodi tüüpi sumpadega, mis mu Hondale alla on putitatud. Tulemuseks paigast ära segu, mille tõttu hakkab/hakkas ratas kõrgetel pööretel jõudu kaotama. Erinevate düüsidega sahmerdades olen asja küll enam-vähem korda saanud ja nädalavahetusel legaalsetel kiirustel (suuremaid kiiruseid ei saanud "seljakoti" tõttu proovida.)sõites ei saanudki aru, et rattal enam midagi viga oleks.
Aga ma arvan, et äkki saan veel parema tulemuse kui õnnestuks need sõeljaks puuritud sumpad kuidagi ära lappida. Makrofleks ei sobi selleks? Või näiteks mingit vill?
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: K: Läbipuuritud summutite taastamine?
Kokkukägardatud ajalehed pidid ka päris hästi heli summutama. Eriti kõrgemaid sagedusi.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
+1 makrofleksile, tundub parim variant. Vanu sokke võid ka proovida sisse toppida (kes siis uusi ikka raatsib selleks raista).
Võiks mõelda metallist treilaastude või poes müüdavate metallnuustikute peale( sisuliselt sama karaam). Ehk on abiks.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Mismoodi need sul puuritud on?
Ning igasugune vill ka kindlasti ei sobi. Isegi sumpavill mitte, kui meil aimu pole, kuhu sa seda täpselt panna tahad.
Loodan, et tegid macroflexi puhul nalja. Kui ei teinud, siis soovitaks ikkagi coca purki. Endal tegin ja väga timm on.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
kindlasti algul pane kõvasti makrofleksi ja sokke.
...ja siis pärast, kui mõistustagasi tuleb, võid nt biker24'st spets villa osta, mis päris hästi müra alla tõmbab ja torud täis topib. ilmselt siin riigis kuskil müüakse veel.
seal kuskil all http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=41
...ma oletaks, et tal seest otse läbi puritud, mitte küljele augud.
ja nuustikud on suht s**t variant, ei aita midagi. ka proovitud. heal juhul kui ruumi on, lykkad ühe ette, et villa äbi ei puhuks.
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Müras polegi küsimus, selle tasemega jäädi ülevaatuspunktis, küll suhteliselt pika näoga, rahule. Lihtsalt...eeee...pagan, ma ei tea neid tehnilisi termineid...surveastet....või midagi seesugust tahaks tõsta. Oh, Jumal, selle peale lendavad nüüd jälle humoristid peale .
Läbi on puuritud ikkagi pikku- mitte ristipidi. Ümber algse väljalaskeava on tihedalt puuritud ring näpujämedusi auke. Samas ma ei tea kuidas seda tehtud on, kas need jooksevad kokku algse väljalasketoruga või mitte. Kui jooksevad, siis on villa toppimine ilmselt keerukam - võib juhtuda, et topin toru täiesti kinni.
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
kas pigem sisu pole välja kistud, sest sumpa otsas ongi ju nö sõel, et sealt tagant originaalpläust (vill?) välja ei tuleks.
ja see kõlab mu poolikule ajule rohkem nagu sul pigem probleem sisselaskega oleks. kogus või segu. aga ma olen loll ka.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Kui tegu selliste pütadega, saan sind nende anatoomia osas aidata. Tegelesin paar nädalat tagasi just selliste opereerimisega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.