läbisõit?
Moderaator: Moded
läbisõit?
Tere!Selline küsimus,et mis on see maksimaalne läbisõit bikeil millega tasub veel bikei osta,et ei peaks hakkama kohe juppe vahetama?
OT
Bikei ei ole sama mis bussnuga. Tegemist on liittähendusliku sõnaga. Nagu ka näiteks naabrinnahoidja. Bikei on lühendatud vorm ja tähendab kahekeiserlikust. Tegemist siis imperaatoriga, kes oli kahepalgeline ning üritas ühelt poolt meeldida rahvale ja teiselt poolt riigi valitsevale klassile, soovides sellisel moel tagada omale suuremat koguvõimu ning seeläbi ka pikemat valitsemise aega läbi populaarsuse prisma. (Vaata ka R.Reagani presidendiks saamise lugu.)
Aga siinses kontekstis ilmselt ikka mõeldud popnoorusliku sõnamoondusena ning silmas peetud sportlikku mootorratast.
Bikei ei ole sama mis bussnuga. Tegemist on liittähendusliku sõnaga. Nagu ka näiteks naabrinnahoidja. Bikei on lühendatud vorm ja tähendab kahekeiserlikust. Tegemist siis imperaatoriga, kes oli kahepalgeline ning üritas ühelt poolt meeldida rahvale ja teiselt poolt riigi valitsevale klassile, soovides sellisel moel tagada omale suuremat koguvõimu ning seeläbi ka pikemat valitsemise aega läbi populaarsuse prisma. (Vaata ka R.Reagani presidendiks saamise lugu.)
Aga siinses kontekstis ilmselt ikka mõeldud popnoorusliku sõnamoondusena ning silmas peetud sportlikku mootorratast.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
OT
Kusjuures bikei ja bikeil on valesti kirjutatud ainult niipalju, et ülakoma on puudu - vastavalt bike'i ja bike'il. Ja siis võiks veel võõrkeelne sõna kursiivis olla, et siis bike'il näiteks...
Aga see siin foorumis vahest kasutusel olev baigil on minu arvates veel hullem... Et mis me siis ütleme - sportmootorrattal või? Mis me siin norime tähtede kallal koguaeg? Peaasi, et mõte arusaadav ja kirjatehnika päris rollerite tasemele ei lähe...
Fazer ...või ehk hoopis FATSER siis...?[/b][/i]
Kusjuures bikei ja bikeil on valesti kirjutatud ainult niipalju, et ülakoma on puudu - vastavalt bike'i ja bike'il. Ja siis võiks veel võõrkeelne sõna kursiivis olla, et siis bike'il näiteks...

Fazer ...või ehk hoopis FATSER siis...?[/b][/i]
Tere, ma olen uus kasutaja, kuid ma ei saa aru miks 75%-l foorumlastest on vaja siin ropendada ja tühja juttu ajada. Kui küsitakse läbisõidust, siis paluks vastata ka asjakohaselt ja teemasse puutuvalt. Kedagi ei huvita see kõrvaline möla. Bikei või bike, mis tähtsust sellel on, kõik ju teavad millest jutt käib?! Antud teemas oli sisuka ja mittesisuka postituse suhe 1/4. Muud jutud vms. eraldi rubriiki "ajaviide" vms.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
julgen arvata,et iga 10.000km sõitnud rinkapill on paremas korras kui suvalise Leo ratas mis on tänaval sõitnud 2000kmsven kirjutas:Kui mingi vanamees nt sõitnud rahulikult ilma peenestamata 60 000 ,siis võib olla see paremas korras kui mingi ringarada näinud 3000 km ratas.
to Pihelgas: tahad ma räägin sulle kingadest?