läbisõit?

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
trancefan

läbisõit?

Lugemata postitus Postitas trancefan »

Tere!Selline küsimus,et mis on see maksimaalne läbisõit bikeil millega tasub veel bikei osta,et ei peaks hakkama kohe juppe vahetama?
Kasutaja avatar

sven

Lugemata postitus Postitas sven »

See on erinevatel ratastel erinev. Oleneb muidugi kuidas sõidetud jne. Ei saa lihtsalt öelda,et mingi alates 20 000 km pole enam mõtet osta. Kui mingi vanamees nt sõitnud rahulikult ilma peenestamata 60 000 ,siis võib olla see paremas korras kui mingi ringarada näinud 3000 km ratas.
Sven.
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Krt aru ma ei taipa - what the fu*k is "BIKEI" ??? :shock:

Mõni uus tsiklimark või - valgustage pimedat!
Harva kodus
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Jack kirjutas:
Krt aru ma ei taipa - what the fu*k is "BIKEI" ??? :shock:

Mõni uus tsiklimark või - valgustage pimedat!
BIKEI on sama mis BUSSNUGA Tegemist on eesti keele teisendiga mis meie silme all ennast noorte rollerdajate poolt loob.

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

OT
Bikei ei ole sama mis bussnuga. Tegemist on liittähendusliku sõnaga. Nagu ka näiteks naabrinnahoidja. Bikei on lühendatud vorm ja tähendab kahekeiserlikust. Tegemist siis imperaatoriga, kes oli kahepalgeline ning üritas ühelt poolt meeldida rahvale ja teiselt poolt riigi valitsevale klassile, soovides sellisel moel tagada omale suuremat koguvõimu ning seeläbi ka pikemat valitsemise aega läbi populaarsuse prisma. (Vaata ka R.Reagani presidendiks saamise lugu.)
Aga siinses kontekstis ilmselt ikka mõeldud popnoorusliku sõnamoondusena ning silmas peetud sportlikku mootorratast.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

OT
Kusjuures bikei ja bikeil on valesti kirjutatud ainult niipalju, et ülakoma on puudu - vastavalt bike'i ja bike'il. Ja siis võiks veel võõrkeelne sõna kursiivis olla, et siis bike'il näiteks... :-) Aga see siin foorumis vahest kasutusel olev baigil on minu arvates veel hullem... Et mis me siis ütleme - sportmootorrattal või? Mis me siin norime tähtede kallal koguaeg? Peaasi, et mõte arusaadav ja kirjatehnika päris rollerite tasemele ei lähe... :twisted:

Fazer ...või ehk hoopis FATSER siis...?[/b][/i]

Kristiano

Lugemata postitus Postitas Kristiano »

Tere, ma olen uus kasutaja, kuid ma ei saa aru miks 75%-l foorumlastest on vaja siin ropendada ja tühja juttu ajada. Kui küsitakse läbisõidust, siis paluks vastata ka asjakohaselt ja teemasse puutuvalt. Kedagi ei huvita see kõrvaline möla. Bikei või bike, mis tähtsust sellel on, kõik ju teavad millest jutt käib?! Antud teemas oli sisuka ja mittesisuka postituse suhe 1/4. Muud jutud vms. eraldi rubriiki "ajaviide" vms.
:idea:
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

kle vend mõtle oma küsimuse sisukuse üle eelkõige.

Küsin sinu käest, kui kaua saab uute kingadega käia enne, kui uued tuleb osta?

mõistad :idea:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

sven kirjutas:
Kui mingi vanamees nt sõitnud rahulikult ilma peenestamata 60 000 ,siis võib olla see paremas korras kui mingi ringarada näinud 3000 km ratas.
julgen arvata,et iga 10.000km sõitnud rinkapill on paremas korras kui suvalise Leo ratas mis on tänaval sõitnud 2000km

to Pihelgas: tahad ma räägin sulle kingadest? :mrgreen:
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Kindlasti ei tohiks ühe korraliku bike läbisõit kellal olla teisel ringil, sest siis on väga raske kindlaks teha, kas see ikka on teine ring või juba kolmas või neljas :mrgreen:
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Suletud

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”