saba
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 13
saba
Otsin endale vaba saba õhtuseteks linna spinnideks.Kaalun 45 kg 160cm pikk kallutan ikka õigele poole olemas kiiver jne mis kõik veel võiks vajalik olla.Helistada saab numbril 58 50 48 72.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Re: saba
Reimps uuuu?
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Üle kolme tunni postitamisest möödas ja vaikus. Selliste parameetrite peale võiks arvata, et järjekord juba moodustunud. Kõik on ennast niisama lahmimisega hingetuks tõmmanud?
(enduro saba peal pole üldse vahva istuda seega mina ei kvalifitseeru)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Esimeses postituses oli ju tel täitsa olemas. Arvan et tüdruk juba sõidab kusagil, sest ega võistlus ei käi mitte selle peale, kes esimesena vastuse postitab ....
Ilm selgelt kui mõni päälinna kõvadest kuttidest sõitu ei tee,siis peab Mats ise päälinna asja tegema ja neiule ühe tagasi hoidliku sõidu pakkuma..
Vabandust, sõdisin. Võitsin kah
Aga mul number profiilis ja kõik on läbirääkimste küsimus. Parameetrid klapivad mu eelistustega, põrsas kah loodetvasti pole. Otsustan kõhutunde ja FB-linkide järgi. Maitse on mul hea, seega IQ peaks olema vähemalt 110 ja välimus sobilik Playboy kaanele (võin seda nõuda, sest ma olen ise seal olnud)
Ma ise väga ei viitsi helistada, sest kel janu, sel jalad. Mul on janukustutamisvahend lihtsalt (jajah, minge ikka perversseks kah, siis on humoorikam)
-
- Tänatud: 12 korda
Eh oinakotid, te ei saa aru - Reimpsil järjekorranumbri automaat. Kannatust - kõik saavad kunagi
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.