Pidurituli ei sütti
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Pidurituli ei sütti
Baigil probleemiks piduritule puudumine kui esirattaga pidurdada. Tagumise rattaga pidurdades läheb tuli ilusti põlema. Kust võiksin hakata probleemi otsima, ehk kaitsmes viga vms? Suht võhik
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Action kirjutas:Baigil probleemiks piduritule puudumine kui esirattaga pidurdada. Tagumise rattaga pidurdades läheb tuli ilusti põlema. Kust võiksin hakata probleemi otsima, ehk kaitsmes viga vms? Suht võhik
Piduri lüliti lingi enda juures, kehv/katkenud ühendus jne.
Ei usu, et Su rattal on esi- ja tagapiduri vooluringil eraldi kaitsmed.
edu
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Action kirjutas:Baigil probleemiks piduritule puudumine kui esirattaga pidurdada. Tagumise rattaga pidurdades läheb tuli ilusti põlema. Kust võiksin hakata probleemi otsima, ehk kaitsmes viga vms? Suht võhik
Pidurilingi all selline jublakas
Lüliti kontaktid ei anna enam ühendust. Puuri 3 plastikneedi pead maha ja saad lüliti pooleks võtta ja seest kontaktid ära puhastada. Pärast paari liimitilgaga kokku tagasi. 110% selle viga.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Küsimus ainult selles, kas lahti võtta ja püüda puhastada vaid uudishimust või tahta ka jäädavat tulemust. Point selles, et sedatüüpi lüliti on sisuliselt kuluosana letikaup - hinnaks 6-7 eur. Kui hinnata oma tööaega rahas, siis kindlasti mõistlikum uus lüliti külge keerata kui vana lahti võtta ja elustada püüda.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
StreetMoto kirjutas:Küsimus ainult selles, kas lahti võtta ja püüda puhastada vaid uudishimust või tahta ka jäädavat tulemust. Point selles, et sedatüüpi lüliti on sisuliselt kuluosana letikaup - hinnaks 6-7 eur. Kui hinnata oma tööaega rahas, siis kindlasti mõistlikum uus lüliti külge keerata kui vana lahti võtta ja elustada püüda.
Sõna "püüda" on vale kuna see õnnestub pea alati. Ajaliselt 5-10min töö.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
OK - eks ma vahest vaatan asju ilmselt liiga palju kui juriidiline isik, kes peab andma tegevusele ka garantii Iseendale teeksin samuti ilmselt esmaselt "lahtivõtupuhastusprogrammi" aga töökojana ei saa ma seda lubada ja paneksin kindlasti uue lüliti...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Pidurituli ei sütti
Mina lasin kunagi ühele elektroonika puhastus vedelikku sisse ja pärast seda on nüüd veel 4 aastat töötand ei olnud vaja lahti võtta
mina olen samuti võtalahtipuhasta strateegiat kasutanud . 5- 10 minuti töö jah .
Mina olen kasutanud enda ja paari sõbra ratta peal ka seda varjanti, et sellesama lüliti külge käivad juhtmed lihtsalt uuesti klemmide külge ühendanud nende tobedate pistikutega, mis kipuvad aegajalt sealt küljest ära tulema. Pärast pigistad tangidega kõvasti klemmi külge kinni. Igal juhul on sel puhul vaja hakata viga otsima lingi alt lülitist/ühendustest.
Aitab, kui seda lülitit lahuses veidi leotada ning pärast korralikult ära kuivatada. Ei pidanud isegi lahti võtma, sel on mingid väiksed augud juba sees.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.