Pisut pikemalt PayPalist
Moderaator: Moded
Pisut pikemalt PayPalist
http://www.dirtbikexpress.co.uk
tahan siit lehelt kiivrit osta.
aga kui hakkan paybaliga maksma tuleb selline error:
GetShippingDetails API call failed.
Detailed Error Message: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.
Short Error Message: Transaction cannot complete.
oskab keegi aidata? ![]()
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1100 korda
- Tänatud: 1118 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Brunn kirjutas:http://www.dirtbikexpress.co.uk
Detailed Error Message: The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.
oskab keegi aidata?
Kõige lihtsam ja kiirem on kasuta krediitkaarti. Seda enam, et koht on viisakas.
Viga on seotud sinu kaardi/panaga ja PayPali vahelise infovahetusega aga seda võib ka lambist aega-ajalt esineda.
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kui sa oled varem sama Paypali kontoga maksnud ja töötas, siis ma ootaks päeva ja prooviks korra veel. Kui ikka sama nali, siis tasuks paypalile ja pangale teatada. Suure tõenäosusega ütlevad mõlemad, et meie pool otsas on kõik parimas korras. Aga proovida võib.
-
ranel
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
macintosh kirjutas:Brunn kirjutas:http://www.dirtbikexpress.co.uk
oskab keegi aidata?Kõige lihtsam ja kiirem on kasuta krediitkaarti. Seda enam, et koht on viisakas.
Viga on seotud sinu kaardi/panaga ja PayPali vahelise infovahetusega aga seda võib ka lambist aega-ajalt esineda.
kui on vähegi võimalus, siis maksa välismaal ainult paypali-ga. kui ikka jamad tekivad, saad paypalis avalduse teha ja ei liigu kuskile. krediitkaardiga oled aga omapäi.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Täna sain tehtud ilusti.
Viga oli selles et rehkendasin valesti naelad eurodesse ja virtuaalkaardile panin liiga vähe krediiti (omastarust panin 5 euri isegi rohkem kui vaja)
aga kui krediitkaardiga maksta, siis pangad võtavad mingi rämeda teenustasu ka we?
macintosh kirjutas:Kõige lihtsam ja kiirem on kasuta krediitkaarti. Seda enam, et koht on viisakas.
-
retro
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
Brunn kirjutas:Täna sain tehtud ilusti.
Viga oli selles et rehkendasin valesti naelad eurodesse ja virtuaalkaardile panin liiga vähe krediiti (omastarust panin 5 euri isegi rohkem kui vaja)![]()
aga kui krediitkaardiga maksta, siis pangad võtavad mingi rämeda teenustasu ka we?
Maksmise eest reeglina ei tohiks ükski pank võtta. Raha (intressi) küsitakse osade kaarditüüpide puhul ainult krediidisaldo miinuses hoidmise eest (osadel kaartidel on kuutasu ja intressi ei küsita).
-
retro
- Kontakt:
Re: Pisut pikemalt PayPalist
Kri§to kirjutas:paypaliga minul küll lisab SEB 1% teenustasu veel bronnisummale.
Ok, ma lähtusin Swed-ist, kus pole kordagi ühtki lisatasu mul läinud.
Kusjuures ega ma seda muidu tähele poleks pannudki, kui aga korra täis kaardi pealt ostes koheselt peale paypali bronni kandsin bronni jagu pappi tagasi kaardi peale. Mõni päev hiljem avastasin, et krediitkaardilt ikka pappi puudu. Siis vaatasingi, et bronni summale pannakse mingid kopikad otsa.
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
ranel kirjutas:kui on vähegi võimalus, siis maksa välismaal ainult paypali-ga. kui ikka jamad tekivad, saad paypalis avalduse teha ja ei liigu kuskile. krediitkaardiga oled aga omapäi.
Ma ostan samuti asju Ebayst aga mul ei ole Paypali ega ebay kontot. Nimelt kui asjad välja valid ja maksma asud, siis on Paypali makseviisil olemas ka link "Pay as Guest" ja krediitkaardiga saab ilusti maksta. Jumal tänatud, et ka mõni asi on tehtud regamisvabaks, muidu ei jõuaks ükski normaalne inimene hallata oma elu jooksul kogunenud regamisi ja kontosid. ![]()
-
ranel
davidsoniharald kirjutas:ranel kirjutas:kui on vähegi võimalus, siis maksa välismaal ainult paypali-ga. kui ikka jamad tekivad, saad paypalis avalduse teha ja ei liigu kuskile. krediitkaardiga oled aga omapäi.
Ma ostan samuti asju Ebayst aga mul ei ole Paypali ega ebay kontot. Nimelt kui asjad välja valid ja maksma asud, siis on Paypali makseviisil olemas ka link "Pay as Guest" ja krediitkaardiga saab ilusti maksta. Jumal tänatud, et ka mõni asi on tehtud regamisvabaks, muidu ei jõuaks ükski normaalne inimene hallata oma elu jooksul kogunenud regamisi ja kontosid.
Ilmselgelt pole sul negatiivseid kogemusi välismaalt ostmisega. Ma olen tänu Paypalile mitusada eurot tagasi saanud.
Aga muidugi, pay as guest on kordades etem, kui kuhugi oma krediitkaardi andmeid sisse toksida.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 598 korda
Paypal-iga saab ka oma paypal i arvele raha laadida ja siis ei pea maksmisel mingit errorit taluma.Ülekanne toimub sisuliselt sekundiga.See maksab sama mis ka alla laadimine 2€.Olen seda korduvalt kasutanud.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Selline küsimus.
Ma just hiljuti tegin omale PayPal'i konta ja panin tähele, et samal päeval bronniti krediitkaardilt 0,75 euri.
Minu teada, kas ei peaks konto tegemine olema tasuta? Mida see 75 senti peaks tähendama? Ühtegi tehingut ei ole kah veel jõudnud teha.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Rikks kirjutas:Selline küsimus.
Ma just hiljuti tegin omale PayPal'i konta ja panin tähele, et samal päeval bronniti krediitkaardilt 0,75 euri.
Minu teada, kas ei peaks konto tegemine olema tasuta? Mida see 75 senti peaks tähendama? Ühtegi tehingut ei ole kah veel jõudnud teha.
See on konto kinnitamiseks. Kui sa vaatad konto broneeringut, siis peaks seal olema 4 kohaline kood. Kui sa nüüd oma PP kontole sisse logid, siis küsitakse sult seda koodi. Peale seda see broneering tühistatakse.
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Eriti soodsalt said siis
. Mina "maksin" hiljuti uue krediitkaardi registreerimise eest suisa 1.5 EUR. Tagasi seda ei kantud aga järgmiselt ostult arvestati see summa maha.
terv
Kris.
Jah, see 1,5 eurine kaardi kinnitamine on tehtud. Kuid lisaks sellele, ilma mingi 4-kohalise koodita on 75 senti bronnitud. Mitte, et see nüüd kohe mind vaeseks teeks aga lihtsalt huvitab, mis värk on. Eks küsin/uurin PayPal'ist järgi.
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Kontakt:
ranel kirjutas:davidsoniharald kirjutas:ranel kirjutas:kui on vähegi võimalus, siis maksa välismaal ainult paypali-ga. kui ikka jamad tekivad, saad paypalis avalduse teha ja ei liigu kuskile. krediitkaardiga oled aga omapäi.
Ma ostan samuti asju Ebayst aga mul ei ole Paypali ega ebay kontot. Nimelt kui asjad välja valid ja maksma asud, siis on Paypali makseviisil olemas ka link "Pay as Guest" ja krediitkaardiga saab ilusti maksta. Jumal tänatud, et ka mõni asi on tehtud regamisvabaks, muidu ei jõuaks ükski normaalne inimene hallata oma elu jooksul kogunenud regamisi ja kontosid.
Ilmselgelt pole sul negatiivseid kogemusi välismaalt ostmisega. Ma olen tänu Paypalile mitusada eurot tagasi saanud.
Aga muidugi, pay as guest on kordades etem, kui kuhugi oma krediitkaardi andmeid sisse toksida.
Said valesti asjast aru. Maksmine toimub ikka läbi Paypali, lihtsalt sul ei pea kasutajat selleks olema. Kui asju sama harva osta kui mina seda teen siis sobib ilusti. Konto väljavõttel seisab ka rida Paypal. Ma olen 100% kindel, et mu ka kõik Paypali regatud kasutaja õigused. Krediitkaardi all mõtlesin ma tegelikult Lloydsi panga deebetkaarti, mis on krediitkaardina kasutatav igasugu online maksetes.
-
ranel
davidsoniharald kirjutas:ranel kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Ma ostan samuti asju Ebayst aga mul ei ole Paypali ega ebay kontot. Nimelt kui asjad välja valid ja maksma asud, siis on Paypali makseviisil olemas ka link "Pay as Guest" ja krediitkaardiga saab ilusti maksta. Jumal tänatud, et ka mõni asi on tehtud regamisvabaks, muidu ei jõuaks ükski normaalne inimene hallata oma elu jooksul kogunenud regamisi ja kontosid.
Said valesti asjast aru. Maksmine toimub ikka läbi Paypali, lihtsalt sul ei pea kasutajat selleks olema. Kui asju sama harva osta kui mina seda teen siis sobib ilusti. Konto väljavõttel seisab ka rida Paypal. Ma olen 100% kindel, et mu ka kõik Paypali regatud kasutaja õigused. Krediitkaardi all mõtlesin ma tegelikult Lloydsi panga deebetkaarti, mis on krediitkaardina kasutatav igasugu online maksetes.
Läbi Paypali maksmine kaitseb Sind selle eest, et uuesti ei saaks Su krediitkaarti maksmiseks kasutada, kuna neil lihtsalt pole krediitkaardi andmeid.
Registreeritud konto aga annab lihtsa võimaluse teha "Dispute" jamade korral, kus maksad kauba eest, aga kaupa ei näe.
-
Pontus
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
ranel kirjutas:Registreeritud konto aga annab lihtsa võimaluse teha "Dispute" jamade korral, kus maksad kauba eest, aga kaupa ei näe.
Ja neid jamasid ei tule mitte vähe ![]()
-
retro
- Kontakt:
pontus kirjutas:ranel kirjutas:Registreeritud konto aga annab lihtsa võimaluse teha "Dispute" jamade korral, kus maksad kauba eest, aga kaupa ei näe.
Ja neid jamasid ei tule mitte vähe
Ei ütleks. Kas mul on nüüd jopanud, või olen alati vaadanud müüja reitingut, aga viimase 3-4 aastaga teinud ebay-st Paypal abiga julgelt üle 100 tehingu.
Kordagi pole vaja läinud Paypal-i abi müüjaga võitlemiseks. Kokku 2x on jäänud (Hiinast tulev) kaup kadunuks - mõlemal korral saatis müüja meili teel järelepärimise peale jubina uuesti tasuta teele.
Jube kartus on neil negatiivsete kommentaaride ees - seetõttu on neil lihtsam odavam jubin uuesti teele panna, kui riskida negatiivse(te)st kommentaari(de)st tingitud äritegevuse vähenemisega.
Reeglina on üle paarikümneeurostel saadetistel trackingnumber küljes ja ükski asi naljalt kaduma ei lähe.
Jutt tuli küll üldiselt ebay, mitte Paypal-i kohta, sellegipoolest on netist krediitkaardinumbri kuskile veebivormi sisestamisega ostmine umbes sama põnev, kui sõiduvarustusega sõitma minek - võib vahel juhtuda, et isegi joppab
Aga ei pruugi.
-
Vaiko21
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
Kri§to kirjutas:Kusjuures ega ma seda muidu tähele poleks pannudki, kui aga korra täis kaardi pealt ostes koheselt peale paypali bronni kandsin bronni jagu pappi tagasi kaardi peale. Mõni päev hiljem avastasin, et krediitkaardilt ikka pappi puudu. Siis vaatasingi, et bronni summale pannakse mingid kopikad otsa.
Olen kohanud sama jama ning käisin pangas uurimas millest on tingitud, et hiljem raha juurde küsitakse. Vastus oli lihtne ja loogiline: Raha broneeritakse arvel 30'ks päevaks ja kui on võtmisepäev siis on valuuta kursid muutunud ning antud vahe on seotud konverteerimisega. Antud probleem tekib juhul kui ostetakse MITTE euros.
Samas jäi küsimata ja pole täheldanud kui kurss muutub vastupidises suunas kas nad ka tagasikannavad ![]()
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
-
Julge
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Kri§to kirjutas:paypaliga minul küll lisab SEB 1% teenustasu veel bronnisummale.
Ei ole tõsi. See 1% lisandub sul valuutavahetuse eest. Vahetuskurss on keskkurss ja teenustasu 1%.
Mina soovitan internetis maksmiseks hoopis SEB virtuaalkaarti, mille saad internetipangas luua.
See just internetis ostlemiseks loodud. Lühikese kehtivusajaga ja enda poolt määratava limiidiga, minimeerimaks pettuse ohtu.
Julge
-
Martinez
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 44 korda
Julge kirjutas:Kri§to kirjutas:paypaliga minul küll lisab SEB 1% teenustasu veel bronnisummale.
Ei ole tõsi. See 1% lisandub sul valuutavahetuse eest. Vahetuskurss on keskkurss ja teenustasu 1%.
Mina soovitan internetis maksmiseks hoopis SEB virtuaalkaarti, mille saad internetipangas luua.
See just internetis ostlemiseks loodud. Lühikese kehtivusajaga ja enda poolt määratava limiidiga, minimeerimaks pettuse ohtu.Julge
Minimeeritud on Sul pettuse oht nö kaardilt raha varastamiseks. Samas ei ole ju mingit ostugarantiid. St kui kaup Sinuni ei jõua siis ei hüvita keegi Sulle välja käidud summat. Paypaliga on aga võimalik pretensioon esitada ja raha tagasi nõuda.
leimps kirjutas:Julge kirjutas:Kri§to kirjutas:paypaliga minul küll lisab SEB 1% teenustasu veel bronnisummale.
See just internetis ostlemiseks loodud. Lühikese kehtivusajaga ja enda poolt määratava limiidiga, minimeerimaks pettuse ohtu.
Ma olen selle virtuaalkaardi teinud ja selle kaardi paybalis registreerind ja nii maksnud.
Muud moodi ma ei oskagi seda teha ![]()
https://www.paypal.com/webapps/mpp/buyer-protection
Buyers must raise a dispute within 45 days of a single PayPal payment for the full price of the item. If no satisfactory response is received from the seller, a claim must be filed within 20 days of raising the dispute
Saan ma õigesti aru. Kui ma ostan kaupa ja tasun PayPaliga. Kaup aga ei jõua kohale, siis mul on aega tasumise päevast 45 päeva, et esitada nõue. Nõude esitamise päevast alates on müüjal aega 20 päeva esitada tõendid, et kaup on tegelt kohale jõudnud ja kui ta seda ei suuda teha, siis kantakse mulle raha tagasi?
Ootan Saksast ühte pakki ja DHL-i järgi sitsib see pakk juba 2,5 nädalat Lätis. Lätti jõudis ta 3 päevaga. Kole karvane tunne on et kuuevarbalised on paki ära kaotand. Müüjaga ka juba suheldud, lubas DHLile ora persse ajada. Mõtlengi nüüd, et ootaks veel ühe nädala, siis natuke üle 30 päeva täis ja kui pakk ikka Lätis, siis esitaks nõude.
On mu mõttekäik õige?
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1100 korda
- Tänatud: 1118 korda
- Kontakt:
-
Vaiko21
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
Hurt kirjutas:https://www.paypal.com/webapps/mpp/buyer-protection
Buyers must raise a dispute within 45 days of a single PayPal payment for the full price of the item. If no satisfactory response is received from the seller, a claim must be filed within 20 days of raising the dispute
Saan ma õigesti aru. Kui ma ostan kaupa ja tasun PayPaliga. Kaup aga ei jõua kohale, siis mul on aega tasumise päevast 45 päeva, et esitada nõue. Nõude esitamise päevast alates on müüjal aega 20 päeva esitada tõendid, et kaup on tegelt kohale jõudnud ja kui ta seda ei suuda teha, siis kantakse mulle raha tagasi?
Ootan Saksast ühte pakki ja DHL-i järgi sitsib see pakk juba 2,5 nädalat Lätis. Lätti jõudis ta 3 päevaga. Kole karvane tunne on et kuuevarbalised on paki ära kaotand. Müüjaga ka juba suheldud, lubas DHLile ora persse ajada. Mõtlengi nüüd, et ootaks veel ühe nädala, siis natuke üle 30 päeva täis ja kui pakk ikka Lätis, siis esitaks nõude.
On mu mõttekäik õige?
mõttekäik on õige kuid mina soovitan eelnevalt pöörduda veelkord kauba müüa poole.
Selgitada talle olukorda, et kaup pole sinuni jõudnud ja paluda teha paypal tagasimakse. põhjus lihtne raha kantakse sulle tagasi kohe.
Muidu pead ootama 20päeva + 14päeva ja lisaks panga 30 päeva
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
-
tazavi
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Vaiko21 kirjutas:Kri§to kirjutas:Samas jäi küsimata ja pole täheldanud kui kurss muutub vastupidises suunas kas nad ka tagasikannavad
Kannavad küll ![]()
Vähemalt mina määrasin paypalis, et mu kontolt võetaks maha originaalvaluutas summa, et minu pank teeks valuutakonverteerimise (nordea krediitkaardiga ei lisandu vähemalt minul selle eest ka teenustasu). Paypali valuutakursid on koledamad, kui nordea omad. aga sellest on juhtunud see, et olen ostnud jubinaid, pakk on kadunud olnud ja kui raha tagasi küsin, antakse, aga kurss on vahepeal muutunud ja eurodes tuleb tagasi rohkem, kui esialgu maha läks
muidugi vahe on paar senti
Muidugi teistpidi on ka olnud, et paar senti vähem saab tagasi, tänu valuutakursile.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Hurt kirjutas:https://www.paypal.com/webapps/mpp/buyer-protection
On mu mõttekäik õige?
DHL ongi mingi mõtetu firma. Mul tuli ka hiljuti pakk nendega paari päevaga sai trakingust vaadtud, et mingist Ida-Saksa terminalist on sihtriigi poole teele pandud ja siis nädal aega täielikku vaikust. Ja tegemist oli lennupostiga!!! Head lennukid neil küll ikka, mingi AN-2 metsavahi moodi vist.
Aga sinu puhul tasuks paluda kliendil teha DHL-ile ametlik paki otsingutaotlus ja kui see 45 päeva hakkab ikka kätte jõudma, siis Paypal-i claim sisse. Sest kullerfirmaga saab ainult saatja asjatada ja hüvitist nõuda.
mx77 kirjutas:DHL ongi mingi mõtetu firma. Mul tuli ka hiljuti pakk nendega paari päevaga sai trakingust vaadtud, et mingist Ida-Saksa terminalist on sihtriigi poole teele pandud ja siis nädal aega täielikku vaikust. Ja tegemist oli lennupostiga!!! Head lennukid neil küll ikka, mingi AN-2 metsavahi moodi vist.
Aga sinu puhul tasuks paluda kliendil teha DHL-ile ametlik paki otsingutaotlus ja kui see 45 päeva hakkab ikka kätte jõudma, siis Paypal-i claim sisse. Sest kullerfirmaga saab ainult saatja asjatada ja hüvitist nõuda.
Olen sama müüja (üks suur netipood) käest tellind probleemideta mitmeid kordi ja kasutanud just DHL-i sest hind on võrreldes UPS-iga soodsam. Ma ei tea kuidas UPS-i skeem on üles ehitatud aga DHL-il vist käib asi nii, et saatja annab oma paki Deutsche Posti kätte, nemad omakorda kasutavad allhanke korras DHL-i või vastupidi ja kui pakk jõuab Eestisse, siis antakse see Eesti Posti kätte ehk et DHL on transportija ja Eesti Post ning Deutsche Post on vedajad. Nii ma sain vähemalt aru kui helistasin DHL eestisse ja öeldi et oi ei see pakk on saksa postiga saadetud nemad ei saa emmigi teha las saatja uurib postist ise.
Tegelt ei ole mul kahtlustki et kui pakk on kuuevarbalistel kaotsi läinud, siis postitab müüja uue paki ja tõenäoliselt lisab sinna ka vabanduseks mingi meene. Lihtsalt tahtsin teada, mis optionid mul on. Võib olla tõesti proovin järgmise tellimuse UPS-iga siia saada, nii vahelduse mõttes. Äkki on pointi mõni eur (vahe on 25%) rohkem maksta ja muretumalt elada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.