Ratta hoidmiseks kohta Tallinnas?
Moderaator: Moded
Ratta hoidmiseks kohta Tallinnas?
Tere, otsin ratta hoidmiseks turvalis paika Kristiine Kaubanduskeskuse lähedal. Pakkumised on oodatud postkasti ja siia teemasse. Kui keegi oskab soovitada mõnda head kohta, siis võiks teada anda. Ehk on mõnel lähedal elaval tsklimehel garaažis vaba pinda? Kõik pakkumised on oodatud. Parkimispinda oleks vaja niikauaks kuni ilmad enam bikega sõitmist ei soosi.
-
- Tsikkel: Kawasaki Ninja
Re: Ratta hoidmiseks kohta Tallinnas?
Minul sama mure. Otsin kaa turvalist paika bike hoidmiseks hooaja lõpuni. Talveks viin Tartusse vanemate juurde, aga kuni ilma on, tahaks tallinnas sõita ja enda lähedal hoida. Mulle sobiks nii Kristiine kui ka Mustamäe piirkond. Tasuline valvega parkla väga rahulikku und kahjuks siiski ei anna.
http://www.biker24.ee/motohotell ratas viiakse liftiga 2 korrusele
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
britten007 kirjutas:Minul sama mure. Otsin kaa turvalist paika bike hoidmiseks hooaja lõpuni. Talveks viin Tartusse vanemate juurde, aga kuni ilma on, tahaks tallinnas sõita ja enda lähedal hoida. Mulle sobiks nii Kristiine kui ka Mustamäe piirkond. Tasuline valvega parkla väga rahulikku und kahjuks siiski ei anna.
Tunnen sulle kaasa. Õnneks see läheb üle ja peagi pidurilukuga maja ees
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Oleks vaja siis gonsiori kadrioru piirkonnas garaget rentida ja hind sõltub kaubast kuni 100.-
visake siis teade meili või kuhugi.
britten007 kirjutas:Minul sama mure. Otsin kaa turvalist paika bike hoidmiseks hooaja lõpuni. Talveks viin Tartusse vanemate juurde, aga kuni ilma on, tahaks tallinnas sõita ja enda lähedal hoida. Mulle sobiks nii Kristiine kui ka Mustamäe piirkond. Tasuline valvega parkla väga rahulikku und kahjuks siiski ei anna.
Miks juba iharad noormehed oma "garaaži" ei paku?
Aga kui muud moodi ei saa, tule too minu maja ette Mustamäel, mul on senini siin üllatavalt vahejuhtumiteta olnud (ptüi-ptüi-ptüi). Valvet kui sellist pole, aga kui ma kodus olen, siis ratta parkimiskoht on täpselt minu tulesektoris
Tallinnas varastatakse rattaid ka suletud välisustega kortermajade trepikodadest!
-
- Tsikkel: Kawasaki Ninja
reimps kirjutas:britten007 kirjutas:Minul sama mure. Otsin kaa turvalist paika bike hoidmiseks hooaja lõpuni. Talveks viin Tartusse vanemate juurde, aga kuni ilma on, tahaks tallinnas sõita ja enda lähedal hoida. Mulle sobiks nii Kristiine kui ka Mustamäe piirkond. Tasuline valvega parkla väga rahulikku und kahjuks siiski ei anna.
Aga kui muud moodi ei saa, tule too minu maja ette Mustamäel, mul on senini siin üllatavalt vahejuhtumiteta olnud (ptüi-ptüi-ptüi). Valvet kui sellist pole, aga kui ma kodus olen, siis ratta parkimiskoht on täpselt minu tulesektoris
Mul varastati Mustamäel maja ees autol paaktühjaks, mis polnud veel kõige suurem kaotus, sest bensiinijaam on lähedal. Aga päeva rikkus ära see, et ka üks esirehvidest oli tühjaks lastud. Aga kui sa varguse korral mulle uue bike ostad, siis võin sinu maja ette selle seima tuua kyll
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Igapäevaselt ei saa küll aidata aga talveks kannatab kokku leppida küll ...
Vaata allkirja - number ka seal ..
britten007 kirjutas:Tasuline valvega parkla väga rahulikku und kahjuks siiski ei anna.
Mõned suved kasutasin Lasnamäel. Pold probleeme. Aga eks neid parklaid on ka igasuguseid. Parklas hoidsin katte all, muidu oli parasjagu rokane kui vihast või siis jälle tuulist ilma oli.
Miski hetk sai aga villand ja ostsin garage, koos majaga, et poleks kaugelt toomas käia.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
426f kirjutas:http://www.biker24.ee/motohotell ratas viiakse liftiga 2 korrusele
Hoiukohast täpsemalt siit: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=37&item=6015
Välja pakkuda hoiustamise koht Tallinnas, Nõmmel, Serva tnval. Mehitatud valve (ja kohe-kohe ka elektrooniline )
Võimalik oma ratast ka hooldamas, ehitamas, näppimas käija. Hoiustamisel hind 20 euri. Muude teenuste puhul hinnad kokkuleppel!
Motopunk
55610140
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Tervitused!
Meie pakkumine 20€/kuu,
täpsem info: http://www.motorem.ee/content/view/16/39/
Tel: 520 4415 Info@motorem.ee http://www.motorem.ee Tähetorni 21 k, Tallinn
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Tallinnas Laagris . Valvega plusstemperatuuriga ruumid . Territoorium kinnine . Kevadel tagastatud pestud , aku laetud .
Suurt paitamis/remontimise võimalust ei paku . Väiksemad tööd kokkuleppel kevadeks tehtud .
Soolo 18 E/kuu
Samas võimalik paadid, saanid , ATV-d ja miks mitte muu samas kliibris asjade hoiustamine - tasu kokkuleppel .
Vajadusel saan aidata ka transpordiga .
56 93 42 11
53 44 88 51
Sten
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Kui see on sinu tsikkel mis on rohelise räbala sõjakatte all.....siis ma algul vaatasin ,et ülekuhjatud prügikointeiner seisab seal
reimps kirjutas:britten007 kirjutas:Minul sama mure. Otsin kaa turvalist paika bike hoidmiseks hooaja lõpuni. Talveks viin Tartusse vanemate juurde, aga kuni ilma on, tahaks tallinnas sõita ja enda lähedal hoida. Mulle sobiks nii Kristiine kui ka Mustamäe piirkond. Tasuline valvega parkla väga rahulikku und kahjuks siiski ei anna.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Mul varastati õismäel 8 paiku õhtul garaazi juurest kus rahvas koguaeg triivib läbi, 80 liitrit küttet paagist.
Lagastati kõik kohad täis ,et ma algul mõtlesin paak lekib.
Vähemalt tehti nii viisakalt ,et kõik jäi terveks.
britten007 kirjutas:Mul varastati Mustamäel maja ees autol paaktühjaks, mis polnud veel kõige suurem kaotus, sest bensiinijaam on lähedal. Aga päeva rikkus ära see, et ka üks esirehvidest oli tühjaks lastud. Aga kui sa varguse korral mulle uue bike ostad, siis võin sinu maja ette selle seima tuua kyll
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
korke kirjutas:Kui see on sinu tsikkel mis on rohelise räbala sõjakatte all.....siis ma algul vaatasin ,et ülekuhjatud prügikointeiner seisab seal
No ei ole roheline, kõrbelaik on. Veel vähem räbal
Ja neljapäeval sõidan jälle.
tallinnas, viimsis võimalik ratast hoida kuivas garaazis, kas 10e/kuu või siis terve talv 30euri.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Tallinnas Kristiines. Maalalune garaaz, plusspoolel ruumid (~+14C), elekter olemas.
Silitamist-remontimist ei võimalda, ligipääs vajadusel töövälisel ajal siiski olemas.
Kevadel saad laetud akuga tsikli kui viitsid aku ligipääsetavaks teha.
Hetkel majutatud kolm tsiklit, kahe jaoks veel ruumi.
Hind 10€/kuu või 40€/nov-märts
T: SIOO646
-
- Tsikkel: Harley Davidson VRSCDX 09
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mootorratta hoiustamine
Tere
Pakuks ka välja siis mootorratta hoiustamise võimalust turvalises garaazis.
Rattaid mahub sinna ca 40 kanti, hoone asub miiduranna sadama territooriumil ning on kaamerate vaateväljas. Ning piiratud ligipääsuga.(tõkkepuu)
Hinnaks küsiks 17eur+km kuu.
Kontakt on:
raigo.uusjarv@gmail.com
5027584
või ps
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Kolin alates 01. jaanuar 2013 välja oma renditud garaazipinnalt Kännu-Kuke juures (Vilde 77A). Kui keegi on huvitatud garaaži üürimisest, saan jagada omaniku kontakte. Mina maksin 44€/kuus - see summa võib olla kaubeldav.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.