Yamaha Neos Tuning
Moderaator: Moded
Yamaha Neos Tuning
Oleks abi vaja Neose teemal,et mis sellega väliselt tuningus teha saab?
Mida saab lisada ja mida mitte,keegi pole suutnud täpselt siiamaani midagi öelda,carbon fiber gonleid tahaks aga neid neosele ei tehta,või siis keegi järsku annab mingi tuunitud neose lingi ja kas keegi teab midagi 70 ccm neose kiirendusest ja lõpp kiirusest?
Mida saab lisada ja mida mitte,keegi pole suutnud täpselt siiamaani midagi öelda,carbon fiber gonleid tahaks aga neid neosele ei tehta,või siis keegi järsku annab mingi tuunitud neose lingi ja kas keegi teab midagi 70 ccm neose kiirendusest ja lõpp kiirusest?
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses
.
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses

Kui palju raha, sa sinna alla raatsid panna?
Soovitan alguses keskenduda mootorile, sumpa, vario, silinder jne.
Välimuse kohapealt, pole mõtet mingeid gondleid tellima hakata, vii värvimisse ja lase mingit ilusat värvi teha. Võid ju lasta ka kroomida. On ka olemas rolleritele aksesuaare, ilusamad tuled, kulmud jne.
Igaljuhul edu!
Soovitan alguses keskenduda mootorile, sumpa, vario, silinder jne.
Välimuse kohapealt, pole mõtet mingeid gondleid tellima hakata, vii värvimisse ja lase mingit ilusat värvi teha. Võid ju lasta ka kroomida. On ka olemas rolleritele aksesuaare, ilusamad tuled, kulmud jne.
Igaljuhul edu!
Derbi-The RED power
ütleks et annab teha gondleid ümber saab mõnda ilusamat värvi teha kulmud vb põhja sisse õhu avad jne ehk siis kõik on oma looming ja ideelisus.Kindlasti ka mingit mõistust seda ise teha või sis tuttavaid kes oskab seda teha
edu igaljuhul

Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
Re: Yamaha Neos Tuning
Sa peaksid küsima slinkilt mis on 70cc se lõpp kiirus ja kiirendus.Tal oli see ja ma kuulsin kusgilt et tal läks 120 välja.Välimuselt soovitan ma võtta ära porilauad nii eest kui tagant.Kindlasti annab juurde see kui vahetad ära suunatuleklaasid ja tuled.Neosele peaks olema müüa lexsus style tulesid.Mõelda annab veel palju, igast jupinaid müüakse neiledjstr kirjutas:Oleks abi vaja Neose teemal,et mis sellega väliselt tuningus teha saab?
Viimati muutis active, 20 Veebr 2006, 17:10, muudetud 1 kord kokku.
NSR
-
- Kontakt:
Re: Yamaha Neos Tuning
nexus - lexus ja tal läks spido järgi 115. Igastahes kiirendus oli väga hea ning võib DR70 Evot kindlalt soovitadaactive kirjutas:Sa peaksid küsima slinkilt mis on 70cc se lõpp kiirus ja kiirendus.Tal oli see ja ma kuulsin kusgilt et tal läks 120 välja.Välimuselt soovitan ma võtta ära porilauad nii eest kui tagant.Kindlasti annab juurde see kui vahetad ära suunatuleklaasid ja tuled.Neosele peaks olema müüa nexsus style tulesid.Mõelda annab veel palju, igast jupinaid müüakse neiledjstr kirjutas:Oleks abi vaja Neose teemal,et mis sellega väliselt tuningus teha saab?
oih.Läks sassi igal juhul ma parandasin oma vea ära . Ma sain siis netis ühe pildi sellest tules igaksjuhuks http://www.mtr-reinsberg.de/shop/assets ... ovetto.jpg
NSR
jmh
mul on selline tagatuli peal, aga neoniga.. maksis 500kr, endal on kah neo's 70ccm ja läheb hetkel ~95 välja, aga mul pole tuuning varjaatorit peale ja see mõjutab väga palju! tulevikus on ka see plaani osta ja karpa on 17,5... (arvest sellega, et mul suht jama silinder, malossi sport ~10 500 põõret) aga taga porilauda ei saa ju ära võtta, sest selle külge jääb tagatuli ja siis jääb taha auk... parem osta lühike või tee ise lühem..
Kas keegi pole kuskil müügil näinud metallist porilauda neosele? (lühikest ja võib olla ka metallik värviga..)
Kas keegi pole kuskil müügil näinud metallist porilauda neosele? (lühikest ja võib olla ka metallik värviga..)
Yamaha Neo's 

Re: jmh
Tee mingi markeri või millegagi joon ette kust tahad maha lõigata ja rauasaelehega lõika maha. See ei tohiks eriti raske olla.hevylboy kirjutas:aga taga porilauda ei saa ju ära võtta, sest selle külge jääb tagatuli ja siis jääb taha auk... parem osta lühike või tee ise lühem..
NSR
Re: jmh
pärast saab otsa ilust ära kah viilida.active kirjutas:Tee mingi markeri või millegagi joon ette kust tahad maha lõigata ja rauasaelehega lõika maha. See ei tohiks eriti raske olla.hevylboy kirjutas:aga taga porilauda ei saa ju ära võtta, sest selle külge jääb tagatuli ja siis jääb taha auk... parem osta lühike või tee ise lühem..
heh
mees mees scooter centeris pole noe'sele mitte ühtegi porilauda pakkuda!
äkki keegi on kuskil näinud??
Yamaha Neo's 

Re: heh
Neo`s-el on taguporikal rant sees... sealt lõikagi...!hevylboy kirjutas:mees mees scooter centeris pole noe'sele mitte ühtegi porilauda pakkuda!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
ooh
man man man mul on lühike porilaud, aga ma tahan metallist ja kui leian pildi, millist tahan siis panen siia kah lingi ülesse, et aru saaksid...
Yamaha Neo's 

Re: ooh
On üldse selline asi antud mudelile olemas?hevylboy kirjutas:man man man mul on lühike porilaud, aga ma tahan metallist ja kui leian pildi, millist tahan siis panen siia kah lingi ülesse, et aru saaksid...
on
on küll olemas...
ja kas esi gondlit kah pole olemas bad boys lookiga nagu aeroxtele?
aga välismaailmas ju on paljudel
http://www.scooter-freaks.nl/persoscoot ... p?id=32189
: see neos on lemmik! just best!
ja kas esi gondlit kah pole olemas bad boys lookiga nagu aeroxtele?
aga välismaailmas ju on paljudel

http://www.scooter-freaks.nl/persoscoot ... p?id=32189
: see neos on lemmik! just best!

Yamaha Neo's 

eiei
no jah... vb siiski on ise tehtud vms. aga kas keegi oskab õelda, kas kuskil Eestis on selline firma/äri, kes tegeleb gondlite ümber tegemisega vms.??? olen kuskilt kuulnud, et midagi sellist kuskil tegutseb, aga kus?

Yamaha Neo's 

heh
ma igaks juhuks ei hakka kodus ise tehema, sest kui perse keeran siis sitasti... kuskil töökojas... tehakse ära kuid odavamalt kui uus gondel!
Yamaha Neo's 

Otsest rolleri tuuning firmat ei ole olemas, kuid kui mõnda töökotta minna kus autode bampereid tehakse, siis küll nemad mingi summa eest ka rolleri ära teevad!hellish kirjutas:Mina küll ei tea et eestis kuskil töökojas sellist asja tehakse. See rohkem nagu oma fantaasia millist tahad, sellise teed.

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: njah...
Selle koha pealt aitaks see link:hevylboy kirjutas:aga, mis liimi sinna üldse kasutatakse?
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... c&start=20
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.