Soovitage head akupoodi Tallinnas

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Teema algataja
RookieSuzuki
Tsikkel: Suzuki Marauder VZ800

Soovitage head akupoodi Tallinnas

Lugemata postitus Postitas RookieSuzuki »

Soovitage millised akud on kvaliteetsed, andke ka head nõu kuidas uue akuga käituda, et too kaua vastu pidaks. Mida peab alguses tegema jne

Carl
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Soovitage head akupoodi Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Carl »

Pole mõtet jalgratast leiutada. Külasta http://www.aku.ee ja saad oma küsimustele vastuse.

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

auto puhul on hea kui kestab kaua ja ei jama külmaga kuid rattapeal ma väga pointi ei näe... talveks tassid tuppa ja vahest laed.

pease, et vastab nõuetele - ma olen oma ratastel igast akusid omanud ning mõni kallim nüüd kauem küll vastu ei pea. vb pole jopand...

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Biker24 Motokaubamajas ka ilmselt kõikidele olemasolevatele kaherattalistele aku kohe riiulist võtta: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=172
Ühtlasi võib kohe samas lasta ära kontrollida oma rataste genekad, pingeregulaatorid jms.
Ja edasiste jamade vältimiseks saab oma kodukasutusse kaasa osta automaatse hoolduslaadija http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=70&item=3249

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

RookieSuzuki kirjutas:

Soovitage millised akud on kvaliteetsed, andke ka head nõu kuidas uue akuga käituda, et too kaua vastu pidaks. Mida peab alguses tegema jne

Tõenäoliselt ma ei ole hea eeskuju, aga on elu jooksul välja kujunenud oma margieelistused (a la arvutustehnikaks Dell, televiisoriteks Samsung). Ning akuks tingimata Varta.
Ise tellisin siit oma tsiklile uue aku: http://aku.ee/index.php?aid=6&id=7
Kõigest 35 eurot ja selle raha eest toodi Tallinna piires minu poolt soovitud kohta ja ajaks minutipealt kohale ka. Kuna tegu on ühekordselt suletava hooldusvaba akuga, siis akuga kaasasolevad happeampullidel eemaldad plastikriba kirjaga DO NOT REMOVE (natukene ebaloogiline), nii et ampullide avad jäävad vaid fooliumisarnase kattega kaetuks. Siis suskad ampullid tagurpidi akule peale ja lased ampullidel tühjaks mulksuda - minutit 5. Siis hoidsin akut tunnikese sulgemata, kuni ta maha jahtus ning eemaldasin ampullid, lasin veel minuti tuulduda ning pressisin ampullide peal kaasas olnud (DO NOT REMOVE) kirjaga plastikriba aku täiteavadele peale. Ning aku tsikli peale ja valmis see asi oligi. Ei enam bandiidi käimajooksmisi hommikuti-õhtuti :)
Aku kohale toonud härrasmees on ka väga abivalmis, kui küsid, kuidas selle akuga peab ringi käima ja seda täitma. Samuti on kaasas ka mitmes eri keeles juhend.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

torupill
Tsikkel: MGv50

Lugemata postitus Postitas torupill »

Ülaltoodud on kõik head kohad, aga nimekirjast on puudu veel Akukeskus:
http://www.akukeskus.ee/
Vaata Exide nimelisi.

twist the throttle and it all makes sense...
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Olen igasuguseid akusid proovinud,aga eelistan ikka Vatrat.Toimib hästi rekkade,sõidukate,murutraktori ja ka tsikli peal

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Julgeks ka Yuasa akut soovitada. Kui 5 kevadet tagasi mu tsikkel saksast tuli oli kasutatud Yuasa peal...ja kestab siiani ideaalselt.

Riga 13 - Riga 22 - K 175A - IZ 56 - MT 11 - XL 600V - XL 1000V
56915288 Tiit.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”