Noomituste tegemine
Moderaator: Moded
-
bilabong
Teema algataja - Postitusi: 252
Noomituste tegemine
Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Re: Noomituste tegemine
[quote="bilabong"]Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse[/quote]
Kust sa võtad, et ta 10 aastane tatt on
Näiteks minu sugulane on 140-153 cm pikk ja ta on 14 aastat vana ja on ka olemas mopeedi juhiload, kõik ütlevad et on 9-10 aastane.... suurus petab.
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse[/quote]
Kust sa võtad, et ta 10 aastane tatt on
Näiteks minu sugulane on 140-153 cm pikk ja ta on 14 aastat vana ja on ka olemas mopeedi juhiload, kõik ütlevad et on 9-10 aastane.... suurus petab.
Mudakoll
Pärnus oli ka mingi väike poisike kellel oli yamaha neos mille pealt tal muidugi varbaotsadki maha ei ulatanud. Nii ta siis sõitis linnas suht pikka aega ( ise sõitsin tagapool koos sõbraga ja huvipärast jälgisime, et mitu korda ta siis suudab Le'd rikkuda). Peaks mainima, et ta ei teadnud ühtegi liiklusmärki, kiirusepiirangut rääkimatta tee andmisest jne..
Ja siis pole ime, et järgmisest aastast numbrid rolludele külge jne..
Ja siis pole ime, et järgmisest aastast numbrid rolludele külge jne..
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
even if you win, you're still retarded.
-
toniskipper
-
ets27
-
ets27
-
Evil-Avalanche
No krt seda teab iga yks.. et selliseid vendasi liigub.. no mida me siis teha saame/maha lasta we.. või mopid käest ära võtta.. (samasuguseid on ka autojuhte..siklivendasi jne..jne...jne) olge noormaalsed ja rääkige millegist asjalikust.. Kui me kõik hakkaksime rääkima.. Oii eile nägin kuidas üks Rollerivend sõitis punasetulega ristmikule.. Mis sellest välja tuleb.. Ok saan aru.. et nii öelda on algaja Rollerivennad probleemiks.. aga mis seal ikka teha.. / hulle leidub igalt poolt..
Sry ka kirjavigade puhul!!..
Kui ei sobi see postitus siia, siis lakse maha.. / Lihtsalt pidin oma sõnad ära ütlema.. (kuna selliseid postitusi on siin juba kyllaga...)
Sry ka kirjavigade puhul!!..
Kui ei sobi see postitus siia, siis lakse maha.. / Lihtsalt pidin oma sõnad ära ütlema.. (kuna selliseid postitusi on siin juba kyllaga...)
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Et siis v6iks samah2sti roolijoodikud ka rahule j2tta?Pohh ju, las teevad mida tahavad ja s6idavad nii enda kui teisi kasti...noh, kui see juhtub...no siis see ka pohh tuleb v2lja?ets27 kirjutas:jätke tatid rahule ..se ju nende probleem ..kui sisse sõidavad või põhjustavad avarii siis un juba teie probla ka
las olla omaette ..poh ju
primo
Challenge the Adventure.Ride The World
-
deadend
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
jaa...bilabong kirjutas:Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
siin räpinas oli samamoodi, üks poiske mingi 11-12 a. vana, varbad ulatusid rolleri peal olles vaevu maha, sai endale tutika masina, u. 2 nädalat sai sõita ja pani paar päeva tagasi matsu, parklast välja sõites täpselt autole ette.
aga no kuidas sa neile pisikestele inimesehakatistele ikak selgeks teed et ohtlik on, ennem ei lõpeta kui ise vigased või roller ribadeks.
-
bilabong
Teema algataja - Postitusi: 252
Minu ettepanek oleks selline et siis pead ta kinni ja teed talle selgeks mis ta valesti tegi või teine võimalus et helistad politseisse ja ütled et mingi tatt sõidab ringi oma rolleriga, arvatavasti tal pole lube ja ka piisavalt vanust et ta tohiks sõita ning ka seda et ta ohustab teisi kaasliikleaid.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
-MeltDown-
-
Vanquish
Uurisin isa läbi asja.
Alates aastast 2006. 1. jaanuar peab olema isegi kuni 50cm3 mopeedil numbrimärk ja dokumendid.
Vastasel korral on politseinikel luba käest ära võta.
Politseile on antud ka käsk ,et kontrollida rohkem rollereid, minu kandis on viimase 2 nädalaga võetud maha vähemalt 20 rollerit.
Et pange load valmis ja dokumendid valmis ja hakkake ARK poole liikuma
!
Alates aastast 2006. 1. jaanuar peab olema isegi kuni 50cm3 mopeedil numbrimärk ja dokumendid.
Vastasel korral on politseinikel luba käest ära võta.
Politseile on antud ka käsk ,et kontrollida rohkem rollereid, minu kandis on viimase 2 nädalaga võetud maha vähemalt 20 rollerit.
Et pange load valmis ja dokumendid valmis ja hakkake ARK poole liikuma
-
Hebotrial
Kle sepp...muideks ma tean kellest sa räägid ja ta pole 10..=/bilabong kirjutas:Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
Väikest kasvu aga vanus 14 ja load olemas. Seega ära paugu seal!!
peace
-
Dark
Ta käib kuuendas klassis.Hebotrial kirjutas:Kle sepp...muideks ma tean kellest sa räägid ja ta pole 10..=/bilabong kirjutas:Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
peace
http://www.pilt.ee/photo/423413/8680428/ < kui teda mõeldi
-
Hebotrial
Noo jah tüüp on 13 ...Alustas kooli 0 klassist ja load olemas;)Dark kirjutas:Ta käib kuuendas klassis.Hebotrial kirjutas:Kle sepp...muideks ma tean kellest sa räägid ja ta pole 10..=/bilabong kirjutas:Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
peace
http://www.pilt.ee/photo/423413/8680428/ < kui teda mõeldi
-
LähmeSõidame
:S
minagi olen näinud teda sõitmas ja minagi arvasin et mingi tatt :S sõelus jah igalt poolt!
RS 125
-
Hebotrial
ehk mõtled enne kui midagi ütled. :SMis rolleri mõte siis on? Sõelud sõidad igaltpoolt vahelt läbi
muidu kui vana/noor
LE-d ikka tunned ?
Viimati muutis wumwum, 15 Mai 2005, 17:10, muudetud 1 kord kokku.
Hebotrial, sellise suhtumisega oleks targem sult roller käest ära võtta. Ja mitte üldse sind enam selle lenksu lastagi.Hebotrial kirjutas:Mis rolleri mõte siis on? Sõelud sõidad igaltpoolt vahelt läbi...
Jah teistele liiklejatele see ei meeldi aga endal on vähemalt lõbus
Viimati muutis kasutaja1, 15 Mai 2005, 17:17, muudetud 1 kord kokku.
-
assmann