Noomituste tegemine

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
bilabong

Noomituste tegemine

Lugemata postitus Postitas bilabong »

Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

Kui keegi pole asja kella külge pand, ju siis ta ei ohusta teisi.. :idea:
pole paremat kui yamaha
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Re: Noomituste tegemine

Lugemata postitus Postitas mca15 »

[quote="bilabong"]Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse[/quote]

Kust sa võtad, et ta 10 aastane tatt on :?:
Näiteks minu sugulane on 140-153 cm pikk ja ta on 14 aastat vana ja on ka olemas mopeedi juhiload, kõik ütlevad et on 9-10 aastane.... suurus petab. :wink:
Mudakoll
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Pärnus oli ka mingi väike poisike kellel oli yamaha neos mille pealt tal muidugi varbaotsadki maha ei ulatanud. Nii ta siis sõitis linnas suht pikka aega ( ise sõitsin tagapool koos sõbraga ja huvipärast jälgisime, et mitu korda ta siis suudab Le'd rikkuda). Peaks mainima, et ta ei teadnud ühtegi liiklusmärki, kiirusepiirangut rääkimatta tee andmisest jne..
Ja siis pole ime, et järgmisest aastast numbrid rolludele külge jne..
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.

toniskipper

Lugemata postitus Postitas toniskipper »

pole aint poisikesed kes lollusi teevad mingi paev kui tööle jalutas tuiskas yks 30 aastates mees kiivrita raudselt kiiremini kui lubatud ja soeludes autodevahel :(

ets27

Lugemata postitus Postitas ets27 »

jätke tatid rahule ..se ju nende probleem ..kui sisse sõidavad või põhjustavad avarii siis un juba teie probla ka

las olla omaette ..poh ju :lol:

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

ets27 kirjutas:
jätke tatid rahule ..se ju nende probleem ..kui sisse sõidavad või põhjustavad avarii siis un juba teie probla ka

See on ka ju meie probleem, just sellised rollerite mainet ju rikuvadki! :evil:

ets27

Lugemata postitus Postitas ets27 »

maine ...no kurat elage oma elu ..kas teil pole poh mida mingu suvaline tatt teeb w ....kui midagi minule peks tegam ( avarii või midagi sellist ) siis un teien teema juba :x

Evil-Avalanche

Lugemata postitus Postitas Evil-Avalanche »

No krt seda teab iga yks.. et selliseid vendasi liigub.. no mida me siis teha saame/maha lasta we.. või mopid käest ära võtta.. (samasuguseid on ka autojuhte..siklivendasi jne..jne...jne) olge noormaalsed ja rääkige millegist asjalikust.. Kui me kõik hakkaksime rääkima.. Oii eile nägin kuidas üks Rollerivend sõitis punasetulega ristmikule.. Mis sellest välja tuleb.. Ok saan aru.. et nii öelda on algaja Rollerivennad probleemiks.. aga mis seal ikka teha.. / hulle leidub igalt poolt..
Sry ka kirjavigade puhul!!..

Kui ei sobi see postitus siia, siis lakse maha.. / Lihtsalt pidin oma sõnad ära ütlema.. (kuna selliseid postitusi on siin juba kyllaga...) :evil:
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Ärge põdege oma maine pärast, teil pole nagunii midagi, mida rikkuda!!! :-)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

ets27 kirjutas:

Et siis v6iks samah2sti roolijoodikud ka rahule j2tta?Pohh ju, las teevad mida tahavad ja s6idavad nii enda kui teisi kasti...noh, kui see juhtub...no siis see ka pohh tuleb v2lja? :?

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

bilabong kirjutas:
Ma olen juba pikemat ega vaadanud et Tallinnas on väga palju selliseid inimesi kes on vaevalt üle 10 aasta vanad ja nii alla pooleteise meetri pikad ja juba sõidavad rolleritega ohustades kaasliiklejaid. Üheks selliseks toon näite kus mingi VÄIKE TATT sõidab ringi Saku Suurhalli ees oma Vanemate ostetud uhiuue aeroxiga ja siis teeb seal igasugu trikke ja asju ning teisi sealolijaid üldse ei märka ja ohustab neid.
Et siis oleks selline üleskutse et sellised n.ö Tatid võiks korrale kutsuda sest nad põhimõtteliselt rikuvad korralike rolleristide mainet ja nad võivad põhjustada mingi õnnetuse
jaa...
siin räpinas oli samamoodi, üks poiske mingi 11-12 a. vana, varbad ulatusid rolleri peal olles vaevu maha, sai endale tutika masina, u. 2 nädalat sai sõita ja pani paar päeva tagasi matsu, parklast välja sõites täpselt autole ette.
aga no kuidas sa neile pisikestele inimesehakatistele ikak selgeks teed et ohtlik on, ennem ei lõpeta kui ise vigased või roller ribadeks.
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Njah...
Nägin ise seda õnnetust pealt oodates bussi.
Aprilia RST 1000 Futura

Teema algataja
bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

Minu ettepanek oleks selline et siis pead ta kinni ja teed talle selgeks mis ta valesti tegi või teine võimalus et helistad politseisse ja ütled et mingi tatt sõidab ringi oma rolleriga, arvatavasti tal pole lube ja ka piisavalt vanust et ta tohiks sõita ning ka seda et ta ohustab teisi kaasliikleaid.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

Tegelt ei ole nagu lapsi vaja siia sisse mässida nii hullusti, sest ikka vanemad on need kes selle ostsid ja ennem kui ostavad peaksid nad natuke asja ka uurima mitte niimoodi et mingi 10 a tuleb küsib isalt et kas rollu saaks sünnaks ja kohe isa ostabgi.

Vanquish

Lugemata postitus Postitas Vanquish »

nii nati tean seda tyypi... käisin tennise trennis seal.... ylbe vend tuusab oma rolleriga, ja kui kysisin, et kui vana oled. kas ikka tohid rolleriga sõita? siis saatis mu rahuga perse

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

sama ssaavad mõned mehed kohe eksituste tõttu panniga pähe. Ma ka meeter kuuskümmendkaks pikk aga Le tunnen load taskus ja sõita oskan aga ega minu kohta küll 15 ütle kuigi olen.
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Uurisin isa läbi asja.
Alates aastast 2006. 1. jaanuar peab olema isegi kuni 50cm3 mopeedil numbrimärk ja dokumendid.
Vastasel korral on politseinikel luba käest ära võta.
Politseile on antud ka käsk ,et kontrollida rohkem rollereid, minu kandis on viimase 2 nädalaga võetud maha vähemalt 20 rollerit.
Et pange load valmis ja dokumendid valmis ja hakkake ARK poole liikuma :P !
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Hebotrial

Lugemata postitus Postitas Hebotrial »

bilabong kirjutas:
Kle sepp...muideks ma tean kellest sa räägid ja ta pole 10..=/
Väikest kasvu aga vanus 14 ja load olemas. Seega ära paugu seal!!
peace ;)

Dark

Lugemata postitus Postitas Dark »

Hebotrial kirjutas:
bilabong kirjutas:
peace ;)
Ta käib kuuendas klassis.
http://www.pilt.ee/photo/423413/8680428/ < kui teda mõeldi

Hebotrial

Dark kirjutas:
Hebotrial kirjutas:
bilabong kirjutas:
peace ;)
Ta käib kuuendas klassis.
http://www.pilt.ee/photo/423413/8680428/ < kui teda mõeldi
Noo jah tüüp on 13 ...Alustas kooli 0 klassist ja load olemas;)

Dark

Lugemata postitus Postitas Dark »

Jalgratta load?
Kust tead teda muidu? :P

Hebotrial

Dark kirjutas:
Jalgratta load?
Kust tead teda muidu? :P
sõidame koos ;)
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

see väikemees on ehtne eputis sõita oskab(loe: manööverdada)
aga linnas ta käituda ei oska muudkui sõelub jne.
:evil:
[olen näind sõitmas]
vabandust kirjavigade pärast
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

:S

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

minagi olen näinud teda sõitmas ja minagi arvasin et mingi tatt :S sõelus jah igalt poolt!
RS 125

Hebotrial

Mis rolleri mõte siis on? Sõelud sõidad igaltpoolt vahelt läbi...
Jah teistele liiklejatele see ei meeldi aga endal on vähemalt lõbus :P
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

Mis rolleri mõte siis on? Sõelud sõidad igaltpoolt vahelt läbi
ehk mõtled enne kui midagi ütled. :S
muidu kui vana/noor
LE-d ikka tunned ?
Viimati muutis wumwum, 15 Mai 2005, 17:10, muudetud 1 kord kokku.
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

Hebotrial kirjutas:
Mis rolleri mõte siis on? Sõelud sõidad igaltpoolt vahelt läbi...
Jah teistele liiklejatele see ei meeldi aga endal on vähemalt lõbus :P
Hebotrial, sellise suhtumisega oleks targem sult roller käest ära võtta. Ja mitte üldse sind enam selle lenksu lastagi. :evil: paras paar oma sõbraga.
Viimati muutis kasutaja1, 15 Mai 2005, 17:17, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Rolleri mõte ikka et sõita kaherattalisega saada seda tunda mitte kui kasutada seda ,et rikkuda LE-d.
Ja see teema mis oli üleval et jalgratta load mida see annab ?
Sõelugu oma rattaga kuna ahvil vaja mopeedilube :)
Respect tõelistele rollerisõpradele
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Sellele samale aeroxi tüübile kutsusin ükspäev nõmmel mendi kuid ta pani oma sama lollide sõpradega minema juba. Turu ees mööda kõnniteed nagu segane, kõrval sõber vastassuunas ja mul oli küll karp lahti. (autod lasid signaali jne)
Suletud

Mine “Rollerid”