kleebiste joonised...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kleebiste joonised...
Tere kas kellelgi oleks jagada kleebise jooniseid..või äkki kohta kust neid saaks..hea oleks kui ned oleks tehtud vectoris..ja margiks on kawasaki 250f 2011a..
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Re: kleebiste joonised...
haha.. looda sa, et sulle keegi neid niisama jagab. neid pole kusagil tõmmata ka. on olemas 1 DVD, aga selle hind oli mu mäletamist mööda kusagile 1000$ kanti.
Mul endal on 2010 olemas btw, aga seda niisama ei anna.
http://www.allfreelogo.com/logo/kawasaki-logo.html
http://www.allfreelogo.com/logo/kawasaki-old-logo.html
http://www.brandsoftheworld.com/search/logo/kawasaki
Kõik tasuta ja vektoris. Enamasti Adobe Illustratori failid. Kasuta lihtsalt googlit.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
analoog kirjutas:http://www.allfreelogo.com/logo/kawasaki-logo.html
http://www.allfreelogo.com/logo/kawasaki-old-logo.html
http://www.brandsoftheworld.com/search/logo/kawasaki
Kõik tasuta ja vektoris. Enamasti Adobe Illustratori failid. Kasuta lihtsalt googlit.
Need on sul logod. Küsija pidas silmas kleebiste pinnalaotuse jooniseid.
Olen ka ise otsinud. Ei jaga neid keegi niisama!
Kui leiate koha kust saab, siis oleks isegi huvitatud
-
Teema algataja
Säga kirjutas:haha.. looda sa, et sulle keegi neid niisama jagab. neid pole kusagil tõmmata ka. on olemas 1 DVD, aga selle hind oli mu mäletamist mööda kusagile 1000$ kanti.
Mul endal on 2010 olemas btw, aga seda niisama ei anna.
mis oleks hinnaks...
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
alati jääb ka võimalus teha plasti järgi sabloonid ja sisse skännida:) kui odavusest rääkida aga muidu tean soovitada kust saad kleepsud õige suuruse ja tahtmise korral omaloomingulise välimusega.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Kontakt:
2stroketaliban kirjutas:alati jääb ka võimalus teha plasti järgi sabloonid ja sisse skännida:) kui odavusest rääkida aga muidu tean soovitada kust saad kleepsud õige suuruse ja tahtmise korral omaloomingulise välimusega.
kui just aega ja oskusi on...
Ja seal pole veel kujunduse hinda sees tavaliselt... ja paljudest kohtadest saab ka lihtsalt kleepsu, mis esimese kukkumisega minema lendab. Nii nagu peab, nii teevad vähesed.
houmer88 kirjutas:mis oleks hinnaks...
"Hinnakirja" järgi oleks ca 60€ (arvuti tagaistutud aeg ja tegemist ei ole mingi "reklaamiagentuuri hinnakirjaga"
Kui sul ikka hädasti tarvis on, siis ma arvan, et kuidagi saaks ikka kokkuleppele ... tehkem pakkumisi
-
Teema algataja
Säga kirjutas:2stroketaliban kirjutas:alati jääb ka võimalus teha plasti järgi sabloonid ja sisse skännida:) kui odavusest rääkida aga muidu tean soovitada kust saad kleepsud õige suuruse ja tahtmise korral omaloomingulise välimusega.
kui just aega ja oskusi on...
Ja seal pole veel kujunduse hinda sees tavaliselt... ja paljudest kohtadest saab ka lihtsalt kleepsu, mis esimese kukkumisega minema lendab. Nii nagu peab, nii teevad vähesed.houmer88 kirjutas:mis oleks hinnaks...
"Hinnakirja" järgi oleks ca 60€ (arvuti tagaistutud aeg ja tegemist ei ole mingi "reklaamiagentuuri hinnakirjaga"
Kui sul ikka hädasti tarvis on, siis ma arvan, et kuidagi saaks ikka kokkuleppele... tehkem pakkumisi
60 on vähe liiast..aga 40 oleks juba mõeldav..ja kas see sobib 2011 rattale ka..ned kleebised?
-
- Kontakt:
2010 ja 2011 on samad. 40 eest võiks faili kohe saata , aga mõni kena kange šnaps sobib kah nt.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Pagan, 40-ne eest saab juba mõne allahinnatud kleepsusarja kätte, asi see sisse skännida ei ole. Kauba peale on sul ka valmis kleepsusari kah olemas.
-
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Pagan, 40-ne eest saab juba mõne allahinnatud kleepsusarja kätte, asi see sisse skännida ei ole. Kauba peale on sul ka valmis kleepsusari kah olemas.
seal see vahe ongi, et tihti inimesed arvavad, et see kleepsu välja laskmine on najategu... ongi, aga kõigepealt on vaja see asi valmisteha, mida välja saaks lasta.
Kui midagi tõsiselt vinget teha, siis see paraku nõuab aega. Teatavasti aeg=raha, kui seda just ise ei tee. Mul on olnud mitmeid kordi, kus minu öeldud hinna peale on jäädud suu lahti vahtima ja küsitud, et kas ma ikka täie mõistuse juures olen. Poest saab jah odavamalt.... sellise nagu kõigil teistel. Kui midagi erilist tahta, siis paraku tuleb selle eest pappi välja käia.
*ma nii üleüldiselt kommenteerisin
-
- Kontakt:
full custom, koos tellija poolse nägemusega kujundusest ja koos trükkimisega õigele materjalile(eestis on vaid 3 pakkujat kes suudavad reaalselt teha krossirattale kleepse) maksab 150-200eur i tsikli kohta,see siis terva ratas; plastikud,kiiged amordid jne.
Muidugi on oluliselt odavam võtta mingi suvaline n style või one sari,eriti kui tegu 2011 mudeliga,need juba allahinnatud.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
2stroketaliban kirjutas:full custom, koos tellija poolse nägemusega kujundusest ja koos trükkimisega õigele materjalile(eestis on vaid 3 pakkujat kes suudavad reaalselt teha krossirattale kleepse) maksab 150-200eur i tsikli kohta,see siis terva ratas; plastikud,kiiged amordid jne.
Muidugi on oluliselt odavam võtta mingi suvaline n style või one sari,eriti kui tegu 2011 mudeliga,need juba allahinnatud.
jutt jumala tõsi,alla 100 ei saa enam isegi 60ccm sele rattale kleepse,
btw,säga võta ühendust,kas sa soomest tagasi ? arutaks tuleviku plaane !!!
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
- Kontakt:
Säga kirjutas:mx77 kirjutas:Pagan, 40-ne eest saab juba mõne allahinnatud kleepsusarja kätte, asi see sisse skännida ei ole. Kauba peale on sul ka valmis kleepsusari kah olemas.
seal see vahe ongi, et tihti inimesed arvavad, et see kleepsu välja laskmine on najategu... ongi, aga kõigepealt on vaja see asi valmisteha, mida välja saaks lasta.
Kui midagi tõsiselt vinget teha, siis see paraku nõuab aega. Teatavasti aeg=raha, kui seda just ise ei tee. Mul on olnud mitmeid kordi, kus minu öeldud hinna peale on jäädud suu lahti vahtima ja küsitud, et kas ma ikka täie mõistuse juures olen. Poest saab jah odavamalt.... sellise nagu kõigil teistel. Kui midagi erilist tahta, siis paraku tuleb selle eest pappi välja käia.*ma nii üleüldiselt kommenteerisin
Parandage mind, aga ma sain teemaalgatajast nii aru, et tal on vaja kleebiste jooniseid ilma kujunduseta, ehk siis pinnalaotusi?
Kujundusest ju ei ole juttu olnud.
-
- Kontakt:
2stroketaliban kirjutas:full custom, koos tellija poolse nägemusega kujundusest ja koos trükkimisega õigele materjalile(eestis on vaid 3 pakkujat kes suudavad reaalselt teha krossirattale kleepse) maksab 150-200eur i tsikli kohta,see siis terva ratas; plastikud,kiiged amordid jne.
Teemaalgataja pole ju kujundamisest ja trükkimisest midagi rääkinud! Ärge rääkige aiast kui teine räägib aiaaugust. Seda palju kleepsud maksvad, tean ise väga hästi, ise sai neid hollandist tellitud, kui eestis veel keegi ei teinud.
-
Teema algataja
et sis kujundada üritaks ise jah..midagi omapärast aga eks sis ole näha mis välja tuleb..ja trükkimisega pole ka probleeme,mul ühes reklaamikas käpp sees..aga tahaks veel niipalju infot et mis materjalile oleks kõige mõistlikum trükkida??et oleks hind norm ja et maha ka ei tuleks..ja milline laminaat? äkki säga teab sellest rääkida..
-
- Kontakt:
Parandage mind, aga ma sain teemaalgatajast nii aru, et tal on vaja kleebiste jooniseid ilma kujunduseta, ehk siis pinnalaotusi?
Parandame siis sind, nagu näha viimasest postist on vaja pinnalaotusi,disaini ja materjali.
Et hoida natuke aega ja raha kokku siis on mõistlik võtta ühendust tegijatega kes asjast jagavad ja leida sealt kompromiss(full custom-sinu nägemuse ja nõuannete järgne kujundus,täpselt nii omapärane kui suudad välja mõelda). Muidugi võib alati proovida ja ise teha aga need katsetused lõpevad 100% ühtemoodi ehk kui oled tellinud/disaininud mõned imelikud komplektid siis lõpptulemusena ikkagi jõuad eelmisse nõuandesse välja. Kõige suurem probleem materjali poolel seisneb liimis milline suudaks hoida sellistes ekstreemtingimustes kleebist peal. Teiseks on vaja väga paksu läbipaistva laminaadiga katta ,et ei kuluks esimese sõiduga läbi. Kõik varjandid on läbiproovitud omal nahal nii ,et sooja ei aja
Jõudu sebimisel ja kui ära väsid siis http://www.crostic.eu ning asi saab kiire ja mõistliku lahenduse.
-
- Kontakt:
Sorry, sa ei oska vist lugeda. Disaini plaanib ise teha ja materjali osas soovib ka ainult soovitusi, mitte materjali ennast.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Oot, aga mis ja miks mingeid jooniseid või pinnalaotuseid siis üldse vaja on?
Full custom disaini puhul mõõdad olemasolevad plastid ära ja klepsu kujud teed vastavalt sellele, millist su tehtud disain eeldab, peaasi, et plastide peale ära mahuvad.
Sobivad materjalid, millele trükkida ja millega katta, peaks see käpp sees reklaamikas, kui nad vähegi kompetentsed on, suutma ise välja valida.
-
- Kontakt:
Oldmoped, tunduvalt parem on disain teha juba olemasolevate põhjade peale ju. Eriti veel siis, kui mõni on selline nö. disainipede, et kõik triibud ja misiganes virblid peavad mingi loogika järgi üle tsikli jooksma...
Tõsi küll endale tehes pole suurt vahet, aga kleepimine on ka mugavam, kui kogu see kupatus on juba eelnevalt välja lõigatud...
trükk peaks olema vähemalt 3M IJ37 seeria, kõige paremi oleks 180 seeria ( ilma õhukanaliteta). Peale ma mingit tavalist laminaati ei paneks, kui vähegi rajal käid. Ikka seesama paks kivikaitse kile (3M maksab sigapalju...alternatiive otsi ise, aga üldjuhul on need kahtlase väärtusega). Ja kõige selle asja iva on selles, et kogu sellele kupatusele käib veel alla 3M agressiivne liim ) müüakse lehtedena. Neid on 3 sorti, see kõige õigem jääb sinu välja uurida, kõiki oma saladusi ma ka ei reeda.
Suvalised letihinnad on:
trükk: erinev
Kivikaitsekile: veniv, mis jääb ka püsima 113€/m2, või siledale pinnale(tõuseb keerukamatest kohtadest üles) 28€/m2
Liim: ca. 10€ leht 610x910 mm ... oli vist
head nikerdamist.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Oleks vaja supermotol võistlusnumbrid üle kleepida, teeksin ise kleepsu joonised, lihtne valge kleeps musta numbriga. Kes saab aidata? Kunagi keegi siit foorumis valmistas kleepse, aga ei suuda teemat leida.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kasutaja JanCoy. Hiljuti lasin enda jooniste järgi kleepse teha. Asub ise küll Tartus aga saadab postiga.
http://biker.ee/phpbb/memberlist.php?mo ... le&u=16474
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Terv tuututajad
mul oleks vaja "CBR" -i ja "Honda+tiivad" (seda pisemat 3.5"x9" varianti) kleepsu... tavalist musta
oskab keegi aidata?
http://www.versiononevinyl.com/images/P ... -Wings.gif
http://www.versiononevinyl.com/images/P ... _Large.gif
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.