22. okt MC39 LÕPUPULL
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
Re: 22. okt MC39 LÕPUPULL
Nohh, olen vist ka ikka tulija (praegu 73,4%). Hetkel tekkisid mõned küsimused: kas telkimisruumi ka on? Kas siis ka pilet vaja osta? (mul rahalisi rastusi paariks kuuks - ostsin seljakoti). Kas biker.ee kaardiga soodustust ka saab? Mis siis pileti hinnaks teeb (koos telkimisega)?
Kasutaja Pontus ka tuleb, muide!
Vastab Isamell, valmistub ojamees.
Ilgekepp kirjutas:Nohh, olen vist ka ikka tulija (praegu 73,4%). Hetkel tekkisid mõned küsimused: kas telkimisruumi ka on? Kas siis ka pilet vaja osta? (mul rahalisi rastusi paariks kuuks - ostsin seljakoti). Kas biker.ee kaardiga soodustust ka saab? Mis siis pileti hinnaks teeb (koos telkimisega)?
Vastab Isamell, valmistub ojamees.
Kuna Mell on Hispaanias, siis vastab Ojamees ja valmistub Mell!
Telkimiseks on ruumi küll ja see on täiesti tasuta!!! Aga selle piletiga on selline lugu, et kui Sul ja Pontul on munad olemas siis on teile sissepääs ikkagi 10 euri. (Kõik munatud saavad sisse tasuta!!!)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
ojamees kirjutas:...... Aga selle piletiga on selline lugu, et kui Sul ja Pontul on munad olemas siis on teile sissepääs ikkagi 10 euri. (Kõik munatud saavad sisse tasuta!!!)
Säästuaeg, ju Ta lõikab maha
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Kuidas paraad toimub?
Kas ikka korralikult organiseeritakse või nagu tookord,kui igaüks ise vaatas kuidas ta üle ristmiku või foori alt pääseb ja pärast raadiost kuuled kui lollid kõik on?
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
yeekim kirjutas:ojamees kirjutas:...... Aga selle piletiga on selline lugu, et kui Sul ja Pontul on munad olemas siis on teile sissepääs ikkagi 10 euri. (Kõik munatud saavad sisse tasuta!!!)
Säästuaeg, ju Ta lõikab maha
ilmselgelt tuleb munad koju jätta. Pilte 10 eur aga mis need joogid seal maksavad ja sõõgid
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
ojamees kirjutas:Ilgekepp kirjutas:Nohh, olen vist ka ikka tulija (praegu 73,4%). Hetkel tekkisid mõned küsimused: kas telkimisruumi ka on? Kas siis ka pilet vaja osta? (mul rahalisi rastusi paariks kuuks - ostsin seljakoti). Kas biker.ee kaardiga soodustust ka saab? Mis siis pileti hinnaks teeb (koos telkimisega)?
Vastab Isamell, valmistub ojamees.Kuna Mell on Hispaanias, siis vastab Ojamees ja valmistub Mell!
Telkimiseks on ruumi küll ja see on täiesti tasuta!!! Aga selle piletiga on selline lugu, et kui Sul ja Pontul on munad olemas siis on teile sissepääs ikkagi 10 euri. (Kõik munatud saavad sisse tasuta!!!)
Ma pole varem käinud sellistel "munadekatsumise" üritustel. Kas ei oleks mõistlik leida mingi muu moodus kuidas inimeses meest tuvastada, kui kobada munade järgi? OJAMEES?! A? Mis uus komme see sul on?
Minust saab ka pimedas aru et tegemist mehega. Kui keegi ikkagi ei saa, siis näitan! Ja mitte munadega!
Nüüd vastab küll ojamees ja valmistub ... ka ojamees.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Robi kirjutas:Pilte 10 eur aga mis need joogid seal maksavad ja sõõgid
Palju siis perepilt maksab?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.