Kui palju on siin HONDA VTX 1300 omanike
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 56
- Tsikkel: VTX 1300C
Kui palju on siin HONDA VTX 1300 omanike
Alafoorum puudub seega teen otsa lahti.
Sai soetatud C mudel aastas 2007, enne ostmist sai väike proovisõit tehtud ja egas olnutki pikalt arutada, selle raha eest selline ratas sobis nagu rusikas silmaauku. Peale aastast kasutamist olen ikka rahul, minujaoks piisavalt väänet ja ka tehase sumps on piisavalt mahlase häälega ilma, et naabrid peaksid diivanil võtaptama, kui selle käima tõmban. Ei ole kütuseröövel nii linnas kui maanteel, üksi ja kaksi sõites.
Mõned iseärasused mis on selle aja jooksul välja koorunud.
Kurvistel teedel käivad jalarauad kuidagi kergelt vastu maad ja kahekesi sõites pikemalt taga istudes jääb millegist puudu, tagumiku alune on siiski liga napp ja ilma seljatoeta seal pikalt ei istuks (naise arvamus, pole ise seal istunud). S mudelite puhul pidavat asi parem olema, on eraldi padi tagaistujale. Samas lisavarustuse soetaetamisega olen koperdanud probleemi otsa, et Saksamaal sellele mingeid kerejuppe põhimõteliselt ei leia (sissybar, laibakad, gaasitrossid, jalarauad jne.) Siin ei koti kedagi, et sa tahad neile raha anda, kui ei ole nende valikus, siis see on sinu probleem ja pista see raha omale sinn kohta, Honda esinduse ametlik vastus, olen proovinud ka muid koht, aga sama tulemusega. Ei tea kas sama saab olema ka eestis kui kunagi sinna potsatan?
Samas jääb ülesse küsimus mootori kohta, see peaks olema sama mis on euroopa turu jaoks toodetud versioonil SC52, et kuidas on mootori detailidega, kas nendega on ka mingi kamm või on selles osas HONDA esindustest abi loota? Et kui on sama tähis siis peaksid detailid olema kummalgil pool lompi samad, mingi loogika alusel. Aga tont neid teab.
Järkus on siin selle perekonna omanike rohkem ja oskavad midagi komenteerida, mis mul kahesilmavahele veel on jäänud.
Terv.
-
Re: HONDA VTX 1300
Nii kaua kui mõni 1300'se VTX'i omanik oma kogemustega välja ilmub natuke pildimaterjali
kaks kallimat.
-
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
jupi probleemi lahendab korrektselt Hollandi ladu http://www.cmsnl.com/
Eesti esindusega halvad kogemused - andsin koodid ette, ikka müüsid mulle miski vale junni
-
Kiire pilk sellele lehele näitab, et nad nagu ka saksa tegelinskid tegelevad ainult S mudeli jupidega, võrreldes C mudeliga on raam teine ja enamus juppe mida ma siin rõõmsalt tellisin tuli tagasi saata. Mingi aeg proovin tootekoodiga sealt midagi tellida, vaatab mis vastus sealt siis tuleb.
Terv.
-
Re: Kui palju on siin HONDA VTX 1300 omanike
Ei hakanud aja kokuhoiu mõttes selle saidiga praktiseerima ja sai enamus asju ülelombi tellitud ja sellisest kohast nagu http://www.westendmotorsports.com/, 5 päevaga olid asjad kohal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.