Küsimus Oliver City kohta
Moderaator: Moded
Küsimus Oliver City kohta
Ma tean et CPI-de kohta on siin olnud palju teemasid, aga loodan et te ikka seda teemat ära ei kustuta, sest see puudutab oliveri uuemat varianti.
Nimelt olen ma lugenud siit foorumist et autopoes *Salome* müügil olevatel cpi-del on kolbis mingid augud puudu ja selle tulemusel ei aita rolleri tuuning midagi. tuleb viia motoline-i ja lasta ümber puurida. tahaks teada kas nad ikka teevad sellist pulli? tahaks teada veel, kuidas liigub oliver ilma piirajateta ja kuidas see piirajate eemaldamine välja näeb. siia teemasse ei ole mõtet kirjutada et osta parem selle 20k ees mingi kasutatud aerox või aprillia. ma eelistan enne uut cpi-d kui vana retsitud aeroxit. asjaga on muidu suht kiire sest eriti mõtlemisaega ei antud.
Nimelt olen ma lugenud siit foorumist et autopoes *Salome* müügil olevatel cpi-del on kolbis mingid augud puudu ja selle tulemusel ei aita rolleri tuuning midagi. tuleb viia motoline-i ja lasta ümber puurida. tahaks teada kas nad ikka teevad sellist pulli? tahaks teada veel, kuidas liigub oliver ilma piirajateta ja kuidas see piirajate eemaldamine välja näeb. siia teemasse ei ole mõtet kirjutada et osta parem selle 20k ees mingi kasutatud aerox või aprillia. ma eelistan enne uut cpi-d kui vana retsitud aeroxit. asjaga on muidu suht kiire sest eriti mõtlemisaega ei antud.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ken100 kirjutas:Tegelt kui hakkata uurima tuleb välja, et sport mudelil teine sumpa ja mingi teisest materjalist silinder.xzburnoutzx kirjutas:Osta licalt Cpi Oliver Motolinest. Cpi Oliver=Cpi City=Cpi Sport, need sama mootori ga jne.

-
- Kontakt:
Sellepärast, et siis on silinder kolviga samast materjalist ja neil on kuumenedes ühesugune paisumistegur. Sel moel saab täpsemalt (väiksema paisumisvahega!) sobitada kolbi silindrisse ja samal ajal väheneb ülekuumenemisest tulenev kolvi silindrisse kinni kiilumise oht.ken100 kirjutas:...hakkas huvitama miks on alumiiniumsilinder parem kui tavaline oskab keegi seletada ?
Vaielda tahaks
Oli teema et CPI on kvaliteetne värk ja pole mingi hiinakas ! Aga nende oma kodulehel on jutt tootmise kohta
CPI group is among the first motorcycle manufacturers to perceive the potential of the People's Republic of China as a production base. Seega ei saa väita et tegu Taiwani rolleriga .. seega minu "hiinakad" on sama head . . .

No kurat küll mis sitta nad müüvad seal auto maailmas. mul on sõidetud alles 150 km. nii kui ma koju sõitsin avastasin et kütusenäidik ei tööta korralikult, viisin garantiisse ja 2 nädalapärast tuleb uus. täna sõitma minnes avastasin et esi ketaspidur käib rõvedalt vastu ja on raske lükata. On kellelgi veel niipalju asju juhtunud esimese 150 km-ga? nad peaksid selle sita mult sama hinnaga tagasi ostma. ma arvan et motolinest oleks veel korraliku saanud, kui oleks viizinud juuni lõpuni oodata.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ma saan su jutust aru, et Automaailmas müüdavad CPI-d on sitema kvaliteediga kui Motolines või?Lauri23 kirjutas:No kurat küll mis sitta nad müüvad seal auto maailmas. mul on sõidetud alles 150 km. nii kui ma koju sõitsin avastasin et kütusenäidik ei tööta korralikult, viisin garantiisse ja 2 nädalapärast tuleb uus. täna sõitma minnes avastasin et esi ketaspidur käib rõvedalt vastu ja on raske lükata. On kellelgi veel niipalju asju juhtunud esimese 150 km-ga? nad peaksid selle sita mult sama hinnaga tagasi ostma. ma arvan et motolinest oleks veel korraliku saanud, kui oleks viizinud juuni lõpuni oodata.

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ja mis kasu nad sellest katkiste osade peale monteerimisest saavad?Lauri23 kirjutas:Minu roller oli viimane nende laos, ma kardan et nad toppisid sinna mingeid katkiseid osasid peale, igatahes jälle garantiisse minek.
Oled lihtsalt ühe õnnetu isendi otsa sattunud. Juhtub ka palju kuulsamate markidega säherdusi asju.
Muideks mul on sama ja garantiis mees ütles ka et katki. saadetakse uus mulle. see mis ma enne ütlesin pidurite kohta, võtan sõnad tagasic.p.i kirjutas:ml cpi sõitnud 5000km peaagu...ostsin kasutatud ja ei tea kas piirajad peal või ei! aga bensu näiduk kah jamab ja peale poolt paaki enam ei näita aga m a sellest välja ei tee. kui on siis on.

rolleriga olen ise suht rahul, eriti kui uus kütuseandur peale saab.
Tahaks veel küsida kas kellelgi kellel on uus cpi võtab ka tagumine trummel pidur väga sitalt? pean silmas just uusi rollereid sest manualis on ka kirjutatud et sissesõit piduritele 500 km, siis võtavad paremini. kuluvad nagu karedamaks ja siis on hõõrdejõud suurem.
See pidurite sisse sõit on suht reaalne, mul ka alguses kui ostsin kohe üldse ei võtnud, aga vaikselt ikka pidurdada tagumisega paarsada kilti kulub klots väiksemaks ja saab tagant natuke peale keerata.
Olen enda Oliveriga 2900km sõitnud ja tagaratas võtab peaaegu igas poosis loha, kui vaja.
Ja kütuse anduri kohapealt sama siin, valetab teine- kui paak hakkab tühjenedes alla poole minema siis hakkab seier alles ülevalt kukkuma suht kiirelt.
Juhtub, aga sellega harjub suht kiirelt ära.
Edu!
Olen enda Oliveriga 2900km sõitnud ja tagaratas võtab peaaegu igas poosis loha, kui vaja.

Ja kütuse anduri kohapealt sama siin, valetab teine- kui paak hakkab tühjenedes alla poole minema siis hakkab seier alles ülevalt kukkuma suht kiirelt.

Juhtub, aga sellega harjub suht kiirelt ära.
Edu!