Küsimus Oliver City kohta

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Lauri23

Küsimus Oliver City kohta

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Ma tean et CPI-de kohta on siin olnud palju teemasid, aga loodan et te ikka seda teemat ära ei kustuta, sest see puudutab oliveri uuemat varianti.
Nimelt olen ma lugenud siit foorumist et autopoes *Salome* müügil olevatel cpi-del on kolbis mingid augud puudu ja selle tulemusel ei aita rolleri tuuning midagi. tuleb viia motoline-i ja lasta ümber puurida. tahaks teada kas nad ikka teevad sellist pulli? tahaks teada veel, kuidas liigub oliver ilma piirajateta ja kuidas see piirajate eemaldamine välja näeb. siia teemasse ei ole mõtet kirjutada et osta parem selle 20k ees mingi kasutatud aerox või aprillia. ma eelistan enne uut cpi-d kui vana retsitud aeroxit. asjaga on muidu suht kiire sest eriti mõtlemisaega ei antud.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Osta licalt Cpi Oliver Motolinest. Cpi Oliver=Cpi City=Cpi Sport, need sama mootori ga jne.

Teema algataja
Lauri23

Motoline tulevad need alles mai lõpus. motolines hakkavad nad kallimad olema. miks mitte salomest osta?
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

xzburnoutzx kirjutas:
Osta licalt Cpi Oliver Motolinest. Cpi Oliver=Cpi City=Cpi Sport, need sama mootori ga jne.
Tegelt kui hakkata uurima tuleb välja, et sport mudelil teine sumpa ja mingi teisest materjalist silinder.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

ken100 kirjutas:
xzburnoutzx kirjutas:
Tegelt kui hakkata uurima tuleb välja, et sport mudelil teine sumpa ja mingi teisest materjalist silinder.
:idea: teine sumpa= tglt sama hea kui see tavaline: ise MOTOREXIL küsisin sealt esindusest. Ütlesid et ILUASI!!!....konkreetselt, niiet ei ole see suurem asi
Kasutaja avatar

ken100

alumiiniumsilinder Ni-Si kattega, reguleeritav pneumaatiline tagavedrustus, roostevaba "sport"summuti, karboonkattega näidikupaneel, kroomitud külgtugi.

on ainus vahe. Aga mind hakkas huvitama miks on alumiiniumsilinder parem kui tavaline oskab keegi seletada ?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Spordi kohta kirjas, et see on v6imsam!...aga 3.25KW ON NEIL MÕLEMAL EHKL SIIS EI OLE VÕIMSAM :!: :!: :!:

Teema algataja
Lauri23

Jah aga oliver city koos kiivriga saan ma täpselt 20000 krooniga. sporti pole veel müügil. sooviks ikka infi city kohta. tuunida saab seda ka ju hiljem.
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

ken100 kirjutas:
...hakkas huvitama miks on alumiiniumsilinder parem kui tavaline oskab keegi seletada ?
Sellepärast, et siis on silinder kolviga samast materjalist ja neil on kuumenedes ühesugune paisumistegur. Sel moel saab täpsemalt (väiksema paisumisvahega!) sobitada kolbi silindrisse ja samal ajal väheneb ülekuumenemisest tulenev kolvi silindrisse kinni kiilumise oht.

keeru

Lugemata postitus Postitas keeru »

Selle oliver city kohta või ükskõik mis cpi kohta niipalju, et soovitan kõik kruvid üle kontrollida. Minul ja mu sõbral kukkusid lihtsalt sumpsi kruvid sõidu ajal ära.

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Väga õige tähelepanek.
Mul oli ka tagaratta polt paar pööret lahti niiet tagaratas logises ikka mõnusalt kui seda avastasin. (sõitnud olin mingi 300km)

Stagga

Teema algataja
Lauri23

Roller ostetud. praegu läheb ainult 50 välja sest kõik piirajad peal. 6000km pärast :? kui garantii on läbi, tohib piirajad maha võtta.
Kasutaja avatar

ken100

Lauri23 kirjutas:
ja see ongi nede kasutatud rollerite AINUKE pluss.
neid plusse on ikka VÄGA PALJU veel.

Motoline CPI-dega oli nii vist kui lasid neil selle kondo tuuningu teha siis garantii ei kao ja piirajad eemaldatakse kah selle käigus.
Kust sul see CPI ostetud muidu on.

Teema algataja
Lauri23

Õige. algul ma arvasin, et sõidan selle 6000 km selle aastaga ära aga vist ikka ei sõida. piirajad järgmine aasta lasen naguinii maha võtta ja ega see ei olekski mootorile hea kui ma võtaks kohe piirajad maha ja vahetaks rullid ja vedrud ära. külmade ilmade tõttu alles 30km läbisõit praegu :P

Karvane

Vaielda tahaks

Lugemata postitus Postitas Karvane »

Oli teema et CPI on kvaliteetne värk ja pole mingi hiinakas ! Aga nende oma kodulehel on jutt tootmise kohta :arrow: CPI group is among the first motorcycle manufacturers to perceive the potential of the People's Republic of China as a production base. Seega ei saa väita et tegu Taiwani rolleriga .. seega minu "hiinakad" on sama head . . .

Teema algataja
Lauri23

Ega see, et ta hiinas tehtud on ei tähenda et ta sama s**t on kui need väiksed hiinakad.

Teema algataja
Lauri23

Niih tekkis kohe küsimus, kas kellelgi teisel cpi omanikul on ka nii, et paned paagi täis, sõidad umbes 40 km ja kütuse näidik näitab, et paak jälle tühi :shock: paned liitri sisse ja näitab et täiesti täis. Kas CPI-de kütusenäidik peabki nii jamama või on see ainult minul?
Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

selleks on teenindused...
Kasutaja avatar

wumwum

Lugemata postitus Postitas wumwum »

jah , eriti kui sa alles ostsid selle rolleri.Soovitan vii(sõida) teenindusse , kuulub ju garantii alla , kui sa just ei ole ise midagi pe***e keeranud seal :twisted:
Delta->Aprilia SR 50 DiTech[2001]->Aprilia RS 125 [2006]
Pilt

Teema algataja
Lauri23

Homme saan rolleri garantiist kätte. sain ka teada et pärast 1000 km võetakse minu soovil piirajad maha :D ehk siis natuke alla 900 km veel sõita.

Teema algataja
Lauri23

No kurat küll mis sitta nad müüvad seal auto maailmas. mul on sõidetud alles 150 km. nii kui ma koju sõitsin avastasin et kütusenäidik ei tööta korralikult, viisin garantiisse ja 2 nädalapärast tuleb uus. täna sõitma minnes avastasin et esi ketaspidur käib rõvedalt vastu ja on raske lükata. On kellelgi veel niipalju asju juhtunud esimese 150 km-ga? nad peaksid selle sita mult sama hinnaga tagasi ostma. ma arvan et motolinest oleks veel korraliku saanud, kui oleks viizinud juuni lõpuni oodata.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Lauri23 kirjutas:
No kurat küll mis sitta nad müüvad seal auto maailmas. mul on sõidetud alles 150 km. nii kui ma koju sõitsin avastasin et kütusenäidik ei tööta korralikult, viisin garantiisse ja 2 nädalapärast tuleb uus. täna sõitma minnes avastasin et esi ketaspidur käib rõvedalt vastu ja on raske lükata. On kellelgi veel niipalju asju juhtunud esimese 150 km-ga? nad peaksid selle sita mult sama hinnaga tagasi ostma. ma arvan et motolinest oleks veel korraliku saanud, kui oleks viizinud juuni lõpuni oodata.
Ma saan su jutust aru, et Automaailmas müüdavad CPI-d on sitema kvaliteediga kui Motolines või? :shock: Ju nad ikka ühest august meie edasimüüjatele saabuvad.

Teema algataja
Lauri23

Minu roller oli viimane nende laos, ma kardan et nad toppisid sinna mingeid katkiseid osasid peale, igatahes jälle garantiisse minek.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Lauri23 kirjutas:
Minu roller oli viimane nende laos, ma kardan et nad toppisid sinna mingeid katkiseid osasid peale, igatahes jälle garantiisse minek.
Ja mis kasu nad sellest katkiste osade peale monteerimisest saavad?
Oled lihtsalt ühe õnnetu isendi otsa sattunud. Juhtub ka palju kuulsamate markidega säherdusi asju.
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

tahad kiiresti teha sisse sottu pane 88seks puki peale rahulikult tiksuma asi :)
pole paremat kui yamaha

tuks

Lugemata postitus Postitas tuks »

Nagu jutust järeldub - Eestis müüdavad CPI'd on pasad ja teenindus veel hullem.
MOTT

c.p.i

Lugemata postitus Postitas c.p.i »

ml cpi sõitnud 5000km peaagu...ostsin kasutatud ja ei tea kas piirajad peal või ei! aga bensu näiduk kah jamab ja peale poolt paaki enam ei näita aga m a sellest välja ei tee. kui on siis on.

Teema algataja
Lauri23

c.p.i kirjutas:
ml cpi sõitnud 5000km peaagu...ostsin kasutatud ja ei tea kas piirajad peal või ei! aga bensu näiduk kah jamab ja peale poolt paaki enam ei näita aga m a sellest välja ei tee. kui on siis on.
Muideks mul on sama ja garantiis mees ütles ka et katki. saadetakse uus mulle. see mis ma enne ütlesin pidurite kohta, võtan sõnad tagasi :P esi pidur ei käi vastu see on väga hea ja pidurdab väga hästi. ma lollakas olin sissesõidul tagant liiga peale selle piduri keerand ja käis vastu.
rolleriga olen ise suht rahul, eriti kui uus kütuseandur peale saab.

Tahaks veel küsida kas kellelgi kellel on uus cpi võtab ka tagumine trummel pidur väga sitalt? pean silmas just uusi rollereid sest manualis on ka kirjutatud et sissesõit piduritele 500 km, siis võtavad paremini. kuluvad nagu karedamaks ja siis on hõõrdejõud suurem.

Stagga

Lugemata postitus Postitas Stagga »

See pidurite sisse sõit on suht reaalne, mul ka alguses kui ostsin kohe üldse ei võtnud, aga vaikselt ikka pidurdada tagumisega paarsada kilti kulub klots väiksemaks ja saab tagant natuke peale keerata.
Olen enda Oliveriga 2900km sõitnud ja tagaratas võtab peaaegu igas poosis loha, kui vaja. :D

Ja kütuse anduri kohapealt sama siin, valetab teine- kui paak hakkab tühjenedes alla poole minema siis hakkab seier alles ülevalt kukkuma suht kiirelt. :)
Juhtub, aga sellega harjub suht kiirelt ära.

Edu!

keeru

Lugemata postitus Postitas keeru »

Minul samuti bensiini näiduki jama, aga kui see garantii alla läheb siis miks harjuda? mina lähen teenindusse ikka
Suletud

Mine “Rollerid”