Kas talv on tagasi tulnud?
Moderaator: Moded
Kas talv on tagasi tulnud?
Juba mitmeid päevi olen kooli aknast näinud, kuidas teatud vahedega natukene lund sajab.
Tänaste tundide lõppedes läksin siis välja ja avastasin oma rolleri päris suure lumekuhja alt. Alguses mõtlesin, kas üldse käima läheb-läks.
Kodupoole sõites oli päris kõva tuisk. Visiir oli lund täis ja nähtavus oli null.
Kuida Eesti teistes piirkondades ilm on?
Tänaste tundide lõppedes läksin siis välja ja avastasin oma rolleri päris suure lumekuhja alt. Alguses mõtlesin, kas üldse käima läheb-läks.
Kodupoole sõites oli päris kõva tuisk. Visiir oli lund täis ja nähtavus oli null.
Kuida Eesti teistes piirkondades ilm on?
Derbi-The RED power
eimh, kõik on tõesti korras.. arvasin juba talvel, et see ei lõppe kunagi ära..et tsiklit polegi vaja kokku panna nii kiiruga ja kalendrit sirvides oli juuli kuu peal pilt lumememmega kiri all "Tahaks suve!" loodan, et see täide ei lähe. Praegu väljast tulin, lund sadas, auto katus oli lume all, samuti teed heleda kihiga kaetud - huviga ootan, mis pilt paistab aknast hommikul.
Head ööd.
Head ööd.
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
They mark their territory.
.
MNJaa,
õnneks ei pidanud ma hommikul eriti üllatuma,
sest ma olin juba eile õhtul/öösel kindel, et hommikul on lumi maas
ja nii ka paraku on
Hakka või nutma kohe.
õnneks ei pidanud ma hommikul eriti üllatuma,
sest ma olin juba eile õhtul/öösel kindel, et hommikul on lumi maas
ja nii ka paraku on

Hakka või nutma kohe.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.