Mida teha kui...
Moderaator: Moded
Mida teha kui...
Kui eessõitev autojuht hakkab esiklaasi pesema nii,et sa oled üleni märg.Olen veendunud,et ta teadis taga seisvast mootorratturist.Näen kahte varianti:mitte välja teha või kohe lõuksi.Kuna olen natukene aeglase reageerimisega,siis umbes 5 minuti pärast tuli jube tahtmine sellist vennikest sakutada.
Re: Mida teha kui...
Lõuksi loomulikult. Oled peiker või ei ole?
-
- Tsikkel: ---
Autojuht võis ju teada mootorratturi olemasolust, kuid paljud ei tea seda, et seismise ajal lendavad veejoad/pritsmed ka üle auto katuse. Mul sõber laskis ka ükskord akendele vett nii et ma taga sõites märg olin ja oli pärast üsna ehmatanud kui sai teada, et ka minu märjaks kastis. Ütles veel et poleks osanud arvatagi, et nii kaugele pritsis.
Kannatust...
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
kanna mingi 10+liitrises anumas vett endaga alati kaasas. Kui keegi pritsib, roni rattalt maha, mine ava juhiuks ning viska talle see kogus vett peale
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ärge nüüd igasugu tühitähja peale ka põlema minge. Praegu vastik õietolmu aeg ja kõik kohad seda jama täis. Ikka tihedamini autoklaase pestakse.
Pikivahe on siiani minu lühikeses tsiklijuhi-staažis aidanud. Ei ole täheldanud säärast juhtumit sõidu ajal või foori taga sõites.
pusso kirjutas:Kui eessõitev autojuht hakkab esiklaasi pesema nii,et sa oled üleni märg.Olen veendunud,et ta teadis taga seisvast mootorratturist.Näen kahte varianti:mitte välja teha või kohe lõuksi.Kuna olen natukene aeglase reageerimisega,siis umbes 5 minuti pärast tuli jube tahtmine sellist vennikest sakutada.
Kohe molli!!! Tsiklimehed peavad karmid olema ja kohe molli väntama. Keegi pritsib, sumps tahmab, sõidab poriloigust läbi, pargib ligidale, sõidab kõrvale...-kohe molli. Naisi ja lapsi ei lööda, näpistada ja sülitada võib.
mart211 kirjutas:pusso kirjutas:Kui eessõitev autojuht hakkab esiklaasi pesema nii,et sa oled üleni märg.Olen veendunud,et ta teadis taga seisvast mootorratturist.Näen kahte varianti:mitte välja teha või kohe lõuksi.Kuna olen natukene aeglase reageerimisega,siis umbes 5 minuti pärast tuli jube tahtmine sellist vennikest sakutada.
Kohe molli!!! Tsiklimehed peavad karmid olema ja kohe molli väntama. Keegi pritsib, sumps tahmab, sõidab poriloigust läbi, pargib ligidale, sõidab kõrvale...-kohe molli. Naisi ja lapsi ei lööda, näpistada ja sülitada võib.
Naistele tuleb teha anaalnoomitus

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-PitBull- kirjutas:mart211 kirjutas:pusso kirjutas:Kui eessõitev autojuht hakkab esiklaasi pesema nii,et sa oled üleni märg.Olen veendunud,et ta teadis taga seisvast mootorratturist.Näen kahte varianti:mitte välja teha või kohe lõuksi.Kuna olen natukene aeglase reageerimisega,siis umbes 5 minuti pärast tuli jube tahtmine sellist vennikest sakutada.
Naistele tuleb teha anaalnoomitus
Seda ma sülitamise all silmas pidasingi.
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
elus inimene ei jaga matsu v2lja kui ise ei s6ida et kui tsikkel taga siis ei olex kena pritsida
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
pitbull kirjutas:elus inimene ei jaga matsu v2lja kui ise ei s6ida et kui tsikkel taga siis ei olex kena pritsida
Surnud inimene jagab matsu kohe välja...
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
v2ga probemaatilisex kujuneb nii elu kui hakkata k6igile molli jagama ...ma ei viitsi tagaj2rgedega tegeleda....kui just no v2ga vaja on ja inimene v2ga palub siis ikka tuleb anda
Sellist meelega pritsimist on küll vähemaks jäänud. Foori taga seistes on ka ohutu autol klaase puhatada, nii on autojuhi nähtavus sõidu ajal tagatud. Ehk päästab, autojuhi komme seistes klaase puhastada, mõne teise ratturi elu. Asi see siis väike piisake vapralt vastu võtta. See ei pruugi üleüldse pahatahtlik olla. Veits aega tagasi üks punase toyotaga värd sõitis ttü ringil ette. Kiirus nii suur, et võttis autoga külg ees ringi. Ma ei tea, kuidas püsti jäin ja hoo maha sain. Punase toyotaga tüüp oli pahatahtlik. Kuna talle küljepealt sisse ei sõitnud ja ise vangi ei taha minna. Siis nii jääbki.
Oijuuda, mis sa küll siis tegema hakkad, kui vihma ka veel sajab, paned ilmataadile ka sajaga pasunasse ?
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Aknapesuvedelik ja vihm ei ole minu silmis ühe pulga peal.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
mart211 kirjutas:Seda ma sülitamise all silmas pidasingi.
Õige mõte - eitedele lõuga ja kuttidele taha!
Kui kõrval on norm piff, siis: kloun naahui beibe kammoon! Karistada on vaja, aeg on selline.
http://www.hunta.ee
Eino ikka võib laduma minna, muidugi tuleb arvestada ka seda et autost võidakse endale kiiver munadeni pähe taguda...
Viimasel ajal nagu kõik pakuvad kõigile juba, võiks mõelda ka veidi
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No mis toimub?
Eri tittedeks olete muutunud? Rolleri foorumis pole ka nii tobedat juttu!
Mis töllate autodel sabas?
Kui sõidan autoga ja teaks ,et keegi siin molli pakkujatest taga töllab, pumpaks rõõmuga kogu klaasipesu vee lendu!
Jobude kukkede jutt. Müüge oma tsiklid maha ja arenege inimesteks!
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
koi kirjutas:No mis toimub?
![]()
Eri tittedeks olete muutunud? Rolleri foorumis pole ka nii tobedat juttu!
Mis töllate autodel sabas?
Kui sõidan autoga ja teaks ,et keegi siin molli pakkujatest taga töllab, pumpaks rõõmuga kogu klaasipesu vee lendu!
Jobude kukkede jutt. Müüge oma tsiklid maha ja arenege inimesteks!
Õige! Õigel motomehel on alati suunurgad allapoole ja kui kisubki naerma siis õigel motomehel on lubatud ainult muiata.
Appiii....üldiselt ükski endast lugupidav rattur küll sellise asja puhul nii lapselikult ei reageeri
Ma olen autode taga sõites saanud kivi visiiri ning siis olen kohe ise targem olnud ja ei tölla taga vaid jätan pikivahe või sõidan ette...mitte kohe molli... sellistele tittratturitele tuleks sellise foorumi risustamise eest väike grupiviisiline noomitus teha hoopis !
Sõida 25 000 ära ja mitte ainult linnavahel paugutades ning siis hakkad aru saama ,et sa pole ainukene kes on inimene siin planeedil !
Ausõna, mis toimub, olen sõitnud tsikliga mmm...12 aastat...ja mul ei ole selliseid probleeme olnud ????!!! A pmst, anna ikka molli
-
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ma võtan siin reeglina suhteliselt vähe sõna - aga kui ikka niimoodi aknapesuveega pritsitakse tuleks ikka küll "sooja tegemiseks" jalaga küljepeegel naahui virutada ja siis igemed haljaks taguda sellisel autojuhil. Kurat siin vihasemad baikerid juba selle eest kärsa lõõtsa löönd autojuhil, et küljeaken lahti, sigaretti rooli taga tõmbas ning tsiklivennal ving läbi kiivri ninna tungis.
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Rancid kirjutas:Ma võtan siin reeglina suhteliselt vähe sõna - aga kui ikka niimoodi aknapesuveega pritsitakse tuleks ikka küll "sooja tegemiseks" jalaga küljepeegel naahui virutada ja siis igemed haljaks taguda sellisel autojuhil. Kurat siin vihasemad baikerid juba selle eest kärsa lõõtsa löönd autojuhil, et küljeaken lahti, sigaretti rooli taga tõmbas ning tsiklivennal ving läbi kiivri ninna tungis.
Jaa.. Rancid, kui peegel küljest löödud ja autost väljub selline tüüp, keda ainult õudukatest mäletad, siis ütled, oot- kohe panen su peegli tagsi... see oli lihtsalt kogematta... ma tegelt kuri biker olen ju... Aga ta ei tee kuulmagi ja kohe juhtub sinuga selline "avarii" mida su kiiver ja kaitsmed ei päästa... Sest autoga sõidavad ju ainult mingid töllid??? kes vahest ka klaasi pesevad! Ei tasuks siin väga provotseerida
Olgem ikka mõistvad koos liigeldes ja elage ennast välja mujal kui linnaliikluses
Nu ma ei tea, igal normaalsel baikeril peaks olema pesapallikurikas või vähemalt nukirauad kaasas. Kui neid ei suuda sebida, pange scoutspataljoni embleem tagi peale, küll autojuht ise vabandama tuleb.
-
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Jaa.. Rancid, kui peegel küljest löödud ja autost väljub selline tüüp, keda ainult õudukatest mäletad, siis ütled, oot- kohe panen su peegli tagsi... see oli lihtsalt kogematta... ma tegelt kuri biker olen ju... Aga ta ei tee kuulmagi ja kohe juhtub sinuga selline "avarii" mida su kiiver ja kaitsmed ei päästa... Sest autoga sõidavad ju ainult mingid töllid???
kes vahest ka klaasi pesevad! Ei tasuks siin väga provotseerida
Olgem ikka mõistvad koos liigeldes ja elage ennast välja mujal kui linnaliikluses
Kuramus küll! Kas kõik mulgid on nii pikaldase taibuga või? Mu eelmine postitus oli lihtsalt irooniline.
Mul isiklikult viskab juba üle see ratturite pidev vingumine autojuhtide üle iga pisikese asja pärast. No ei jäta head muljet. Sõitke normaalse kiirusega, tehke ennast ise nähtavaks ja siis ei tule te ka autojuhtidele üllatusena. Autojuhil pole õrna aimugi, et klaasipesuvedelik ka tema esiklaasist kaugemale jõuab, seda oskad vaid sina ratturina jälgida. Ei vahi ka mina ummikus alati tahavaatepeeglit, et kes seal nüüd seisma juhtub. Olgem omavahel väheke sõbralikumad, keegi ei keera teile üldjuhul meelega ette, ei vaheta rida teadmisega, et saan nüüd selle mootorratturi teelt välja rammida jms. Liikluskultuur on Eestis viimaste aastatega kõvasti paremaks muutunud ja pigem kiidaks autojuhte et nad teistega aina enam arvestama on hakanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.