zx9 karbusside jama

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
rallyiff
Tsikkel: Virago 750 Vinnetou

zx9 karbusside jama

Lugemata postitus Postitas rallyiff »

probleem järgmine: pööretel 9800-11000 on mingi täielk tühimik, mida suurem käik ja hoog seda hullem asi on,kui vahest viiendaga jookseb normaalselt siis kuuendaga hoog hoopis raugeb ning mõnikord jälle pole seda auku.
ise olen jõudnud oma tegemistega nii kaugele et puhastatud on karpasi miljon korda, õhufilter on pestudjne. ehk siis elementaarsed asjad on tehtud.
minu järeldus on praegu see et peadüüse peab olema liiga suureks kulunud!! miks düüsesi kahtlustan on see et põhjagaasiga ei ole nõelal enam midagi teha ja düüsist on otse läbi vool.
küsimus on siis järgmine: kuidas teada mis mõõtu ma neid düüsesi peaks uusigi tellima. oleks ju hea kui oleks kõik varjandid olemas ja hakkaks otsast proovima aga ei raatsi proovimise jaoks kõiki tellida.

kõik arutelud antud teemal teretulnud!!

või kui keegi on nõus mõistliku raha eest selle ratta mul korralikult käima panema siis võib ka teada anda(tegemist kasutaja "korke" kunagise rattaga)

Iff

honda nsr 125->minsk->gs500e->zx6->thundercat->gsx750f->zx9r fighter->kawasaki vulcan 800->yamaha virago 750

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Re: zx9 karbusside jama

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kas oled kindel, et teatud hetkel ei hakka uputama? :oops:

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kopu »

rallyiff kirjutas:

või kui keegi on nõus mõistliku raha eest selle ratta mul korralikult käima panema siis võib ka teada anda(tegemist kasutaja "korke" kunagise rattaga)

Iff

See mis ära põles v? (togi)

Kasutaja avatar

Teema algataja
rallyiff

miilits kirjutas:

Kas oled kindel, et teatud hetkel ei hakka uputama? :oops:

ehk siis sa viitad millele??? et ujukid vahest ei pea ????

kopu kirjutas:
rallyiff kirjutas:

Iff

See mis ära põles v? (togi)

kui ma ei eksi siis põlema läks tal zx10

honda nsr 125->minsk->gs500e->zx6->thundercat->gsx750f->zx9r fighter->kawasaki vulcan 800->yamaha virago 750

Kasutaja avatar

T1m
Tsikkel: Zx-9r

Lugemata postitus Postitas T1m »

Teretulemast karpajama maailma:D
Mul enda oma ka jupsib vahepeal, kuid viimasel ajal aitab nn käikude tühjaks laskmine nii totakas kui see väljend ei kõla
Tartus KresMoto suutis korda teha. Vihjas et oli kuidagi valesti kokku pandud.

planeta 5; gsxf600; zx-9r
Kasutaja avatar

Teema algataja
rallyiff

valesti kokkupandud ei ole nagu eriti tõenäoline sest ega karbussid oma osade asukohta vahepeal ei muuda, sõitis hästi ja siis järjest hullemaks läks ja läheb endiselt

kas ei ole siis kellegil mingeid konkreetseid nõuandeid omadel või teiste kogemustel anda

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”