zx9 karbusside jama
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
zx9 karbusside jama
probleem järgmine: pööretel 9800-11000 on mingi täielk tühimik, mida suurem käik ja hoog seda hullem asi on,kui vahest viiendaga jookseb normaalselt siis kuuendaga hoog hoopis raugeb ning mõnikord jälle pole seda auku.
ise olen jõudnud oma tegemistega nii kaugele et puhastatud on karpasi miljon korda, õhufilter on pestudjne. ehk siis elementaarsed asjad on tehtud.
minu järeldus on praegu see et peadüüse peab olema liiga suureks kulunud!! miks düüsesi kahtlustan on see et põhjagaasiga ei ole nõelal enam midagi teha ja düüsist on otse läbi vool.
küsimus on siis järgmine: kuidas teada mis mõõtu ma neid düüsesi peaks uusigi tellima. oleks ju hea kui oleks kõik varjandid olemas ja hakkaks otsast proovima aga ei raatsi proovimise jaoks kõiki tellida.
kõik arutelud antud teemal teretulnud!!
või kui keegi on nõus mõistliku raha eest selle ratta mul korralikult käima panema siis võib ka teada anda(tegemist kasutaja "korke" kunagise rattaga)
Iff
honda nsr 125->minsk->gs500e->zx6->thundercat->gsx750f->zx9r fighter->kawasaki vulcan 800->yamaha virago 750
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: zx9 karbusside jama
rallyiff kirjutas:või kui keegi on nõus mõistliku raha eest selle ratta mul korralikult käima panema siis võib ka teada anda(tegemist kasutaja "korke" kunagise rattaga)
Iff
See mis ära põles v?
miilits kirjutas:Kas oled kindel, et teatud hetkel ei hakka uputama?
ehk siis sa viitad millele??? et ujukid vahest ei pea ????
kopu kirjutas:rallyiff kirjutas:või kui keegi on nõus mõistliku raha eest selle ratta mul korralikult käima panema siis võib ka teada anda(tegemist kasutaja "korke" kunagise rattaga)
Iff
See mis ära põles v?
kui ma ei eksi siis põlema läks tal zx10
honda nsr 125->minsk->gs500e->zx6->thundercat->gsx750f->zx9r fighter->kawasaki vulcan 800->yamaha virago 750
Teretulemast karpajama maailma:D
Mul enda oma ka jupsib vahepeal, kuid viimasel ajal aitab nn käikude tühjaks laskmine nii totakas kui see väljend ei kõla
Tartus KresMoto suutis korda teha. Vihjas et oli kuidagi valesti kokku pandud.
valesti kokkupandud ei ole nagu eriti tõenäoline sest ega karbussid oma osade asukohta vahepeal ei muuda, sõitis hästi ja siis järjest hullemaks läks ja läheb endiselt
kas ei ole siis kellegil mingeid konkreetseid nõuandeid omadel või teiste kogemustel anda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.