Kõrtsitee 2011 - järelkaja

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
EasyRover
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650A
Tänatud: 1 kord

Kõrtsitee 2011 - järelkaja

Lugemata postitus Postitas EasyRover »

Hei siis kõigile osalenutele. Oli üks äärmiselt lahe üritus - tuhat kummardust Kõrtsmikule (w) (w) . Kõik oli tasemel. Suurimad tänud ka ühele kaasvõitlejale, kes aitas metsas jalalt maasse küllili vajunud masina üles ajada - maasse vajunud jalaga on ikka pagana raske tõsta :-) Panin siis masina külgjalale ja tundus, et seisab ilusti :wack: . Kõndisin mõnikümmend meetrit eemale, kui kuulen - KOLAKI!! Pilk seljataha ja seal ta siis kõhutas! Homme jälle suunatuld otsima :wack:.

Saadan siin lingi üritusel tehtud piltidele ehk keegi veel leiab end sealt. Sorteerima ei ole viitsinud hakata, nii, et peamiselt poseerib seal loomulikult minu ratas :ner: aga kindlasti leiab sealt veel ka teisi rattaid poseerimas :P.
http://goo.gl/photos/1wdeHaaBWO

Riga, Jawa 350, Panonia T5, IZ-Jupiter 4K, Suzuki Vstrom 650A

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: Kõrtsitee 2011 - järelkaja

Lugemata postitus Postitas piloot »

Ma pean vist nüüd vähe nurgas häbenema aga minu jaoks oli see esimene Kõrtsitee üritus :oops:
Väga kordaläinud päev ja igati rahul. Tervitaks siinjuures mehi (ktm-i ja wr-ga), kellega metsaklassis sai koos purgatud - ah sa rsk, kui hea oli.
Kõrtsmiku takistustega endurorada on väga vinge, mulle hakkas peale kolmandat ringi juba lausa meeldima, kuigi suurte rehvidega eelnevalt kogemus puudus.
Inimeseloom on üks imelik loom, tapab ennast metsas pea kuus tundi, käed rakkus, läbi nigu läti raha ja selle juures veel puruõnnelik :twisted:
Kokkuvõtteks: (w) (w) (w)

lisaks veel niipalju, et peale seda, kui täna tsiklit pesin siis ainus maavara mida ma vihkan on - savi :wack:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Muideks, piloot, liiga vara lasid jalga. Sulle taheti midagi kaela ka riputada, aga see asi vist Neeme käes praegu.

agor

Lugemata postitus Postitas agor »

EasyRover kirjutas:

maasse vajunud jalaga on ikka pagana raske tõsta :-)

Iroonilisel kombel oli jah maa jala ümber nii kõva, et isegi kahekesi ei tahtnud ratas esimese hooga püsti tõusta.
Endalgi õnnestus, tänu paarile kaasvõistlejale ja piisavalt pikale koivale, pääseda jõkke vajumisest :D

Honda Transalp XL600V

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

isakene kirjutas:

Muideks, piloot, liiga vara lasid jalga. Sulle taheti midagi kaela ka riputada, aga see asi vist Neeme käes praegu.

Tohohh!!!??? Vaata siis, kui metsast tulin oli toss nii väljas, et pane või pael kaela, ma ei osanud oodatagi, et selleks puhuks abikäsi pakkuda on :mrgreen:
Täna tegin suure avastuse - inimesel tundub s*tta kanti lihaseid olema ja on need mul kõik suht hellad. Ei saa ikka pea ees suurde sporti sukelduda, enne tuleb tublisti trenni teha, sellepärast ka aftekale ei jäänud, üle rinna tõstmisega pole mul üldse mingit põhja all ja sellest võib järgmine päev tõsine vigastus välja kujuneda :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”