Kõrtsitee 2011 - järelkaja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 21
- Tsikkel: Suzuki V-Strom 650A
- Tänatud: 1 kord
Kõrtsitee 2011 - järelkaja
Hei siis kõigile osalenutele. Oli üks äärmiselt lahe üritus - tuhat kummardust Kõrtsmikule
. Kõik oli tasemel. Suurimad tänud ka ühele kaasvõitlejale, kes aitas metsas jalalt maasse küllili vajunud masina üles ajada - maasse vajunud jalaga on ikka pagana raske tõsta
Panin siis masina külgjalale ja tundus, et seisab ilusti
. Kõndisin mõnikümmend meetrit eemale, kui kuulen - KOLAKI!! Pilk seljataha ja seal ta siis kõhutas! Homme jälle suunatuld otsima
.
Saadan siin lingi üritusel tehtud piltidele ehk keegi veel leiab end sealt. Sorteerima ei ole viitsinud hakata, nii, et peamiselt poseerib seal loomulikult minu ratas aga kindlasti leiab sealt veel ka teisi rattaid poseerimas
.
http://goo.gl/photos/1wdeHaaBWO
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Kõrtsitee 2011 - järelkaja
Ma pean vist nüüd vähe nurgas häbenema aga minu jaoks oli see esimene Kõrtsitee üritus
Väga kordaläinud päev ja igati rahul. Tervitaks siinjuures mehi (ktm-i ja wr-ga), kellega metsaklassis sai koos purgatud - ah sa rsk, kui hea oli.
Kõrtsmiku takistustega endurorada on väga vinge, mulle hakkas peale kolmandat ringi juba lausa meeldima, kuigi suurte rehvidega eelnevalt kogemus puudus.
Inimeseloom on üks imelik loom, tapab ennast metsas pea kuus tundi, käed rakkus, läbi nigu läti raha ja selle juures veel puruõnnelik
Kokkuvõtteks:
lisaks veel niipalju, et peale seda, kui täna tsiklit pesin siis ainus maavara mida ma vihkan on - savi
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Muideks, piloot, liiga vara lasid jalga. Sulle taheti midagi kaela ka riputada, aga see asi vist Neeme käes praegu.

EasyRover kirjutas:maasse vajunud jalaga on ikka pagana raske tõsta
Iroonilisel kombel oli jah maa jala ümber nii kõva, et isegi kahekesi ei tahtnud ratas esimese hooga püsti tõusta.
Endalgi õnnestus, tänu paarile kaasvõistlejale ja piisavalt pikale koivale, pääseda jõkke vajumisest
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
isakene kirjutas:Muideks, piloot, liiga vara lasid jalga. Sulle taheti midagi kaela ka riputada, aga see asi vist Neeme käes praegu.
Tohohh!!!??? Vaata siis, kui metsast tulin oli toss nii väljas, et pane või pael kaela, ma ei osanud oodatagi, et selleks puhuks abikäsi pakkuda on
Täna tegin suure avastuse - inimesel tundub s*tta kanti lihaseid olema ja on need mul kõik suht hellad. Ei saa ikka pea ees suurde sporti sukelduda, enne tuleb tublisti trenni teha, sellepärast ka aftekale ei jäänud, üle rinna tõstmisega pole mul üldse mingit põhja all ja sellest võib järgmine päev tõsine vigastus välja kujuneda
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.