Suzuki GSX600F järsul esipidurdusel raputab eest tugevalt?
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 976
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Suzuki GSX600F järsul esipidurdusel raputab eest tugevalt?
Ei oska seda sõnastada kuidagi teistmoodi. Tegu siis 1gen GSX600f -ga ja selline raputamise tunne on
tegu ple lihtsalt kerge vibraga vms. ja tekib suurema kiiruse pealt järsult pidurdades. Sujuval, rahulikul pidurdusel pole midagi tunda. Amordid peaks korras olema.
Pidurikettad kõverad?
Mingi laager läbi?

Pidurikettad kõverad?
Mingi laager läbi?
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
esiratta laagrid on korras? ja nn. roolilaagrid?
Viimati muutis CB500, 15 Apr 2005, 21:06, muudetud 1 kord kokku.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
ma liituksin ka nüüd selle vibratsiooni-klubiga.
tegelikult juba enne natuke oli, kuid siis arvasin vea olevat ketastes.
nimelt eile said tutikad pidurikettad alla (panin uued, sest eelmised loksusid juba liiga palju igas suunas)
nüüd aga on päris tugev vibra sees. samas kettad on täiesti uued ja kui neid niisama näpu otsas keerutada, ei paista kõverad ka olevat. nii et kuskil mujal see viga mul istub
tegelikult juba enne natuke oli, kuid siis arvasin vea olevat ketastes.
nimelt eile said tutikad pidurikettad alla (panin uued, sest eelmised loksusid juba liiga palju igas suunas)
nüüd aga on päris tugev vibra sees. samas kettad on täiesti uued ja kui neid niisama näpu otsas keerutada, ei paista kõverad ka olevat. nii et kuskil mujal see viga mul istub

-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
piduriklotse on igasuguseid. Mõni pidurikatte materjal ei taha teinekord kettaga hästi kokku sobida. Aitab sel puhul brändi vahetus (universaalset retsepti pole).
Kõikidel ratastel ei olegi esivedrustus säätav. Siis tuleb piirduda kogu esipiduri süsteemi ülekäimisega (s.h. voolikud, pidurivedelik jne.)
Kõikidel ratastel ei olegi esivedrustus säätav. Siis tuleb piirduda kogu esipiduri süsteemi ülekäimisega (s.h. voolikud, pidurivedelik jne.)
mul oli eelmine suvi sama jama korraks aga kadus nagu iseenesest ära jälle.Aga kas ei või olla selline asi et piduri kettad on liiga kinni,klotsid hoiavad tugevasti kinni ja järsul pidurdamisel hakkab raputama!!?? Võibolla on mõte loll aga samas igati loogiline
kui keegi mõttest aru sai sest gsx- il on ujuvad pidurid ees

suzuki gsx600f
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
mul vist see probleem ongi, katkusin ratta alt ära, võtsin klotsid küljest ja nokkisin kolbe, ühe poole üks kolb käib megaraskelt, hoiab pidurit nats peal.inai kirjutas:Pakun välja ,et pidurisadulal on lihtsalt ühelt poolt kolb kinni jäänud.
mansetid - kas nende all mõtled tihendeid? mul on mingi kummitihendite komplekt enda pidurisadulatele olemas, sai saksast igaks juhuks tellitud, pole siiani vahetanud.
-
- Kontakt:
Kusjuures tegu on sama rattamudeliga.eintz kirjutas:

http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3
Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.