MC 39 HOOAJA AVAMINE
Moderaator: Moded
Re: MC 39 HOOAJA AVAMINE
Lumi sulab!
Hakake juba oma võrridel õhku ülesse ajama !!! AVAMINE ON JUBA UKSE EES
Ilm on ilus ja läheb sõiduks. Uudistes oli eile kuulda et Jõgeva politsei teeb nädalavahetuse kiiruskontrolli.
Vabandust rumala küsimuse pärast - kas see on kuigivõrd kinnine üritus või võib iga huviline kohale veereda?
Pezzi kirjutas:Vabandust rumala küsimuse pärast - kas see on kuigivõrd kinnine üritus või võib iga huviline kohale veereda?
Pole see üritus kunagi kinnine olnud, kõik kes tahavad võivad minna!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Pezzi kirjutas:Vabandust rumala küsimuse pärast - kas see on kuigivõrd kinnine üritus või võib iga huviline kohale veereda?
No mis? See ju aegade hämarusest hooaja avaürituseks olnud
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Mihkel S kirjutas:Keegi lahke võiks öelda paraadi täpse marsruudi..
Äksi-Motohoov-Äksi? Väga palju täpsemalt ei saa ju.
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Nujah ma lootsin, et keegi ehk teab täpsemalt, nt kas Sõpruse pst sõidab läbi
kas siis linnast ei sõidagi läbi??
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
miu kirjutas:Mihkel S kirjutas:Keegi lahke võiks öelda paraadi täpse marsruudi..
Äksi-Motohoov-Äksi? Väga palju täpsemalt ei saa ju.
Linnatiir on ka aga marsruut on hetkel mulle teadmata aga küll sõites teada saab
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
no mis sa sisistad siis...arvan, et suurem osa foorumilugejatest ei käinudki seal...ja kes käisid, jätku enda teada, kui sa nii arvad
tsitaat: Tore pidu OLEKS olnud.... (kes kohal olid teavad, millest jutt)
PS. aga saag tõmmatakse ikka käima
SUMPSIPUURIJA kirjutas:Tore pidu OLEKS olnud.... (kes kohal olid teavad, millest jutt)
Pidu oli ülitore ja nalja sai palju.
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Tore oleks olnud teada, et paraad tehakse enne motohoovi minekut ära, päris paljud ootasid tund kuni mitu seal, e tparaadile minna kenasti Motohoovist
pilte võiks ka keegi sheerida...kas mulle tundus või oli see aasta vähem rattaid.
Pidu oli ülitore ja nalja sai palju, sellistest pisiasjadest nigu inimestest kes ei austa isegi nii elementaarseid reegleid et võõras hoovis ei kakelda, ei lase üks õige mees häirida. Õnneks said nad ise ka vist aru kui vähe neid sinna vaja oli ja lahkusid vaikselt ja kiirelt. Aga niipalju siiski sellest ma sain targemaks et minu jaoks on hooaeg ametlikult avatud ja 30. minna emca üritusele pole mingit soovi.
Irw, mõned on palju filme ja raamatuid lugenud, oleva ajastu konseptsioonidest ei saada mitte aru.
Elu ilma krossikata, elu nagu ilma ämmata
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kas paraadi ajal linnas ristmikud ei pidanudki kinni olema?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Tänud teile igati hea ürituse eest. Paraadiga jäin ka väga rahule.
Äksi avamine on mullegi kujunenud igaaastase hooaja alguseks. Kena kirik, ilus loodus, õige ajastus. Paraad oli see aasta natuke pikem sõit kui tavaliselt. Mõned kesklinna ristmikud olid jah sulgemata aga üldiselt juhid pidasid ise kinni.
esil kirjutas:Pidu oli ülitore ja nalja sai palju, sellistest pisiasjadest nigu inimestest kes ei austa isegi nii elementaarseid reegleid et võõras hoovis ei kakelda, ei lase üks õige mees häirida. Õnneks said nad ise ka vist aru kui vähe neid sinna vaja oli ja lahkusid vaikselt ja kiirelt. Aga niipalju siiski sellest ma sain targemaks et minu jaoks on hooaeg ametlikult avatud ja 30. minna emca üritusele pole mingit soovi.
Irw, mõned on palju filme ja raamatuid lugenud, oleva ajastu konseptsioonidest ei saada mitte aru.
Täpselt minu mõte!
PS. Poison, ära ise sisise!
-
kr0om kirjutas:Äksi avamine on mullegi kujunenud igaaastase hooaja alguseks. Kena kirik, ilus loodus, õige ajastus. Paraad oli see aasta natuke pikem sõit kui tavaliselt. Mõned kesklinna ristmikud olid jah sulgemata aga üldiselt juhid pidasid ise kinni.
Oli tõesti selline tore ja meeldiv ühissõit.
Miks peakski paraad olema mingi poosetamis- ja kaasliiklejate ruineerimisüritus, et kõik ristmikud kinni ja vot pljaaad - me nüüd sõidame...
piloot kirjutas:Miks peakski paraad olema mingi poosetamis- ja kaasliiklejate ruineerimisüritus, et kõik ristmikud kinni ja vot pljaaad - me nüüd sõidame...
Mulle küll meeldib, kui ristmikud kinni on, sest siis:
- ei pea tundma muret, et kõrvaltänavast sõiduauto, veoauto, liinibuss vms. kolonni sisse sõidab
- ei pea foori taha jäädes, ees liikuvale kolonnile järgi kihutama
- ei pea foori taha jäädes, kolonni mööda linna taga otsima
- saab paraadi ühes tempos sujuvalt läbi sõita
- on pealtvaatajatel ka ilusam vaadata, kui kolonn liigub koos, mitte osade kaupa
"vot pljaad" suhtumist pole küll täheldanud. Ilmselt on piloot ainuke, kes ennast nii tunneb.
Hästi planeeritud marsruudi saab muidugi ka ilma teeotsade sulgemiseta läbi sõita.
Igasuguse paraadi korraldamisel, mõtleb korraldaja eelkõige ohutusele, millel pole poosetamise ja kaasliiklejate ruineerimisega midagi pistmist!!!
Seega arvan, et ohutum ja sujuvam paraad on sõitjatele siiski meeldivam ja mugavam. "Vot pljaad" mõtteid võid ju enda peas mõelda, aga ära nii kõva häälega välja ütle, inimestel võib sinust võib-olla vale mulje jääda.
tere.Mihkel S oleks pidanud kuulutust paremini lugema.Seal ju selgelt kirjas KOGUNEMINE KIRIKUS KELL 13.00--14.00
Tere kõigile!
Tore on siin lugeda positiivset vastukaja, kuid lubage meenutada, et pidu on täpselt nii hea, kui head on pidutsejad!
Tänan klubi nimel kõiki, kes oma kohalolekuga meid austasid ning meie hooaja avaüritusel osalesid!
39MC
-
Pikk kirjutas:Mulle küll meeldib, kui ristmikud kinni on, sest siis:
- ei pea tundma muret, et kõrvaltänavast sõiduauto, veoauto, liinibuss vms. kolonni sisse sõidab
- ei pea foori taha jäädes, ees liikuvale kolonnile järgi kihutama
- ei pea foori taha jäädes, kolonni mööda linna taga otsima
- saab paraadi ühes tempos sujuvalt läbi sõita
- on pealtvaatajatel ka ilusam vaadata, kui kolonn liigub koos, mitte osade kaupa
"vot pljaad" suhtumist pole küll täheldanud. Ilmselt on piloot ainuke, kes ennast nii tunneb.
.
Arvata oli, et kohe keegi ennast puudutatuna tunneb.
Tegelikult ei loksuta üldse, kas kellelgi võib mingi vale mulje jääda. Ma ei ole omale kunagi ühtegi ratast soetanud, et endast mingit muljet kujundada või vingem mees välja näha. Minu seisukohad paraadide osas on minu sõpradele ja tuttavatele teada ja ma ei ole seda meelt, et kõik peaksid minuga ühel seisukohal olema.
Äkki olen tõesti ainuke..., mille kuradi pärast näiteks mina(või keegi teine) olen (on) parem autojuhist, kes seal foori taga passib ja kellel on vbl. tegelikult ka väga kiire ja mis püha lehm see tsiklimees on, et peab saama, oma lõbuks, võimalikult kiirest punktist A punkti B . Mul ketraks küll s*ta keema, kui peaks kusagil foori taga passima, kui näiteks geelitatud soengutega, lateksis tüübid, karjas ja käest kinni, ristmikku ületavad ja selleks kulub vähemalt 6-7 fooritsüklit. Ja nüüd - mis on vahet neil kahel paraadil?
- ei pea tõesti muret tundma, kui punasega ristmikule ei sõida
- ei peagi järele kihutama
- ei ole meil nii suuri linnu, et fooride vahed oleksid nii üüratud, et keegi kaduma läheks
- no ei ole ju nii kiiret kusagile, et foori taga peatuda ei saa
- jõuavad need pealtvaatajad ka viis min. kauem seista ja vaadata
Minule ja meie seltskonnale sobis küll selline sõidumudel ja ka üritus ise kuna tegu osakesega eesti mototraditsioonist ja -kultuurist (sorry, kui kellelgi jälle hinge kriipis)
Lisaks siis kohe ära, et: piloot on lihtsalt m*nn, muidu jõuab keegi ette
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.