Ducati Diavel
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Ducati Diavel
Lugupeetavad!
Kel huvi on siis, 23.3.11 on Vesse Põik 4D nähtaval ja puudutav uhiuus mudel Ducati ridades - DIAVEL. Tegemist Carbon versiooniga. Oodatud on kõik ostuhuvilised! Palun igaks juhuks ette helistada 518 5039 Ivar.
Peatse kohtumiseni!
Re: Ducati Diavel
Tundub huvitav. Aga ilmastik ei võimalda proovisõitu paraku.. või ma eksin nüüd siinkohal?
harrionu kirjutas:Lugupeetavad!
Kel huvi on siis, 23.3.11 on Vesse Põik 4D nähtaval ja puudutav uhiuus mudel Ducati ridades - DIAVEL. Tegemist Carbon versiooniga. Oodatud on kõik ostuhuvilised! Palun igaks juhuks ette helistada 518 5039 Ivar.
Peatse kohtumiseni!
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kutsu Väints kohale.
Siis saame kõik näha + pluss veel mõned mitte foorumi inimesed.
Paistab väga kena masin.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
-
Teema algataja
[quote="Yerba"]Tundub huvitav. Aga ilmastik ei võimalda proovisõitu paraku.. või ma eksin nüüd siinkohal?
Proovisõita saab peatselt teha Soomes. Aga ma usun, et kui ikka tuline soov on selline sõber endale soetada, siis saab proovisõite ja muidu sõite ka pärast ostmist teha.
Pagan, see kui proovisõitu saab teha peale motika ostmist, hakkab meenutama mu praeguse tsikli ostu
harrionu kirjutas:Yerba kirjutas:Tundub huvitav. Aga ilmastik ei võimalda proovisõitu paraku.. või ma eksin nüüd siinkohal?
Proovisõita saab peatselt teha Soomes. Aga ma usun, et kui ikka tuline soov on selline sõber endale soetada, siis saab proovisõite ja muidu sõite ka pärast ostmist teha.
selgelt ju õeldud et kui tuline soov siis saab ka proovisõitu teha
Aga kena ratas pooled silindrid on puudu
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Hunnev kirjutas:...pooled silindrid on puudu
Et oleks pidanud nad ikka V4 tegema?
Motorrad just testis DIavel-it. Testi kokkuvõte on selline: "Diavel on tsikkel, mida on raske kuskile kategooriasse liigitada. Ta suudab palju dünaamilisemalt liikuda, kui tuntud muskeltsiklid või dragsterid, on oluliselt võimekam kõigist cruiseritest ning on tänu oma tasakaalukale disainile unikaalne müügiartikkel. Ducati katse midagi täiesti uut disainida on korda läinud. Tulemus on põrgulikult hea."
Kassid ostaksid seda kohe päris kindlasti!
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
Teema algataja
Yerba kirjutas:Pagan, see kui proovisõitu saab teha peale motika ostmist, hakkab meenutama mu praeguse tsikli ostu
harrionu kirjutas:Yerba kirjutas:Tundub huvitav. Aga ilmastik ei võimalda proovisõitu paraku.. või ma eksin nüüd siinkohal?
Ja kas sa siis nii hullult kahetsed praegu seda ostu?
Ei kahetse. Lihtsalt natukene imelik tunne on sellise emotsionaalse ostu puhul, kuna varem pole nii käitunud. Aga nagu ütles herr Motopaks selle mootorratta tutvustavas videos, et kui oled seda proovinud, siis jääb tunne, et selleta enam edasi elada ei saa. Piisas selle tsikli nägemisest ja peal istumisest ning need sõnad omandasid prohvetliku ettekuulutuse varjundi.
Karta on, et Diaveliga on lugu samamoodi.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
harrionu kirjutas:Lugupeetavad!
Peatse kohtumiseni!
Et siis oodatud on need kellel raha taskust võtta. Vaesemad tehnikahuvilised peavad leppima teiste markide uudistamisega
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
Teema algataja
Valmet kirjutas:harrionu kirjutas:Lugupeetavad!
Peatse kohtumiseni!Et siis oodatud on need kellel raha taskust võtta. Vaesemad tehnikahuvilised peavad leppima teiste markide uudistamisega
Ütleme nii, et kes mootorrattaga sõita tahab, enda mootorrattaga, siis on ta vaene või jõukas, ikka peab taskust raha võtma, ei saa teist marki ka tasuta, arvan mina ... Ja mootorrtas on ju ikka mõeldud sõitmiseks, või kuidas?
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Ütleme nii, et kes mootorrattaga sõita tahab, enda mootorrattaga, siis on ta vaene või jõukas, ikka peab taskust raha võtma, ei saa teist marki ka tasuta, arvan mina ... Ja mootorrtas on ju ikka mõeldud sõitmiseks, või kuidas?
[/quote]
Testipäevadel antakse tsikkel huvilisele proovida ilma, et ta selle hiljem ära ostaks. See on hea võimalus proovida seda mille suudad paari aasta pärast järelturult osta ja laiendada silmaringi kõiki tsikleid kokku ostmatta. Sina pakud ainult tsikli vaatamise võimalust neile kes selle pärast ära ostavad. Ilmselt võid seda endale lubada kuna müüd sedavõrd kõva marki. Mina siin niisama mölisen, endal Diavel mõnda aega tagasi üle vaadatud/näpitud.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
müüja, kes proovisõitu ei võimalda .... türi ma ei või attitude. veel parem oleks ju pildid OSTUHUVILISE meilile saata , kui meeldib, maksad ära ja siis näitame ja anname ka võibolla sõita. mine tea, kulumisjäljed võivad ju ka vaadates tekkida.
õnneks on ka eestis NORMAALSEID uute tsiklite müüjaid, kes proovisõitu ka siin võimaldavad. ülejäänuil on pikk tee areneda.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
No aga miks mitte teha proovisõitu nii, et kas kogu raha tagatiseks lauale, mis ei tundu eriti mõistlik, või siis 100 EUR'i proovisõit.
Kui ära ostad, siis saad oma 100 EUR'i tagasi.
Peaks eraldama tõsised huvilised tilganäppijatest.
Minu väike mõte tänases päevas.
Igaüks müüb oma kaupa nii nagu soovib ja endale meeldivatel-sobivatel tingimustel. Selle kohta tegelikult ei tohiks midagi öelda olla. Ja niivõinaa on see mootorratas väga väikesele promillile elanikkonnast mõeldud - ja seda just hinna poolest.
Aga tõele au andes - väga ei usu, et Eestis on inimest, kes sellise hinnaklassi mootorratta ostaks lihtsalt pildi või välise vaatluse tulemusena.
Ducati DMax-nagu aasta lõpus mingis portaalis iseloomustati. Kuigi jah eks proovisõit ikka rohkem parimaks reklaamiks, huviäratamiseks ja ostueelseks sõiduks mõeldud ole-aaa mis teha, ju siis ei ole nö ettenähtud sel-korral.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
nõus sinuga Yerba (tõenäoliselt sa ei pettu omas valikus ).
Ma olen ostnud oma kaks viimast ratast puhtalt piltide ja teiste kogemustele tuginedes ja ei ole pidanud pettuma. Pigem oli üllatus hoopis positiivses suunas. Aga tõenäoliselt selle kandi rataste puhul see ongi nii. Ning Diaveli puhul tõenäoliselt võiksin sama teha, kui raha oleks.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
Teema algataja
Tore on näha/kuulda kõike seda siin. Seoses selle testisõiduteemaga väike selgitus. Ducati ei ole selline tubli hulgimüügiratas, nagu seda on jaapanlased. Jah, Ducati on hulga kallim, aga ta pole pelgalt punktist A punkti B liikumise vahend, vaid tema ongi adrenaliin, elustiil ja kirg. Eestis ei ole veel kriitilist massi ostjat, kelle jaoks saaks lubada 2-3 ratast testirattaks kujundada. Ja selge on see, et ka sellest oleks vähe, kui tegelikkuses on ju Ducatil mudeleid rohkem ja huvilisi oleks ka kõigile ratastele. Tuleb lihtsalt tundetu Exceli abil saada aru, et ärilises mõttes ei saa sellist luksust praegu lubada.
Kas keegi teist, kes te arvustate siin praegu meie müügitaktikat peale keerulist masuaega, olete teinud Eestis proovisõitu Lamborghini Murciélagoga või Bentley Continentaliga? Ma julgen tõsiselt kahelda...
Ja ma pakun alati Soomes proovisõidu võimalust, muidugi neile, kes ikka tõsised huvilised on Võib juhtuda, et Eestisse tulevad mõned testirattad sealt mingiks nädalavahetuseks
Ja skeptikutele veel nii palju, et tundub, et Ducati on siiski ratas, mida ollakse nõus ka pildi järgi ostma ... Diavel Carbon on tänaseks juba müüdud Eestisse. Eesti võib uhkustada, olemaks esimene Baltikumis, kus selline pill hakkab tänavatel vurama. JA see ei jää viimaseks Diaveliks Eestis sel aastal.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
harrionu kirjutas:Ja ma pakun alati Soomes proovisõidu võimalust, muidugi neile, kes ikka tõsised huvilised on
paluks siis uue Multistrada testisõitu
. Ähhh, tegelikult tühja kah, see on lihtsalt nii hea ratas, et nagunii ostan ta ühel päeval kasvõi pildi ja jutu järgi.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
pakun alati Soomes proovisõidu võimalust, muidugi neile, kes ikka tõsised huvilised on
kuidas sa selekteerid tõsised huvilised mitte nii tõsistest? kui sa mulle selle suudaksid lahti seletada, siis ma arvan, et su tulevik on kindlustatud müügimeeste koolitajana nii kodu kui välismaal.
ma olen ise näinud pealt kunagi ammu kuidas mersu müügimehed omavahel mõnitasid automüügisalongis üht välimuse ja riietuse järgi jooma pealt tulnud peipsi kalurit. eemalt vaadates polnud selles tondis mingit jälge TÕSISEST OSTJAST. ometi ostis ta mersu kupee. niikaua kuni tehakse mingit tont teab mis kuradi tundemärkide järgi enese jaoks vahet, kes on tõsine ostja ja kes mitte - niikaua müüdki tsiklit ainult ja ainult entusiastile.
ning ducatit võrrelda bentley või lamborghiniga ... ära enam peale võta. lambo ja bentley klassi tsiklite hinnad on 50 000 euri ja ülespoole. väljamaa sama klassi tsikleid ei hakka mainimagi, ka eestlaste renard on tootena 100 korda enam lambo ja bentley kui ducati.
-
Teema algataja
Kri$o$ kirjutas:pakun alati Soomes proovisõidu võimalust, muidugi neile, kes ikka tõsised huvilised on
kuidas sa selekteerid tõsised huvilised mitte nii tõsistest? kui sa mulle selle suudaksid lahti seletada, siis ma arvan, et su tulevik on kindlustatud müügimeeste koolitajana nii kodu kui välismaal.
ma olen ise näinud pealt kunagi ammu kuidas mersu müügimehed omavahel mõnitasid automüügisalongis üht välimuse ja riietuse järgi jooma pealt tulnud peipsi kalurit. eemalt vaadates polnud selles tondis mingit jälge TÕSISEST OSTJAST. ometi ostis ta mersu kupee. niikaua kuni tehakse mingit tont teab mis kuradi tundemärkide järgi enese jaoks vahet, kes on tõsine ostja ja kes mitte - niikaua müüdki tsiklit ainult ja ainult entusiastile.
ning ducatit võrrelda bentley või lamborghiniga ... ära enam peale võta. lambo ja bentley klassi tsiklite hinnad on 50 000 euri ja ülespoole. väljamaa sama klassi tsikleid ei hakka mainimagi, ka eestlaste renard on tootena 100 korda enam lambo ja bentley kui ducati.
Mul on nii hea meel, et keegi nii tõsiselt minu tegemiste pärast mures on. Kas,Kri$o$, tahaksid ise äkki Ducati müügiarenduse enda peale võtta?
PS! Olen isegi natuke Renardiga seotud, ära selle pärast muretse.
Aga tagasi tulles nüüd teema juurde, mis siin alguses püstitatud sai, siis endiselt on Ducati Diavel Carbon nähtav ja puudutav Vesse Põik 4D.
-
ma tänan, aga pean kahjuks loobuma sellest pakkumisest. piisavalt juba motonduse müügialaga seotud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.