2 meetrised mehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
2 meetrised mehed
Tere
Küsiks nõu vanemate tegijate käest: Millist baiki tasub 2 meetrisel mehel soetada, et saaks mugavalt (ilma et selg, kael ja randmed ära väsiksid) läbida ka 150 km vahemaad?
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: 2 meetrised mehed
naked...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Alati saad suvalist ratast enad jaoks ka mugavamaks timmida:
- lenks kõrgemaks või madalamaks, ettepoole või tahapoole
- jalarauad madalamaks või ettepoole-tahapoole
- ratast ennast tõsta või langetada
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
Teema algataja
Tere,
tean seda tunnet, olen ise 1,97 ja otsisin ise ka ennem üsna pikalt kuniks leidsin mõned sobivad
mudelid mille seljas tobe välja ei näindud ja endal ka mugav oli.
Endale sai soetatud Suzuki GSXR1000 k3 väljalase, see on suhteliselt suur ratas baigi kohta- ehk
siis kui oled kindlal otsustanud et pea olema bike tüüpi sõiduriist. Erinevaid muid rattaid on
pikemale mehele leida enda mulje järgi tunduvalt rohkem, bikesid püütakse ju hoida siiski võimalikult
kergete ja väikestena.
Aga gixxeri kohta oskaks vaid häis sõnu öelda, suht mugv ratas, jõudu on ka hirmsat moodi
Tere
Mul olnud Suzuki V-strom , honda cbf 1000 , yamaha fazer 1000 ja nüüd hullan kawasaki zx10r-ga , pean nentima , et minu 205 cm kasvu juures tunnen ma ennast just kawa lenksus kõige mugavamalt, kuigi fazer oli ka hea ratas aga tundus kuidagi väike.
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Kui päris krossikad välja jätta, siis hetkel olen XT600 ja Sv650S-iga väga rahul! Selg ega randmed ei väsi kummagi masinaga ära, endal pikkust 2m.
-
- Tsikkel: Honda Hornet 919
- Kontakt:
Tere.
Minu 190 cm kasvu juures oli mulle kõige mugavam Kawa ZX9R, kui rääkida bikedest! (tegemist oli siis 97 aasta mudeliga)
Edu!
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono Arancio
hei!
2 m ja 115 kg. Olen 3 hooaega kahe erineva Tuonoga sõitnud ning minu jaoks see valik suht kuldne kesktee kuna tsikkel väga stiilne/edev ja sõiduasend mugav. Lenksu ja amordi ka natsa kõrgemale sättisin.
Vaata pilte siit: http://bike.motors24.ee/vehicles/310222 ... &sort=paid
BR
R.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.