ATM Racing 2009 140cc Lifan
Moderaator: Moded
ATM Racing 2009 140cc Lifan
Masin siis ATM 140kuupi.
Sain 2010 aasta kevadel.
Enne seda on olnud ka masinaid aga see on kõige rohkem südamesse läinud.
Masin kingiti mulle,ja alguses nägi asi välja selline:
Esimene asi oli see et vahetasin kohe 2sel päeval tagurehvi ära ,tänavarrehvi vastu,sest krossirehviga ei tulnud tagurattal sõit kohe ültse välja.
Natukese aja pärast sai pegid ja stantbari külge keevitatud.Siis nägi asja välja nii:
Vahepeal sai sõidetud päris palju,esi ja tagurattal ja plastikutel oli päris palju kriime,Et neid kriime peita tegin masina selliseks:
a ja enne kui masina kriime peita suutsin ostsin veel rolleri tagupidurisüsteemi ja tõin piduri lenksule.
Siis oli igav ja olin natuke laisk ka ja rikkusin masina ära nii(tagurehvivahetuse tegin muidugi korralikult!):
Ja nüüd kui hooaeg on läbi on aeg mootor lahti võtta ja vahetada hulgaliselt asju käigukastis ja nh niisama masinat vuntsida et järgmine aasta uue hooga alustada:
Re: ATM Racing 2009 140cc Lifan
Järgmine kord, kui värvima hakkad siis võiks ikka nagu istme vähemalt ära võtta. Kole vaadata nii!
Tean jah,lohakas ja loll olin,arvasin et suudan nii täpselt lasta et mööda ei lähe,ise kahetsen ka seda.
-
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
andrezoo9 kirjutas:Tean jah,lohakas ja loll olin,arvasin et suudan nii täpselt lasta et mööda ei lähe,ise kahetsen ka seda.
teibi peale kah ei tulnud?
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Mina pikendaks kiiget või topiks selle mootori nõks suurema kere peale (nagu on 17/14 tolliste ratastega). See arendaks sind ennast natuke rohkem =)
in4r3k kirjutas:andrezoo9 kirjutas:Tean jah,lohakas ja loll olin,arvasin et suudan nii täpselt lasta et mööda ei lähe,ise kahetsen ka seda.
teibi peale kah ei tulnud?
Tulin aga teipi polnud.Vahet pole see asi on kõik likvideeritav atsetooni või muu asjaga niiet probleemi pole.
Aris kirjutas:Mina pikendaks kiiget või topiks selle mootori nõks suurema kere peale (nagu on 17/14 tolliste ratastega). See arendaks sind ennast natuke rohkem =)
Kiiget pole mõtet pikendada kuna ratas on taguratta peal sõitmiseks ja pika kiigega on raskem sõita.Mootorit pole veel plaanind teise kere peale panna ja arvan et ei pane ka kuna need pitbike kered pole eriti odavad ja nagnii see masin on niisama nädalavahetustel sõitmiseks jne.
Plaan on siis praegu käigukast lahti võtta kuna tundus et seal on käikudel hambaid puud arvatavasti ja sidur ka libiseb.
Plaan veel krossirehvid alla panna ja naelad sisse lüüa ja jäärada proovida.
tänaseks asi niikaugel et mootoripooled laiali.Käigukastil 1 ja 2käigu hammaka nuudid kulunud.Ostan sisse uue käigukasti,ja loodetavasti kevadel saab sõita juba.
pilte lähipäevil.
mnii.nüüd masin koos ja mootor peal.Test drive tehtud ja karterist tilgub õli sirinal
mingi päev ostan kuumakindlat silikooni ja lasen kõik praod kinni
veel teha:
uus taguamort
esivelg 12tolli
sumpsiteip
uus iste
pilte ka:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.