Kas sina tead, et helkurvest on varsti kohustluslik?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 439
- Tsikkel: Honda CBR
Kas sina tead, et helkurvest on varsti kohustluslik?
Helkurvest tagab kõikide lähedaste inimeste ohutuse ning uuest aastast on vesti olemasolu autos ka kohustuslik.
http://www.epl.ee/artikkel/583699
Sellega seoses saan hulgiostu puhul (alates 10tk) pakkuda helkurveste hinnaga 37.- + km
Vestide peale saab teha ka trükki ning see sobib nii oma töötajatele kui ka partneritele jõulukingiks.
Kätte saab vestid Tallinnast, Türi tänavalt. Soovi korral saadan ka kulleriga.
Helistamiseks on number: 56 610 028
Kirjutada saab: kiri@reklaamikink.ee
NB! Alustage kirja siis nii: Tere Diana!
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Kas sina tead, et helkurvest on varsti kohustluslik?
Võinii Aga õnneks oli keegi ettenägelik helkurvesti mulle auto varustusse juba sokutanud, kui tolle paar aastat tagasi ostsin.
-
holma kirjutas:Võinii
Aga õnneks oli keegi ettenägelik helkurvesti mulle auto varustusse juba sokutanud, kui tolle paar aastat tagasi ostsin.
Puhas kokkuhoid!
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Krt jälle üks sunnitud jubin siis varsti elus juures, varsti topi kogu auto mingit pahna täis, alates igasugu tõendites ja lõpetates mingite kuradi vestidega.... kohustuslik se vest veel autos ei ole, võibolla minu kiiks aga ma ei salli selliseid ettenähtud vidinaid, eriti kui neid juurde tuleb
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:Krt jälle üks sunnitud jubin elus juures, varsti topi kogu auto mingit pahna täis, alates igasugu tõendites ja lõpetates mingite kuradi vestidega....
Hea põhjus tsikliga sõitmiseks
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Kaszpar kirjutas:madjs kirjutas:Krt jälle üks sunnitud jubin elus juures, varsti topi kogu auto mingit pahna täis, alates igasugu tõendites ja lõpetates mingite kuradi vestidega....
Apsoluutselt, aga küll nad motikale ka mingi jama varsti välja mõtlevad, hakkad näiteks pimedas helkurvestiga kimama vms.
http://www.krracing.ee/
Väga kasulik "jubin". Liiga palju juba ehmatanud need mustade jopedega maanteeääres seisva auto ümber kakerdajad, kes arvavad, et autost on neid jube hästi näha.
-
- Tsikkel: ktm
kurat siis ei peab ju jalga koguaeg piduripedaalil hoidma...äkki on härrad korravalvurid askeldamas...paras n_ss ikka
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
seff kirjutas:kurat siis ei peab ju jalga koguaeg piduripedaalil hoidma...äkki on härrad korravalvurid askeldamas...paras n_ss ikka
Mis ajast on avalik liiklus kihutamiseks? Minuteada on selleks ringrada vms!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Eks ta läheb sinna nagu muud ülereguleeritud asjad nagu mootoriga väikepaadid, et alla 7 meetrisesse ei taha nõutud asjad hästi ära mahtuda
Ära hirmuta, ma juba mõtlesin, et järgmisel hooajal on kõik baikerid nagu politzaid.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
seff kirjutas:kurat siis ei peab ju jalga koguaeg piduripedaalil hoidma...äkki on härrad korravalvurid askeldamas...paras n_ss ikka
Oot, kas siis vestid peavad ka neoonkollakad-rohekad olema või? Mul autos aga hoopis neoonoranž
mufista kirjutas:Helkurvest tagab kõikide lähedaste inimeste ohutuse ning uuest aastast on vesti olemasolu autos ka kohustuslik.
http://www.epl.ee/artikkel/583699Sellega seoses saan hulgiostu puhul (alates 10tk) pakkuda helkurveste hinnaga 37.- + km
Vestide peale saab teha ka trükki ning see sobib nii oma töötajatele kui ka partneritele jõulukingiks.
Kätte saab vestid Tallinnast, Türi tänavalt. Soovi korral saadan ka kulleriga.Helistamiseks on number: 56 610 028
Kirjutada saab: kiri@reklaamikink.ee
NB! Alustage kirja siis nii: Tere Diana!
ilmselge valeinfo on mufista poolt kirjutatud. Pealkiri on õige, kuid vesti olemasolu autos EI OLE kohustuslik. Lisaks lõik viidatud artiklist: "Uus liiklusseadus aga ei nõua, et ohutusvest peaks autos üldse olema. Selle olemasolu ei kontrollita ka auto tehnoülevaatusel.".
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Kas tõesti inimesed ei suuda siis lugeda: B-, C-, D- ja T-kategooria mootorsõiduki juht peab halva nähtavuse korral ja pimeda ajal asulavälisel teel hädapeatamise korral autost või traktorist sõiduteele väljumisel ja sõiduteel viibimisel kandma ohutusvesti.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
tali kirjutas:Kas tõesti inimesed ei suuda siis lugeda: B-, C-, D- ja T-kategooria mootorsõiduki juht peab halva nähtavuse korral ja pimeda ajal asulavälisel teel hädapeatamise korral autost või traktorist sõiduteele väljumisel ja sõiduteel viibimisel kandma ohutusvesti.
PS! Heeh, kusagil ei ole öeldud, et seda peab SELJAS kandma.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Hmmm...et siis kanname seda vesti kandekotis? Kus seda vesti veel kanda annaks?
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Lugege hoolikalt, kuskil pole kirjas, et helkurvest PEAB autos olemas olema, küll aga peab ta aga hädapeatuse ajal sul olemas. Enda asi, kus sa ta siis välja võtad(tellid kulleriga kohale)
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
tali kirjutas:tali kirjutas:Kas tõesti inimesed ei suuda siis lugeda: B-, C-, D- ja T-kategooria mootorsõiduki juht peab halva nähtavuse korral ja pimeda ajal asulavälisel teel hädapeatamise korral autost või traktorist sõiduteele väljumisel ja sõiduteel viibimisel kandma ohutusvesti.
PS! Heeh, kusagil ei ole öeldud, et seda peab SELJAS kandma.
Kus sa panna tahad seda siis ?
Auto konkus otsa ?
madjs kirjutas:Kaszpar kirjutas:madjs kirjutas:Krt jälle üks sunnitud jubin elus juures, varsti topi kogu auto mingit pahna täis, alates igasugu tõendites ja lõpetates mingite kuradi vestidega....
Apsoluutselt, aga küll nad motikale ka mingi jama varsti välja mõtlevad, hakkad näiteks pimedas helkurvestiga kimama vms.
Hei! Ma ei saa aru sellet suhtumisest Ise kasutan rattaga söites pidevalt helkurvesti
Arvan, et see on siiski
kasulik minule ja samas olen ikka tunduvalt paremini nähtav! Ärge unustage seda tösiasja, et rattad ei ole liikluses
piisavalt nähtavad ,,möningatele,, autojuhtile
No olge siis tublid
Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km
-
mella kirjutas:ilmselge valeinfo on mufista poolt kirjutatud. Pealkiri on õige, kuid vesti olemasolu autos EI OLE kohustuslik. Lisaks lõik viidatud artiklist: "Uus liiklusseadus aga ei nõua, et ohutusvest peaks autos üldse olema. Selle olemasolu ei kontrollita ka auto tehnoülevaatusel.".
Mellakene. Vale sõnastus või mitte, aga mina küll ei tahaks teada, et sinu nummid prillid leitaks kuskilt pimedast kraavist. Känkras.
Ning ma olen veendunud, et tegelikult on sul endal vest juba ammu olemas.
Thesaarlane kirjutas:Kus sa panna tahad seda siis ?
No ma võin veel pakkuda, et sellest saaks ka hea turbani teha...
http://album.ee/node/24060533/50254833
Aga soovitan siiski nii kanda: http://album.ee/node/24060539/50254833
elbid_ kirjutas:Ära hirmuta, ma juba mõtlesin, et järgmisel hooajal on kõik baikerid nagu politzaid.
Pole näinud helkurvestiga politseid tsikliga sõitmas!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Osaa! Mufi, Sa oled selles vestis väga sexxi!!
Kuigi mul vest olemas, (isegi nimeline) kutsub selline reklaam vägisi veel veste ostma (ükshaaval)!
-
koi kirjutas:Osaa! Mufi, Sa oled selles vestis väga sexxi!!
Kuigi mul vest olemas, (isegi nimeline) kutsub selline reklaam vägisi veel veste ostma (ükshaaval)!
No ja mismoodi see ükshaaval ostmine küll käiks? Tuled kohale, ostad vesti, lähed koju, tuled tagasi, ostad vesti ...
???
Koi pidas ehk silmas sooja saia ostmist (särgi ostmist otse paljalt ihult) nagu seda motoexotica ajal tartus neiud, naised korraldasid. Mis sa arvad muff kas teed ära? Usun, et saad hinda mitmekordistada ja bussiness missugune ( "See oli laks sinu pepu pihta" )
rainer300 kirjutas:elbid_ kirjutas:Ära hirmuta, ma juba mõtlesin, et järgmisel hooajal on kõik baikerid nagu politzaid.
Pole näinud helkurvestiga politseid tsikliga sõitmas!
Pole seda ju väitnudki, mida sa täristad..
Mina kasutan sarnast vesti ka tsikliga sõites. Kunagi oli mul tsikkel, millel suunatuledes ka parktuled põlesid, autojuhid nägid, kuna eristusin foonist. Järgmine tsikkel oli tavaliste suundadega, hakati kõrvalteedelt ette keerama, pärast vesti kasutuselevõttu (iiri mootorratturite eeskuju) olen jälle nähtav ja rahul.
Tsikli jaoks peab aga vest olema lujuga, takjapael hakkab suht ruttu tuule käes lahti tulema.
-
rolex kirjutas:Koi pidas ehk silmas sooja saia ostmist (särgi ostmist otse paljalt ihult) nagu seda motoexotica ajal tartus neiud, naised korraldasid. Mis sa arvad muff kas teed ära? Usun, et saad hinda mitmekordistada ja bussiness missugune
( "See oli laks sinu pepu pihta" )
No sul on mälu nagu rästikul! @laks
Ja mina ei ole enam ammu Motoexotica tüüpi prink naisolevus!
Ikka vaikselt sahistan sussi ja püüan 1000 vesti maha ärida...
kahro kirjutas:Tsikli jaoks peab aga vest olema lukuga, takjapael hakkab suht ruttu tuule käes lahti tulema.
Muide... on pakkuda ka lukuga helkurveste... need on mõeldud küll jooksjatele. Selja peal on võrkmaterjal.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Kas Agol äriga nii hapu, et peab laskma oma müüginaistel motofoorumi üldosas seda niimoodi kavalalt pakkuda, selle asemel et lehe äärde omale reklaamnupp osta või vähemalt viisakalt müügiosasse varustuse alla kuulutus panna?
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Ei tahaks kuidagi teemat solkida kuid hiljutine uudis - Hispaania prostituudid peavad kandma helkurveste- paneb fantaasia tööle...
-
oldmoped kirjutas:Kas Agol äriga nii hapu, et peab laskma oma müüginaistel motofoorumi üldosas seda niimoodi kavalalt pakkuda, selle asemel et lehe äärde omale reklaamnupp osta või vähemalt viisakalt müügiosasse varustuse alla kuulutus panna?
Ago käskis sulle ütelda, et näriline oled... ja mingid punnvõrrimehed siin ei plõksi!
Aga sa oled vale puu all haukumas. Minul on palju suurem vajadus neid veste pakkuda kui Agol.
bigdog kirjutas:Ei tahaks kuidagi teemat solkida kuid hiljutine uudis
Ei ole miskit teema solkimine... ma ise lihtsalt ei julgenud seda siia teemasse lisada...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.