Suzuki Marauder vz800 rehvid...
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 216
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Suzuki Marauder vz800 rehvid...
Tekkis tungiv vajadus rattal tagarehv välja vahetada, et kevadel uljam oleks alustada. Oskavad vanad kalad ja installijad aidata vähe infiga. Originaalis taga tal all ju 150/90 - 15. Saaksin maaletoojalt vähe parema hinnaga kui muidu Conti milestoned.....aga... Continental pakub 15 veljele vaid 170/80 - 15 mõõtu. Tabelitest uuritud, et rehvi raadius langeb ühte algupärasega. Aga mida teeb laius, mahub see sinna hargivahele? Marauder´e palju liikumas, äkki keegi on lolli peaga siukse mõõdu ära katsetand?
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Suzuki Marauder vz800 rehvid...
Ära palun tee seda, kiige küll lubab, reaktiivvarda ja piduritrossi saab ka kaugemale, ka keti ja selle rattad saab suurema offseti peale, aga porikaaluse raami poldid ja raam ise jäävad ette, eriti siis kui kahekesti sõita, mul jäid, tulemuseks rikutud rehv ja peavalu. Kui siiski tahad nikerdada, siis pea neid kohti silmas.
PS. Samas vblla on mu tsiklil raam viltune, sest problemaatiline vasak pool oligi väiksema vahega kui parem (sealt porika ja rehvi vahelt)
-
Teema algataja - Postitusi: 216
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Panid sa siis just seda mõõtu rehvi - 170/80 - 15? Vaatsin, mul küll istub keskel...mõlemalt poolt kuskil 3-4mm vaba maad saadaval. Porikaalust raami annaks veits modifitseerida ka vast...niikuinii plaan sealt ligseid kilosid ja ka porika pikkust-laiust eemaldada..... Vana mees aga nääd aru peas enam ei ole....
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
nu just...see porikaalune raami osa ongi kõige kahtlasem...lase kahel inimesel peale istuda ja ise seira taskulambiga, kustkohast rehv mööda läheb, kui amordid põhjas käivad
mul oli 170 just
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.