95a zx6r suri lambist paar korda maanteel välja?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 32
- Tsikkel: zx9r fighter
95a zx6r suri lambist paar korda maanteel välja?
Et selline väike probleem siis oli siin mõni päev tagasi.Virtsust tallinna poole söites suri lihtsalt paar korda välja.köik oli ok ja siis järsku nagu keegi oleks syyte välja keerand..
Esimene kord jäin tee äärde seisma keerasin syyte välja vötmest..sisse tagasi ja läks käima uuesti...teinekord panin söiduajal nii kui välja suri siis kohe vötmest korra syyde välja ja siis sisse tagasi sidur lahti ja paugust käis jälle..
Ise mötlesin et häkki syyte lukk nagu jamab veits v..tee polnud ka just köige parem..pörutas kenasti..Kuigi kui välja suri siis armatuuril punane tuli pöles..et syyde oli nagu sees.
Ega see syytelukk iseenesest köige normaalsem ei ole ka..Vahest ikka nagu jaman veits seal vötmega et lenksu lukku peale saada v syydet sisse saada.
V tahaks häkki bena filter vahetust saada?Seda pole iseenesest vahetanud kyll.
Pole just köige uuem ratas ka.95a ja läbi lasknud sellega 49 000.Ise sellest pannud viimased 15 kahe aastaga.Siiamaani köik ok olnud.
Nyyd on igatahes normaalselt söitnud peale seda 5 päeva..
On mingeid arvamusi?
Re: 95a zx6r suri lambist paar korda välja?
Kontrolli, et klemmid oleksid akul korralikult kinni.
NIng siis et juhtmed, mis saba all erinevatesse releedesse ja kaitsmete juurde lähevad, ei logiseks nii, et vahepeal vooluring katkeb.
-
Re: 95a zx6r suri lambist paar korda maanteel välja?
tänud!
Homme uurin veits täpsemalt.
kui süüteluuk ei taha hästi keerata siis võiks talle ikka vahest õli ka anda ,omal ka ju vahest kurk kuivab..
Tean, et autode süütelukule ei tohi üldse panna, kohe kööga. Saabi foorumis räägiti igatahes nii.
Mul oli sõbral sama probleem ja 2004 aasta rattaga. Käis ta ka diagnostis ja ei miskit leitud. Lihtsalt suri välja lambist. Kuna see sõidu pealt võtme keeramine tüütas ikka ära siis hakkas ise asja uurima. Hakkas järjest pistikute ühendusi üle vaatama ja lahti võtma, puhastama. Vist oligi üks pistik kohe päris mõnusalt oksüdeerunud olnud. Puhastas selle ära ja nüüd pole rohkem jama olnud.
Ka minul oma rattaga juhtus seda kevadel kaks korda, et lambist surei hoo pealt välja. ptüi ptüi ptüi rohkem enam pole teinud, aga kui peaks hakkama siis vaatan kõigepealt pistikud üle kõik, kuna sõbral selline kogemus olemas.
Seega vaata pistikuid on minu soovitus ja arvamus!
xjorma kirjutas:Tean, et autode süütelukule ei tohi üldse panna, kohe kööga. Saabi foorumis räägiti igatahes nii.
siin on jutt rattast ja saabi foorumis on siis ikka väga "targad"
Äkki kirjutaks enne korralikus eesti keeles, kui paugutama hakkad? Ega ma ei öelnudki, et kindlasti ära lase. Ma lihtsalt oletasin. Ja pealegi, ega see õli ei tee elektroonikale midagi head, õli ainult õlitab lukku ennast.
Küllap jah mõni pistik jamab. Ega juhuslikult vihma ei sadanud sel päeval? Mul endal tekkis korra pikalt vihmas sõitmisega sama probleem.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
xjorma kirjutas:Äkki kirjutaks enne korralikus eesti keeles, kui paugutama hakkad? Ega ma ei öelnudki, et kindlasti ära lase. Ma lihtsalt oletasin. Ja pealegi, ega see õli ei tee elektroonikale midagi head, õli ainult õlitab lukku ennast.
lukust tavaliselt ei pääsegi õli elektroonikasse.
lukk ja elektroonika on natuke erinevad asjad.
Lukule JAH võid õli lasta, süüteluku põhjale pole seda soovitatav lasta.
Terv.
Silver

-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Ega sul alarmi peal ei ole tsiklil?
Minu omal muidu sama mure ja siit foorumist soovitati tsikkel läbi koputada.
Ja jõudsingi niimoodi lõpuks alarmini. Nimelt, kui töötava mootoriga kasvõi kergelt peale koputada alarmi sellele karbile, siis sureb kohe välja. Keerad süüte välja-sisse ja töötab jälle ilusti.
Ju siis mingi tehase defekt, aga jah, minu oma siis katkestab ise vahel sõidu ajal süüte ära järelt. Ei ole aru saanud miks ta nii teeb, sest sõidu ajal ta ju ei ole sisse lülitatud.
Õnneks on garantii veel kehtiv ja eks tuleb millalgi läbi sõita paigalduskohast ja vaadata, mis nemad arvavad sellest.
igatahes, edu vea otsimisel
Endal vana ratas tegi täpselt sama moodi, kuni üks hetk jäingi teepeale. Vea põhjuseks oli süüteluku põhi mis oli omadega läbi, kord andis süüdet siis jälle mitte jne.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Vaata joodiku konn üle ja selle pistik/juhe. Äkki katkestab see mingil hetkel, kui põrutab.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
On veel suhteliselt tõenäoline, et see võib olla tingitud vigasest gaasisiibri andurist. Sõbral on sama ratas 97 või 98 aasta ning sümptomid olid täpselt samad mis sinul ja põhjuseks nimetatud andur (vaata järgi kas sinu omal üldse on). Muidugi võid üle kontrollida ka selle, kas sul ikka akuklemmid on korralikult kinni
Kui gaasisiibri anduris viga on siis võta ühendust, ma tean kellel on korras andur olemas.
Henri
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
xjorma kirjutas:Ma lihtsalt oletasin. Ja pealegi, ega see õli ei tee elektroonikale midagi head, õli ainult õlitab lukku ennast.
Vastupidi, õli teeb elektroonikale just pigem head kui kurja. Õli nimelt elektrit ei juhi, aga kaitseb oksüdeerumise eest. Pistikud, pirnipesad jne on just hea õliga kokku teha enne ühendamist. Siis pole seda muret, et oksüdeerub ära ja ei anna kontakti.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Ta ju kirjutas, et välja suremise ajal jääb punane tuli põlema ehk süüde sisse.
edu
-
Tänud mõtlemise eest!
Akul olid klemmid ilusti kinni kyll..aga kuna ma siin eelmisel aastal uue aku panin mingi aeg siis see on veits madalam nagu ja loksub seal sees.Avastasin et miinus klemmi kõrvalt läheb yks juhtme pundar mööda..sinna peakarpi..
See pundar oli normaalselt vastu seda miinus klemmi nurka käinud nii et teip maas ja yhel juhtmel kaitse ka maas..vb see juraski seal?..
Igatahes praegu paikasin asja ära ja vedasin puntra teise koha pealt.Ehk ok nyyd.Eks aeg näitab.
Talvel nii kui nii plaanis asi ribadeks kiskuda korra.Sis hea köik yle vaadata korra.Saaks veel selle kuuaega selja taha sis ok.
Aga tänud igal juhul
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.