Õlide segamine 10/50 ja 10/60
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 27
- Tsikkel: BMW F800GS ,Honda CX500(82)
Õlide segamine 10/50 ja 10/60
tere
Sikliks on husaberg 650 ja passis soovitatud õli 10/50
siiani olen kasutanud motorexi cross power 4T õli mis oligi 10/50 ,
2 päeva tagasi sooritasin jälle kord õli ostu vahetasin õli ära ja hakkan vaatama juhuslikult purgilt et sama õli on nüüd 10/60 !! Aga õli juba sees ja lisaks valasin peale 200g riiulis olnud pudelist kus oli sees 10/50.
Kas sellest võib olla mingit probleemi või ei juhtu segamisest ega ka passis olevast soovitatud õlist kõrvale kaldumisest midagi?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Re: Õlide segamine 10/50 ja 10/60
kui mõlemad on täissündid, siis ei juhtu midagi... soovitatav pole poolsünti ja täissünti segada, kuid et midagi õhku lendaks või katki läheks, on ka siis vähetõenäoline.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Olen nagu kuulnud, et täisünti ei kannata mineraaliga segada. Poolsünt peaks segunema nii mineraali kui täisündiga. Auto mootorites ei juhtu nii segades igatahes midagi halba, vaevalt rataski siis õhku lendab, nagu Piipz ütles
http://www.krracing.ee/
ma olen jälle nagu kuulnud ,et täis ja poolsünti võib segada aga mineraaliga ei tohi kumbagi kokku lasta...
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Kui need on mõlemad motorexi õlid, siis see husabergi mootor seda viskoossuse vahet et tunnegi.
Sündi segamisel mineraalõliga olen näinud õhumullide tekke "efekti"...
Võistlusmootorite puhul tehakse väha tihti nn. "õli-kemüssesid"
RRRC
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.