Kahtlane probleem

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Hipikaz

Kahtlane probleem

Lugemata postitus Postitas Hipikaz »

Tere, mul oleks küsimus rolleri aku kohta (Peugeot Zenith), et mul on rolleri akul vedelik otsas ja mis vedeliku sinna lisama peaks? Teine küsimus on siuke,et panin rolleri tööle yle pika aja, siis lasin tal soojenda (suri mitu korda välja) ja sõitsin natuke. Kui tahtsin rollerit võtmest nagu tavaliselt välja suretada, siis mitte midagi ei juhtunud. Võtsin võtme ka eest ära aga ikka mootor töötas. Välja suretasin nii et panin jala sumpa toru ette. Kas selline asi võib olla tingitud sellest, et aku on tyhi ja bensu sisselaset ei jõudnud kinni tõmmata? Kas keegi oskab selle kohta midagi öelda?

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

akusse muidu destilleeritud vesi, aga välja suremise kohalt ei oskagi nii väga midagi öelda, võibolla midagi süütelukus katki
We ride together, we die together...

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Kui sul on aku tühjaks jooksnud(ma ei tea kuidas sul see sai juhtuda ) ,siis tuleb minna akupoodi ja osta elektrolüüti.Välja ei sure sellepärast,et sul on a)hõõgsüüde (vähe tõenäoline) b) vool jookseb edukalt edasi ilma lülitita,ehk siis ta ei katkesta voolu ära.
Kui teine kord tahad välja suretada,siis ära topi oma jäsemeid väljalaskesse,vaid sureta käiguga või piduritega ära..või siis küünlal piip maha.

Edu
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

[quote="Raigo"]Kui sul on aku tühjaks jooksnud(ma ei tea kuidas sul see sai juhtuda ) ,siis tuleb minna akupoodi ja osta elektrolüüti.Välja ei sure sellepärast,et sul on a)hõõgsüüde (vähe tõenäoline) b) vool jookseb edukalt edasi ilma lülitita,ehk siis ta ei katkesta voolu ära.
Kui teine kord tahad välja suretada,siis ära topi oma jäsemeid väljalaskesse,vaid sureta käiguga või piduritega ära..või siis küünlal piip maha.

Edu[/quote]

Rolleril kui sellisel ei ole käike (antud juhul sellisel rolleril vähemasti pole) ja kui piipu tahad maha võtta siis pead pool rollerit lahti võtma (vähemalt enamus rolleritel peab). 8)
Mudakoll

Raigo

kui anda gaasi ja samal ajal pidurdada,kas mootorit välja ei sureta ?
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

[quote="Raigo"]kui anda gaasi ja samal ajal pidurdada,kas mootorit välja ei sureta ?[/quote]

mitte iialgi, sest rolleril on varjaator ülekanne. :lol:
Mudakoll

Raigo

Tal on vist süsteem selline ,et kui koormus läheb liiga suureks,siis ratas ei liigu kuid mootor kiunub ikka ?

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Tsentrifugaal sidur saab vatti siis. Mootor sellest välja ei sure.

Sry OT

Teema algataja
Hipikaz

Lugemata postitus Postitas Hipikaz »

Jala sumpa ette panemine oli ainuke võimalus, sest muidu oleks pidand pool rollerit lahti tirima, aga ma võtsin aku ka tagant ära, aga ikka käis edasi :roll:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”