Kahtlane probleem
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kahtlane probleem
Tere, mul oleks küsimus rolleri aku kohta (Peugeot Zenith), et mul on rolleri akul vedelik otsas ja mis vedeliku sinna lisama peaks? Teine küsimus on siuke,et panin rolleri tööle yle pika aja, siis lasin tal soojenda (suri mitu korda välja) ja sõitsin natuke. Kui tahtsin rollerit võtmest nagu tavaliselt välja suretada, siis mitte midagi ei juhtunud. Võtsin võtme ka eest ära aga ikka mootor töötas. Välja suretasin nii et panin jala sumpa toru ette. Kas selline asi võib olla tingitud sellest, et aku on tyhi ja bensu sisselaset ei jõudnud kinni tõmmata? Kas keegi oskab selle kohta midagi öelda?
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Kui sul on aku tühjaks jooksnud(ma ei tea kuidas sul see sai juhtuda ) ,siis tuleb minna akupoodi ja osta elektrolüüti.Välja ei sure sellepärast,et sul on a)hõõgsüüde (vähe tõenäoline) b) vool jookseb edukalt edasi ilma lülitita,ehk siis ta ei katkesta voolu ära.
Kui teine kord tahad välja suretada,siis ära topi oma jäsemeid väljalaskesse,vaid sureta käiguga või piduritega ära..või siis küünlal piip maha.
Edu
Kui teine kord tahad välja suretada,siis ära topi oma jäsemeid väljalaskesse,vaid sureta käiguga või piduritega ära..või siis küünlal piip maha.
Edu
[quote="Raigo"]Kui sul on aku tühjaks jooksnud(ma ei tea kuidas sul see sai juhtuda ) ,siis tuleb minna akupoodi ja osta elektrolüüti.Välja ei sure sellepärast,et sul on a)hõõgsüüde (vähe tõenäoline) b) vool jookseb edukalt edasi ilma lülitita,ehk siis ta ei katkesta voolu ära.
Edu[/quote]
Rolleril kui sellisel ei ole käike (antud juhul sellisel rolleril vähemasti pole) ja kui piipu tahad maha võtta siis pead pool rollerit lahti võtma (vähemalt enamus rolleritel peab).
Edu[/quote]
Rolleril kui sellisel ei ole käike (antud juhul sellisel rolleril vähemasti pole) ja kui piipu tahad maha võtta siis pead pool rollerit lahti võtma (vähemalt enamus rolleritel peab).

Mudakoll
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.