Suzuki SV vs. Ducati Monster
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Suzuki SV vs. Ducati Monster
Otsin omale siis ratast millega tulevikus sõitma hakata(pole kunagi veel mootorratast omanud)
Hetkel meeldivad väga SV ja Monster
Monsteri plussideks loen kindlasti välimust
SV tundub jälle natuke omaniku sõbralikum olevat(itaalia värk alati kapriisne tundunud)
SV-d tahaks siis 650ccm ja monsterit ka samma auku.
Kui mul oleks palju raha võtaks kindlasti Monsteri, aga kahjuks veel mul pole palju raha ja tuleb rohkem kalkuleerida.
Nii et ?
Mis on laiema ringi arvamus ?
Re: Suzuki SV vs. Ducati Monster
Aga osta mõlemad. Siis on hea võrrelda ja kirjutad meile ka
56915288 Tiit.
-
Teema algataja
vincent kirjutas:Aga osta mõlemad. Siis on hea võrrelda ja kirjutad meile ka
Mõttel pole viga midagi, aga teostus natuke keerulise võitu...
Mõtle ise kumba tsiklit aise hinges rohkem tahad ja see võta. Erinevatele vajadustele annab midagi kohandada ka. Olen ise oma bike.ga ka väga hästi matkata saadud. Ei ole jah nii mugav, aga hakakma saab ja ratas ikka see mis tahan.
Aga edu valimisel
Parimatega
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Kui Lõuna-Eestist oled ja hästi küsida oskad, siis võin SV-d näitama tulla.
-
Teema algataja
miu kirjutas:Kui Lõuna-Eestist oled ja hästi küsida oskad, siis võin SV-d näitama tulla.
Tartust lõuna poole eriti ei satu. aga kus lõunas täpsemalt asud ?
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
sander000 kirjutas:Tartust lõuna poole eriti ei satu. aga kus lõunas täpsemalt asud ?
Tartus olengi. Kui huvi, siis aja/koha saab ESis kokku leppida vms.
-
Teema algataja
Vidget kirjutas:Mis hinnaklassist me üldse räägime?
Tahaks 40k-45k hakkama saada, aga monsteri osas läheb väga napikaks.vb kraabiks 55k ka kokku, aga proovin ikka alla 45k kätte saada masina omale
sander000 kirjutas:Kui mul oleks palju raha võtaks kindlasti Monsteri, aga kahjuks veel mul pole palju raha ja tuleb rohkem kalkuleerida.
Väga ropult üldistades võib ölda, et Ducati on mõnes mõttes bike'ide maailmas sama, mis HD on custom maailmas - ta võib pirtsutada, laguneda ja olla konkurentidest kallim, aga talle on loodud tõsine kaubamärgi oreool, millel on arvestatav austajaskond taga.
Esimeseks rattaks soovitaks võtta selle, mis sulle ikkagi meeldib. Kui sul 45k koos, siis selle asemel, et Eestist pilli vaadata, lase Trammil, Nõelal või kellelgi teisel endale Saksamaalt aparaat ära tuua.
Valik on siin:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/chang ... g=&lang=de
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Sulle esimeseks rattaks soovitan kindlasti SV-d,seda sõitja kui mehhaaniku kogemusest.
Väiksemad võimalused pettumiseks,töökindlam,kasutajasõbralikum,odavam,jne.
Kui sellest välja kasvad,loodan,et on endiselt huvi Monsteri vasti ja ostad siis juba 900-se.
Italy
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Tervitused!
Dilemmad on rasked krt, eks me kõik vast samas olukorras olnud. Alustuseks kui Sa juba vaadanud ei ole siis viska pilk peale-loe(kui Sa seda juba teinud ei ole), võrdle ja mõtle seda 600-ste kandi juttu; SV-st - http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... n%2001.htm ja Monsterist - http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... 0%2096.htm.
Ma ei taha küll nüüd siin midagi kiitma ja laitma hakata neist kuna ise sõidan Monster 600-sega, (mis seal pattu salata samas ka müün seda) SV kohta ma kogemustest midagi öelda ei oska ja hoian suu kinni. Mis sellesse Monsterisse puutub siis pigem ikkagi mina olen seda meelt-et kui sa edaspidi jääksid Monsteri peale siis pigem pane panus kohe võimsamate peale seda ka SV puhul (võta asja rahulikult-selle sõitmise ja keeramistega-kõik tuleb tasapisi). Muidugi va papikott paneb piirid ette, kuid siiski. 600-se Monsteri proov oleks olemas kui Pärnu kanti juhtumisi satud. Eks nad seda nokistemist tahavad kõik sestap panustada vast kohe selle peale mida hing ihkab, Monsteri puhul siis juba jah kas 900 või uuemate S2 ja S4 1000 seeriate peale. Vaat seike mõte.
-
- Tsikkel: XB9R
Monsterite puhul võib ka UK poole vaadata. Kusagil siin teema, kus Timo nimeline härra UK-st rattaid aitab saata ja e-bays (http://motors.shop.ebay.co.uk/Motorcycl ... .m14&gbr=1) ning autotrader'is (http://www.autotrader.co.uk/search/used ... t/priceasc) on ka valikut. Ma linkide peal ei piiranud otsingut Monsteri mudeliga ja ise otsisin pigem töömahu järgi, et midagi kahe silma vahele ei jääks.
Ma ise otsisin sealt küll Buelli ja Timo oli väga abivalmis. Lõpuks jäi aga ikka kodust õige ratas näppu. Ei oska samas Timo eest kosta, kuidas tal Ducatidega läbisaamine on. Kui endal huvi tekib, otsi teema ja võta ühendust.
Samas ühinen osade eelkõnelejatega, et kui esimene ratas, siis pigem odavam SV. Saad rahulikumalt külili asetada ja jõuad arusaamisele, milline see "õige ratas" ikka võiks olla.
-
Teema algataja
Kuskil 5 aastat tagasi hakkas ila jooksma ka Ducati Monsteri peale. muidugi siis polnud vanust, ressurssi ega lube, et tsikkel soetada.
Siis eelmine aasta kevadel tekkis selline 50k ülejääk taskusse. Ja otsustasin lõpuks ära osta ning Arki eksam sooritada. (vahepeal oli ka A-kat tehtud)
Esimeseks rattaks ostsin kohe 01 Ducati Monster 600. Ei maksa väga põdeda. Igalpool netis jäi mulje, et pidi just väga mugav uuele sõitjale kaherattaliste maailmaga harjumiseks olema.
Pealegi see v2 mootori hääl aitab kohe unustada igasugused probleemid, eriti kui just hetk tagasi 50k rattale raiskasid
Ma olen rahul, töötab nagu kellavärk ja terve 2010 suvi ratsutasin muretult ringi. Nüüd talvel suurem hooldus ja kindalasti muretu sõit edasi.
Kui elad Tallinnas ja planeerid rohkem tööl käia ja igapäevaseid toimetusi teha siis vali väiksema mootoriga.
Kui plaanid kiiresti sõita ja põhiline sõitmine tuleb linnast-linna siis vaata suuremaid mootoreid. (tunduvalt kallimad) (nendega jällegi linnas ebamugavam)
Algul mõtlesin oma 600-se ümber vahetada (tundus liiga lahja) aga olles sõitnud linnas honda hornetiga ja suzuki banditiga, jään ikka Monsteri juurde.
Ma ei salli kiirust (200km/h vms.) Enne mootorrattast oli mul üks kiirem roller (jah mul oli täis A-kat ja roller ), millega Kakumäelt Lasnamäe taha otsa sai tipptunnil 25 minutiga. Sellepärast mootorratas ei tohigi mul "kohmakas" olla sest ma olen see "igaltpoolt vahelt läbitrügija ja fooritaga alati esimene" tüüpi sõitja.
Seega sa pead ise otsustama mille valid. Kuldne kesktee on 750-ne monster.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Tsiteerin teemaalgataja posti 13.septembrist.
sander000 kirjutas:ratas on zx7r aastatst 93
Seega tal vist ratas valitud, aga ega see jutt ka teistel sama valiku ees olevatel mõõda külge maha ei jookse. Ise samamoodi V2 tahtsin, aga Monster läks eelarvest veidi välja ja soetasin Timo abiga inglismaalt SV650. Tip-top korras asja sain, 7900km hodomeetril.
Ise värske Monsteri omanikuka arvan, et Suzuki SV võib olla töökindlam ja muretum pidada aga tal on see "midagi" puudu mis Ducatil olemas on.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Eks lõppude lõpuks on see -mingi tsikkel vs. mingi teine tsikkel- teema tugevalt ikka maitse küsimus! Oleks mul Monster siis kiidaksin seda taevani Hetkel kiidan aga ratast millest ma midagi tean sv650s on hea ratas
Tere. Mina olen Ducatit omanud ja siiamaani kindlasti kõige huvitavam kogemus. Jupid on kallid aga abiks Ebay , kust saab kõike. Kui ostad siis mida rohkem nodi kuljes seda parem , sest performance`i jupid kallid. Jõudu
Arko
müristaja kirjutas:Eks lõppude lõpuks on see -mingi tsikkel vs. mingi teine tsikkel- teema tugevalt ikka maitse küsimus! Oleks mul Monster siis kiidaksin seda taevani
Hetkel kiidan aga ratast millest ma midagi tean sv650s on hea ratas
Noh ma tahsingi tegelikult oma jutuga õelda, et SV650 ongi hea ratas ja Ducati ilmselt ei ole nii hea ratas. Aga Suzukil nagu puudub see "stiil" ja "iseloom", vat see on nagu võrdleks omavahel Alfa Romeo Brerat ja Toyota Corollat - teada, et Alfa laguneb ja on kapriisne ja jupid kallid jne aga Toyota seevastu teada tuntud oma headuses aga mitte keegi ei vaata tänaval sulle järele kui sa Corollaga sõidad
Ehk siis kui sa tahad asjalikku ja kindlat aga igavat ratast, võta Suzuki aga kui sa tahad stiilset ja pilkupüüdvat ja nagu Arko ütles - huvitavat ratast, võta Ducati.
Ducati Monster näeb igati viisakas ja soliidne välja. 600-ne jõuab kenasti sõita ja hääl on tal ka ilus. SV võib olla odavam, natuke töökindlam ehk kuid iseloom ja kujundus tal puuduvad.
-
Teema algataja
Endal 2002a. SV650s ja ühtegi halba sõna ei saa öelda. Minu jaoks ka esimene ratas. Alustuseks väga hea. Oli täiesti standard välimusega, aga sai nats nokitsetud ja ei ütleks et ta nüüd just väga monsterile alla jääks. Et kui ikka see va rahakott suurem otsustaja on kui ise, siis igal juhul SV.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
jakim kirjutas:Ducati Monster näeb igati viisakas ja soliidne välja. 600-ne jõuab kenasti sõita ja hääl on tal ka ilus. SV võib olla odavam, natuke töökindlam ehk kuid iseloom ja kujundus tal puuduvad.
Paljudel stock ratastel puudub kujundus ja iseloom, kuni sinnamaani mil omanik selle omanäoliseks muudab ja ka teatud iseloomujooned kujundab!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.