Jõgevatreff 2010
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 543
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Jõgevatreff 2010
Loodan, et kellegile meelehärmi ei valmista antud teatega.
Lihtsalt teadaanne, et Jõgevatreffil: http://www.jogevamc.ee on peale kõikide muude treffi tegevuste ja paraadi ka reedesel päeval moto-orienteerumine (mitte segi ajada laagris telkide vahel orienteerumisega). Ei kuulu kuhugi karikasarja, lihtsalt ilusad teed ja vaated kodumaast ning auhinnad ka. Soov varakult teada anda, et keegi ei saaks ütleda, et ei kuulnud või näinud.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Re: Jõgevatreff 2010
Kas on üldse Tallinna kandist Treffile minejaid ja kas ühisminekut ka organiseeritud on?
Võiks treffi tegijatele soovitusi anda.Näiteks parem päevajuht....jne.Äkki kuulavad rahvast.
katusemees kirjutas:Võiks treffi tegijatele soovitusi anda.Näiteks parem päevajuhttogi)
kes see on ja mis tal siis viga?
margus1104@gmail.com
eelmine aasta oli küll vähe nigel vennike kes seal neid võistlusi orgunnis.
-
- Tsikkel: Yamaha fazer1000
Endal plaan minna esimest korda ja olen arusaanud, et väga kõva üritus.
(Katusemees) võiks vähe täpsustada mida ta silmas peab, et mis nii nüri oli Teised võiks paarisõnaga kirjutada omadest kogemustest eelnevatest aastatest.
-
Teema algataja - Postitusi: 543
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
noh, mis puutub õhtujuhti, siis siin peaks muudatus olema.
tõenäoliselt peaks palju vaatamist olema (uuena näiteks see viikingipäev kasvõi), tegevust võib leida treffi kodukalt.
Väikse muudatuse tegime orienteerumise ajakavas, lükkasime stardi mõlemas sõidus hilisemaks tulles töörahva soovidele vastu ehk siis orienteeruvalt 12 ja 17.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Keegi Pärnust ka treffile on minemas? Võiks kopereeruda äkki?
Eelmise aasta kohta ütleks niipalju, et polnud väga hull midagi... ilm oli normaalne ja niikaua kui endal seltskonda kaasas on ja suudad tegevust leida on melu kui palju. Kui minna üksi ja loota, et keegi organiseerib ringmängusid ja meelelahutust siis võib tiba igavaks minna jah.
-
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
nii minekuplaan järgmine
Reedel 30.07 kell 15:00 (võib muutuda) Peetrikülast (tartu mnt.) hetkel koos u. 5 ratast.
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
rhannes kirjutas:Endal plaan minna esimest korda ja olen arusaanud, et väga kõva üritus.
(Katusemees) võiks vähe täpsustada mida ta silmas peab, et mis nii nüri oliTeised võiks paarisõnaga kirjutada omadest kogemustest eelnevatest aastatest.
Arvasin minagi, et tegemist on mega-hüper-super üritusega, kuid tegelikkuses oli see mulle suureks pettumuseks. Ütleme nii, et kui sa oled smashil või mõnel teisel sellist laadi üritusel käinud, siis Jõgeva Treff tundub ühe paraja vanurite üritusena. Laagris oli fun keelatud ja peale 00:00 ei tohtinud detsibelle ületada. Mina arvan, et tegemist on paraja joomaüritusega, millega on võimalik tegeleda kõikjal.
See on vaid minu arvamus, peace!
Ma arvan, et katusemehe meelest oli see õhtujuht nüri, sest ta ei suutnud rahvast kaasa meelitada. Ise käisin korraks ühte joomamängu vaatamas, siis oli laagri 2000 inimesest seal max 20-30 inimest.
necromany kirjutas:rhannes kirjutas:Endal plaan minna esimest korda ja olen arusaanud, et väga kõva üritus.
(Katusemees) võiks vähe täpsustada mida ta silmas peab, et mis nii nüri oliTeised võiks paarisõnaga kirjutada omadest kogemustest eelnevatest aastatest.
Arvasin minagi, et tegemist on mega-hüper-super üritusega, kuid tegelikkuses oli see mulle suureks pettumuseks. Ütleme nii, et kui sa oled smashil või mõnel teisel sellist laadi üritusel käinud, siis Jõgeva Treff tundub ühe paraja vanurite üritusena. Mina arvan, et tegemist on paraja joomaüritusega, millega on võimalik tegeleda kõikjal.
Ma arvan, et katusemehe meelest oli see õhtujuht nüri, sest ta ei suutnud rahvast kaasa meelitada. Ise käisin korraks ühte joomamängu vaatamas, siis oli laagri 2000 inimesest seal max 20-30 inimest.
Nõustun, sellega on minumeelest kõik öeldud, aga lisaksin, et 2007 aastal polnud sellel üritusel midagi viga. Aasta oodatuim sündmus. 2009 aga oli nii mage, et tänavu jätan lihtsalt minemata, kuna umbe juua võib sõpradega mujal ka. Programmis ka erilisi ahvatlusi ei näe, aga ju see on juba minu probleem. Kindlasti on tegemist väga nimeka üritusega, millel on palju pooldajaid, aga avaldasin ka lihtsalt enda arvamust.
Mina olen kohal! Olen enne käid 2 korda ja lähen ka nüüd! Ega keegi teine ju minu eest pidu ei pane!
Kes on minemas 30.07.2010 siis meil plaanis koguneda Piibe mnt-l, Aegviidus, bensuka juures kella 18:00 - ca.19:00ni!!!
Edu kõigile Treff-ilistele.
necromany kirjutas:Arvasin minagi ...
Tuleb nõustuda. Õhtujuht on peale Leino loobumist üks suur karvane null ja eelmine aasta oli üldse tantsuplats karjamaa kuumaastikul. Kui tänavu on sarnane kamm siis tulevikus enam ei planeeri. Peab otsima alternatiive, mõtetu on seal 3 päeva lakkuda.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
No vanuritel võib ju oma tasane üritus ka olla, noored võivad smassil edasi oma riisirakette sõelapõhjaks põletada. Treff on motomatkajate kokkutulek. See pole 24/4 tuli sumpast välja. Nii et kes minejad, need lähevad, ja teised võivad oma suvalises põõsas ennast täis kaanida ja rattal tuure põhjas hoida , mitte siin nutta, et kui mage üritus see on
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
No aga see Jõgevatreff on ka üks suur jooming ju, ja lastakse seal kah neid riisikaid peeneks mis vähe ei ole
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Ja eelmine aasta oli lausa peenestajate plats. Ma polegi enne näinud, kuidas lõhkenud tagarehvist tuleb välja traat ja hammustab käiguheebli otsast
Ärge norige õhtujuhtide kallal. Leinost sai lihtsalt kopp ette (lilla lilla ja zz top terve päev). Teine mees on lihtsalt algaja, küll temagi areneb. Kõige paremaks teeb õhtu ikkagi oma seltskond, täiesti olenemata sellest, mis ümberringi toimub. Seega jätke nutt ja sõitke edasi
Piipz kirjutas:Ärge norige õhtujuhtide kallal. Leinost sai lihtsalt kopp ette (lilla lilla ja zz top
terve päev). Teine mees on lihtsalt algaja, küll temagi areneb. Kõige paremaks teeb õhtu ikkagi oma seltskond, täiesti olenemata sellest, mis ümberringi toimub. Seega jätke nutt ja sõitke edasi
Ilma Leinota pole Treff enam ammu see, mis ta kunagi oli ja võiks olla. Kõik hilisemad vennikesed on püüdnud Leinot haledalt jäljendada, tulemus on olnud suht nutune. Kõik oli superlahe aga lihtsalt mõne kiun lillalilla teemal läks liiga kõvaks. Ja no ZZTop sobis sinna 4ks päevaks tegevuste taustaks nagu rusikas silmaauku. Kõik see kokku oligi Treff oma parimail päevil, mida mindi jälle ja jälle nautima. Kahju et korraldajad kisale järele andsid ja Treffist on saanud noorte punkpändide ja alternatiivroki bändiproovi harjutusplats. Oma seltskonda võib kaifida suvalises kohas, selleks ei pea väljakujunenud traditsioonidega üritust hakkama kõigutama, mis püsis muutumatuna suht pikka aega ja kogus aegapidi fänne. Ja sõidame me kõik niikuinii koguaeg..
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
nonoh... "ilma leinota pole treff enam ammu see"... See on sinu jaoks kulla mees. praegu oled sina see, kes viriseb ja äkki isegi kohale ei lähe.
ma tahaks teiste arvamust austada aga päris kiunumiseks ma nüüd enda juttu ka ei nimetaks. sul vist pole sõpru, et su oma seltskond üritustel rolli ei mängi ja kuulad lilla-lillat 24-7?
Ercki kirjutas:No aga see Jõgevatreff on ka üks suur jooming ju, ja lastakse seal kah neid riisikaid peeneks mis vähe ei ole
selles se probleem oligi et nüüd on üritus jama kui turva öösel enam paugutada ei lase
aastaid 4-5 tagasi minagi loobusin sellest üritusest-kuna see ei olnud enam tsiklimeeste kokkutulek vaid noored kukked kes ennast karuks jõid ja hakkasid siis jahimehi mängima!
piletiraha ei tasu seda ära et silmi täis nolke telgi juurest eemale ajada ja hommikuks on naad ahastuses et miks tsikli mootor kottis on
margus1104@gmail.com
Seoses ees oleva üritusega on aktiivsed motovihkajad alustanud kurvide, ristmike ja teeservade peene killuga katmisega. Täna tehtud pilt:
'
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Vastupidi! Nad on hoolitsenud selle eest, et kõik supermoto rataste omanikud saaksid kurvis ka kolonnis väiksemal kiirusel liikudes kenasti slaidi lasta...
Aga olgu parem vähe liivane kui pigist leemendav ja ratast määriv.
Kuna olen teatavatel põhjustel läbinu pildil toodu ristmikku reaalselt tugevalt üle 10 000 korra oskan öelda vaid seda, et esmakordselt seda kildu märgates tõesti Kuremaa poolt tulles ei saanud Jõgeva poole suundudes põlve maha kallutada, kuid ka ilma killuta sellise kuumaga ei söandaks seda samuti teha on kerge tulema.
(Kõik mis pole keelatud, ei ole siiski tihti ka lubatud)
-
- Tänatud: 12 korda
Põltsamaa poolt tulles oli seda kildu üsna mitmes kohas. Rringteele enne remonditavat silda oli kah lahtist kruusa isuga visatud. Loodetavasti keegi sõidu viimases otsas külge maha ei pannud.
Platsil jäi silma ühe rootslase omapärane käru
Paistab, et sobilikes tingimustes saab ka telgita magada ilma, et öine vihm segdaks
Pidage vastu
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Jõgeva Treffi korraldajate lahkel loal saame teieni Hells Angelsi ajaloo raamatud tuua ka laupäeval Kuremaal väravasse ( Hind 225 kr )
Püüame raamatud letti saada kella kümnest. Kaasas 60 tk.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
raske oli aga elasime treffi üle. Vihma ja päikest, tormituult ja langevaid puid ning palju muud
Kõik siis kiiresti pilte laadima ja aadresse siia kleepima
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
http://fotoalbum.ee/photos/s6ltu/sets/1031865
http://www.tartupostimees.ee/?id=294058 postimehes kommentaarid nagu ikka- ahvid ja kollid oleme
-
- Tsikkel: honda cbr900rr suzuki gsf600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
See Treff oli minujaoks üheteistkümnes, praegune õhtujuht ei kõlba kuskile, Leino ajal sai ikka kõvasti pulli ja lollusi tehtud aga nüüd ei kippu üldse sinna lavajuurde neid mänge vaatama, veelvähem osalema ja ZZ Top on osa treffist, kui muulajal seda lugu kuuled tuleb kohe treff ja möll meelde.
Tegelt on nii, et üritus on täpselt nii hea nagu sa ise selle enda jaoks teed.
Jäin üritusega rahule ja aastapärast lähen uuesti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.