A-kat-i jaoks teste
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 12
- Tsikkel: GSX-R 1000 K7
A-kat-i jaoks teste
Kas keegi saaks laenata mõneks ajaks A kati tegemiseks vajalikke liiklusteste (paberkandjal)?
PS, taikki@hot.ee, 5042301
Re: A-kat-i jaoks teste
Kui need on samad testid, mis B-kategooria jaoks, siis mul on olemas. Kuigi ise harjutasin rohkem nende järgi
+358458693818
Mul on paberitel olemas, aga ainult need, mis puudutavad konkreetselt mootorrattaga sõitmist, käitumist erinevates olukordades, üldist liiklusteooriat tegin aga ark-i koduleheküljel.
Hakkasin endale load tegema. Kui kellegil mingi uuem versioon paberil on olemas, siis äkki saab laenata mõneks ajaks?
Tallinn. shatrey[ät]gmail.com
Ok, läheb küll teemast rämedalt mööda vist (huvi oli pabertestide vastu), kuid kui võimalus arvutit kasutada, soovitaksin samuti soojalt neid: http://erna.ark.ee/eksamikyssad/a_e.php
Enda puhul olid vägagi abiks, paberteste ei viitsinud teha ning teooriaeksamist sain nii koolis kui ARK-s koheselt edukalt läbi.
Lihtsam teha/täita ning sarnaneb kõige rohkem päris ARK testiga.
Kõrvale sai võtta liikluseeskiri muidugi- et lugeda ja pähe raiuda teemad, milles eksisin.
Samuti ei tohiks (?) seal ohtu olla, et test vananenud (mingid uued seadused ja määrused vahepeal etc).
*edit: samuti aitab viimane 'näpukate' vastu: harjud juba ära, et küsimused EI OLE samas järjekorras (ei olnud ju?). nõme on läbi kukkuda; oodata; riigikassat täita; kuna vastust ei valinud mitte sina, vaid sinu harjumus, ise mõtlemata- no näiteks et teine ja neljas vastus on õiged selle küsimuse puhul.
See on hea link aga võin kindlalt väita et paljud küsimused on seal puudu aga tulevad eksamil.
Tean kuna teegin ARKs teoriaat eelmine aasta ja sattusid küsimused mida sel lehel üldse polnud.
Veel üks kasulik leht teooria jaoks : http://kaja.ee/index.php/page,6 (lihtsalt installige see proge. (selles proges on mõned küsimused ikka puudu mis ARK eksamil tulevad)
Kõige lollim on see, et mõned küsimused on puhtalt auto kohta, mäletan et küsisin isegi üle eksaami proualt kas see eksam on ikka A kat jaoks, mille peale noogutas pead kuigi mul olid küsimused nagu " Kas tohib sõidutada last esiistmel kui on seal turvapadi" ... jne
Jõudu eksamitel!!
ongi probleem et netis ei ole kõike küsimusi ja seal testid teen 0-2 veaga. B kat tegin 5 aastat tagasi ja reeglid mäletan üsna hästi aga tahaks lihtsalt korrata mõned momendid. Ei näe põhjust selle jaoks osta jälle raamatu mida pärast nii kui nii ei loe.
Oma B-kat testid raamatuga andsin sõbrale ära ja veel mingi 3 inimest sai sellega edukalt õppida ning raha kokku hoida.
P.S. See Kaja autokooli programm mul ei tööta, annab välja errori lahtitegemisel.
shatrey kirjutas:ongi probleem et netis ei ole kõike küsimusi ja seal testid teen 0-2 veaga. B kat tegin 5 aastat tagasi ja reeglid mäletan üsna hästi aga tahaks lihtsalt korrata mõned momendid. Ei näe põhjust selle jaoks osta jälle raamatu mida pärast nii kui nii ei loe.
Oma B-kat testid raamatuga andsin sõbrale ära ja veel mingi 3 inimest sai sellega edukalt õppida ning raha kokku hoida.P.S. See Kaja autokooli programm mul ei tööta, annab välja errori lahtitegemisel.
Proovisin huvi pärast ja kahjuks Win XP-ga sama jama - error... kui sul on Windows 7 siis probleemi ei tohiks olla, (provisin 5 minutit tagasi, kuna endal 2 kõvakettast, ühel XP teisel Win 7), win 7 töötab kenasti.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Yamsakas kirjutas:shatrey kirjutas:ongi probleem et netis ei ole kõike küsimusi ja seal testid teen 0-2 veaga. B kat tegin 5 aastat tagasi ja reeglid mäletan üsna hästi aga tahaks lihtsalt korrata mõned momendid. Ei näe põhjust selle jaoks osta jälle raamatu mida pärast nii kui nii ei loe.
Oma B-kat testid raamatuga andsin sõbrale ära ja veel mingi 3 inimest sai sellega edukalt õppida ning raha kokku hoida.P.S. See Kaja autokooli programm mul ei tööta, annab välja errori lahtitegemisel.
Proovisin huvi pärast ja kahjuks Win XP-ga sama jama - error... kui sul on Windows 7 siis probleemi ei tohiks olla, (provisin 5 minutit tagasi, kuna endal 2 kõvakettast, ühel XP teisel Win 7), win 7 töötab kenasti.
OT. Mul on XP ja töötab.
XP installitud.
Testid on leitud, ehk mingi kuu pärast võin kellegile teistele anda, ainuke aga nad on vene keeles.
shatrey kirjutas:XP installitud.
Testid on leitud, ehk mingi kuu pärast võin kellegile teistele anda, ainuke aga nad on vene keeles.
Jah, müstika.
Kõige tähtsam et tööle läks
Jõudu!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.