IZ 56 vajab remonti
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
IZ 56 vajab remonti
Kas on kedagi kes viitsiks ühe ratta taas sõidukorda teha. Vaja süüdet regullida ja käigukasti hark ära vahetada. Töö ja vaev saaks tasutud.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: IZ 56 vajab remonti
Asub kuskohas ja kas sul varuosad on olemas?
Iseenesest paari tunni töö, ei midagi ületamatut.
davidsoniharald kirjutas:Asub kuskohas ja kas sul varuosad on olemas?
Paari tunniga ei tee seal midagi.Kui ta mõtleb käigukasti hargi all kahvlit ,siis on vaja karterid pooleks võtta ja see on faktiliselt terve mootor laiali harutada .
-
- Tsikkel: Jawa Style
56-l ei ole vaja mootorit pooleks võtta. Piisab ainult süüte poolse väikese käigukasti kaane mahavõtmisest, see on osa, mis asub veohammasratta all. Seega kui jupid ja regullseibid olemas siis tõesti paari tunni töö.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
ibra kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Asub kuskohas ja kas sul varuosad on olemas?
Paari tunniga ei tee seal midagi.Kui ta mõtleb käigukasti hargi all kahvlit ,siis on vaja karterid pooleks võtta ja see on faktiliselt terve mootor laiali harutada .
Ibra hiilgab jälle hiiglasuure tarkusega, ise ei tea tegelikult asjast emmigi...
PS. Ma olen ka Jupiteril mootor maha-käigukasti remont-tagasi kokku ja peale teinud kolme tunniga.
Endiselt küsimus, kus ratas asub. Mul puhkus ja ei ütleks ära väiksest nokitsemisest.
Ratas asub Tallinna lähistel ja saab tuua sinna kuhu vaja. Kogu mootorit pole tõesti vaja maha võtta ja lahti kiskuda.
Kui on keegi nõus pilgu peale viskama siis tel.5101817
Ma olen ka Jupiteril mootor maha-käigukasti remont-tagasi kokku ja peale teinud kolme tunniga. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------Huvitav kui suur on selle töömesilase tunnitasu ,kui need käigukasti remondid sinna 2-3tunni tuuri jäävad?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.