Vs14000 91a Intruderi Spidomeeter?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 46
- Tsikkel: Intruder;kawasaki.Buell xb12s
Vs14000 91a Intruderi Spidomeeter?
Lugu järgmine Sai talvel võtta ära esimene rattas,panna kõik vajalikud osad kappi peale.Nüüd panin kokku ja spidokas ei tööta vaatasin,et tross natuke mäda sai tellitud uus saksast,kõik muu väga hea aga kiirust ei näita.Lõpuks tabasin,et üks osa on hoopis läind jalutama see jubin peaks käima esiratta pesasse ja spidoka alumise juppi vahele. mille külge läheb tross (keeruline seletada aga annan endast parima).Nüüd mul oleks vaja pilti sellest vahe muhvist mis sinna läheb kui kellegil on sama pill võiks korraks esiratta alt võtta ja teha sellest pilti.nettis olen vaadant manualid ja värgid läbi ja pole leind ja ei tea kuidas seda juppi kutsutakse,et saaks targematelt uut küsida,seletada on seda keeruline.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Re: Vs14000 91a Intruderi Spidomeeter?
selle asja nimi on BOX ASSY,SPEEDOMETER
rohkem lahti see ei käi kahjuks.
ja tootekood peaks olema 54600-38A11
http://images.cmsnl.com/img/partslists/ ... 4_737e.gif
Pildil osa number 7
Pakun, et Ramost tellides on hind mingi 1200, kuid võid igaks juhuks üle küsida.
-
Äitäh see osa nr 7 on täiesti olemas aga nr 2 on puudu.Kas seda ka kuskilt saada on äkki oskad aidata?
-
Käisin kontrollisin kõik juppid on olemas.Proovisin Seda osa nr seitset keerutada täiesti toimis nii kui panin kogu selle jama kokku ainult trossi jätsin ühendamata,proovisin rattast all tühjalt keerutada siis see ringi ei käi,hakkasin mõtlema,et selle juppi nr7 sees on stopper aga ma võtsin selle ära ja see läks katki võtsin siis supleriga selle osa küljest mõõdu käisin ostsin lambi auto poest uue sobis hästi aga see pold täpselt sama sugune.Siin võib see kala olla aga nüüd järgmine mure kust ma originaali näeks,et saaks osta täpselt sama suguse kataloogid mulle seda igatahes ei anna.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Ee sa vist ei saa aru - see rõngas, mis sul puudu on, on selle osa 7 sees. ma olen suht kindel selles, mõnda juppi lihtsalt ei müüda viimase detailini laiali, vaid on "assembly" ehk komplekt. seepärast pole su osa ka pildil näha.
-
Piipz kirjutas:Ee sa vist ei saa aru - see rõngas, mis sul puudu on, on selle osa 7 sees. ma olen suht kindel selles, mõnda juppi lihtsalt ei müüda viimase detailini laiali, vaid on "assembly" ehk komplekt. seepärast pole su osa ka pildil näha.
Ma saan aru küll ja sinul on 100% õigus tänud sulle eks ma üritan kuidagi midagi kompunnida enne kui uue ostan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.