Miks on hea kanda kiivrit!

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
kert

Lugemata postitus Postitas kert »

Igaüks tehku omad järeldused....

http://streetbikeworld.com/forum/forum_ ... =1291&PN=1

PS. Nõrganärvilistele EI soovitaks!!!

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Võigas ja valus!! :cry:

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

assa krt, siiani olen sõitnud kiivriga ja nüüd :? ei tule vist enam mõtetki ilma sõita
We ride together, we die together...
Kasutaja avatar

VW

Lugemata postitus Postitas VW »

ei tea palju võis kiirus olla?
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

ma arvan, et pea jääb bussi külge igasuguse kiirusega. Nii, et sõitke kiivriga ja vaadake, et kiivril E märk ka sees oleks.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

t6estab veelkord et kiiver on PEA ASI
Loud pipes save lives!!!

whatever

eino

Lugemata postitus Postitas whatever »

ma ei saa aru, et mis see kiiver aitab, kui libised ja pea bussi ratta alla jääb...ei aita ükski E seal ju?

henri7

Re: eino

Lugemata postitus Postitas henri7 »

whatever kirjutas:
ma ei saa aru, et mis see kiiver aitab, kui libised ja pea bussi ratta alla jääb...ei aita ükski E seal ju?

Kui kukud, siis ei pea ilmtingimata bussi ratta alla kukkuma....kiiver kaitseb ikka väga palju..vahe on ikka suur, kas kukud peaga vastu maad kiivriga või kiivrita..
tee proovi ja siis ehk muutub su arvamus, et kiiver ei kaitse midagi...

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Mina ei sõida enam kunagi kiivrita isegi võrriga mitte.

bulatco2

Lugemata postitus Postitas bulatco2 »

Eks kiivrit tule jah kanda ja üldiselt ma ilma kiivrita ei sõida kah.

gangsta

ma ei taha ka enam . mõni kord ikke sõidtud ilma.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

No prindi pilt välja ja kleebi paagipeale.

rollerist
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas rollerist »

nja siis oleks küll hia meeles pidada... a muidu olen tähele pannud et paljud annavad oma rollerit sõbrale sõita kuid kiivrit ei anna. tavaliselt ei oska sõbarad just eriti hästi sõita ka, nii et seda tuleks võtta kui sõbra tervise/elu ohustamist... nii et teksti point on see et sellest ei piisa kui ise kannad kiivrit, vaid aita teistel ka meeles pidada
We ride together, we die together...

gangsta

Njah... Üx kes koguaeg oma kiivri annab kui ma tema enduroga sõidan oma bultaco2.

whatever

eino jalle

Lugemata postitus Postitas whatever »

et ärge nüüd valesti aru saage, et arvan kah, et kiivrita sõitjad on rumalad ja ise ei sõida ilma, aga selle konkreetse pildi ja 6nnetuse puhul poleks kiiver mingit vahet teinud.
V6i olex kiivri ymarus, libedus pea ratta alla jäämisest päästnud?

gangsta

Kes teab. oleneb ka õnnest. Mingil määral äkki olex päästnud aga ilmselt olex mees lõppude lõpux ikkagi ära surnd.
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

noh sellega veel see asi et ma ise kyll aru ei saa miks on seadusega keelatud kiivrita s6ita, tegemist on ju mu oma peaga ja ise tean kui riskin selle puruks kukkumisega. pean tunnistama et vahel harva on saanud ikka sadulas kivrita kah lehvida, a"rge nyyd m6elge et ma kedagi propageerin seda tegema, loomulikult tuleb s6ita kiivriga ja kiiver on pea asi jne aga lihtsalt sellistel seadustel ma ei leia m6tet, minul on oma pea ja kui tahan siis peaxan selle kasv6i vastu seina puruks, selles m6ttes on usas asjad veel 6ieti et paljudes osariikides ei ole kiivri kandmis kohustust v6i siis on koos lisa tingimusega et tuleb ntx kaasreisijal kanda jne...
Loud pipes save lives!!!

Martään

Lugemata postitus Postitas Martään »

Idee poolest jah, demokraatia, ise tean mis teen. Aga sellisel juhul peaks ka ära kaotama nõudmise et autos on turvavöö kinni. Muidugi see on jah õige, et kaassõitjal peab tingimata kiiver olema. Juhil on käes lenks, millega ta ennast elus peab hoidma ja enda viga kui surma saab, kuid kaasõitja ei peaks juhi vigade pärast kannatama.

gangsta

Oma moodi õige!! Elu armas kannan kiivrit aga sammas akkaks liiga pallu õnnetusi olema mõned arvavad et ilma on lahedam sõita.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

mina leian, et lihtsalt teiste liiklejate suhtes on aus, et nad ei peaks nägema teedel sellist pilti irl, nagu esimeses postis välja toodud oli. KIIVRID PÄHE! Nii et enne kui kangelasi mängima hakkate, mõelge sellele, mis tunne võib olla sellel inimesel, kes teie aju tükke tee pealt lusikaga kokku korjab... :evil:
Vahest sõidan ja teen asju.

Tonis
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tonis »

Seal kus kiivrita sõitmine lubatud on faktiliselt hulka vähem lolle liiklejaid alles... tehke järeldused.

Rein
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Kiivri ja turvavööta sõitjad, kes arvavad, et oma tervis, ise tean mis teen võiksid kanda kaelas siis sedelit, ärge kutsuge kiirabi, ärge viige mind haiglasse, ärge ravige mind. sedasi jääks palju rohkem raviraha ja arstie aega tegelemiseks nende inimestega, kes hoolivad oma tervisest ja elust.
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

hmm keegi ei va"idagi et see on 6ige nii teha lihtsalt ma ytlesin et olen m6ned korrad nii teinud, ja kuumal suvel ikka on vabadus kyll kui saad kiivrist eemale arvestades veel minu s6idustiili. lihtsalt 6ige ta on et tuleb kiivrit kanda ja mitte ainult enda peale m6elda aga samas on ka selge et never ei hakka iga viimane kui tsiklist eestis kogu aeg kiivrit kandma, ikka leiad m6ne kes s6idab ilma jne, muidugi mitte kogu aeg ilma aga lihtsalt vahel. Soultrain on kiivri kandmise toetaja
Loud pipes save lives!!!

Rein
Kontakt:

Loomulikult on selge see, et igal ühel tuleb vahest ilma sõitmist ette, kasvõi on remondi või timmimise käigus häält vaja kuulata, aga ma rõhusin oma jutus just sellele, et on selliseid inimesi, kes arvavad, et oma tervis, ise tean mis teen. Vot lihtsalt sellise mõtte pähevõtmine on vale.Tegelikult on iga inimese elu ja tervis ühiskondlik.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Suvel sai paar ringi ümber parkla tehtud ilma kiivrita ning ausalt öeldes ei tundund lahe. Kuidagi ära harjund, sama tunne kui minna paljajalu linnatänavale - saab aga pole eriti mõnus.
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Nõus No Limits'ga, olen samuti paar korda ilma kiivrita sõitnud, mitte eriti kaugele, ega eriti kiirest, aga tunne oli peale seda sant. Peale sõitu silmad märjad tuulest :oops: . Seega jään oma kiivri juurde alati. :D :D
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:oops: Ei julge nagu tunnistadagi, aga ma sõitsin pea terve suve ilma kiivrita..njah, sis veel rolleriga... :? aga ikkagi...ega vast sellel vennal see kiiurs ka nüüd vast ei tea, kui sur polnt ja tagajärg oli näha... :oops: Nii et pani mõtlema, kuigi ma peale trahvi ka kiivri ikka kapist välja võtsin...Varavaht---> Sa ei ole lahe... :cry:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

varavaht.... mul ühe tuttava vanem poeg sai see suvi rolleril hukka. Sõitis vist autole ette. Kiiver oleks ta päästnud! Nii, et sõitke kiivritega...jätkub kauemaks.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:wink: Tähh soovituste eest, aa peamine see, et ise juba ammu enne seda linki asjast aru saant ja vaevalt, et enam ilma sõidan..kuigi jah..."umbrohi ei hävine" :lol:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

bulatco2

Lugemata postitus Postitas bulatco2 »

Punnvõrriga on jah lahe ilma kiivrita sõita , aga pärast nende piltide vaatamist ma enam seda küll ei tee. Enduroga linnas sõitu ma aga ilma kiivrita ette ei kujuta.
Suletud

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”