Eks rahvas otsusta
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Eks rahvas otsusta
Tere
Kui kellegi on välja pakkuda head ja mõistliku ratast kuni 17000 eek siis oleks soovitused ja pakkumised teretulnud. Valikust nii ,et bike ei soovi rohkem tavalise või noh püstisema sõiduasendiga mootorratas oleks teretulnud.
Kõigile juba ette suured tänud
Re: Palun abi esimese ratta leidmiseks
Aga palun, vali http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri.php?a=109
Midagi sellist äkki? XJ600 siis..
Igiliikuriks seda peetakse ju suisa!
kui esimest ratast otsid tekib vägisi küsimus et kas täis load või piiratud alles ?
Pane mõni tuhat juurde ja müün enda enduro sulle maha;) http://bike.motors24.ee/vehicles/266032 ... -1993.aspx
-
Teema algataja
pyramiid kirjutas:Midagi sellist äkki? XJ600 siis..
Igiliikuriks seda peetakse ju suisa!
Tere seda isendit kahjuks ei soovi. Aga tänud pakkumast.
-
Teema algataja
Sai siis endale soetatud vahetuse teel Suzuki GS500 , mis lubadesse puutub siis hetkel võin kasutada kuni 25kw tsiklit kuid lubade vahetus kohe käes siis teen ka uuesti sõidueksami ja suuremate juhtimise õigus taskus. Suzuki GS500 on aastast 92 , no räsida saanud kuid liikus ilusti, kõrvalisi helisid mootoris ja ülekannetes ei kuulnud , Sidur ei libise ja käiguvahetused olid sujuvad thui, thui, thui. Esmapilgul polnud nagu viga kuid hetkel tähendanud sellist asja ,et paremale keerates liigutab kuidagi gaasitrossi ,et pöörded lähevad üles, Läbisõit on kellal 79000 tundub päris palju olevat. Kuna ise võhik siis kas kellgi on kogemusi sellise rattaga , kui kähku pean hakkama juba mootori sisse piiluma ma mõtlen läbisõitu arvestades. Kuna ise kaherattaliste suhtes alles siis igasugused kogemused teretulnud. Ette juba tänades kõiki.
Re: Palun abi esimese ratta leidmiseks, Suzuki GS500 92 seismas
Vau nii kiiresti see siis käiskiˇ.
Palju õnne ja muretuid kilomeeteid siis. Miks just seismas ?
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
Mul oli GS 500E 95a ratas. Suht ok masin algajale. Probleeme polnud, vahetasin vaid õli, kett, hammakaid ja piduriklotse. Läbisõit oli mingi 32000 kui ostsin, 3 suve sõitsin (7000 suvega). Anna minna
-
Teema algataja
MaxofSix kirjutas:Palju õnne ja muretuid kilomeeteid siis.
Miks just seismas ?
Hetkel seismas kuna ilmnes esimene probleem paremale keerates viskab tuurid üles, kas asi trossis või karpades ei oska hetkel öelda. pean laskma vaadata teadjamatel meestel
Vaata tross üle. Äkki jääb pinge alla. Mis seal muud olla saab.
-
Teema algataja
Kas 80000 on sellise ratta puhul ka juba ressursi ammendamise pool , kas pean hakkama ka juba ka mootori poolele piiluma. Iseeneset kõik toimib ilusti thui,thui,thui ei taha kohe ära sõnada.
Kõik on ikkagi hoolduses ja ratta ajaloos kinni. Minu ratas on samuti 92. aastast ja sõitnud ka 80000. Näeb välja ja käitub paremini kui paljud poole vähem sõitnud rattad. Samas nii vana masina puhul ei ole ka võimatu, et see näiliselt vähe sõitnud ratta odomeeter on juba mitmendal ringil - ratastel ju tavaliselt 5-kohaline odomeeter ja 99999 km järel läheb see uuesti nulli. Pealegi on suur osa vanemaid rattaid algselt sõitnud siiski soojemas kliimas ning läbisõidud peaksid olema seetõttu suuremad kui Eestis, kus head sõiduilma ehk pool aastat on.
-
Teema algataja
ega jah see läbisõidu kruttumine võiks olla euroopaliidus karistatva ja ülevaatusel tuleks see registreerida ja auto teh passi kanda, lihtsalt vaatad ja 91 a ratas ja 50 000 läbisõit see teeb ju 2600 ja natuke peale aasta läbisõiduks, kuidagi kahtlane , 80000 ja 92 a ratas 4444 km /aastas nagu natuke loogilisem aga ikkagi kuidagi vähe
-
- Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280
Kuniks ratas ilusti käivitub, ei kolise ja mahlasid(õli ja jahutusvedelik) ei tilgu või ei kao ei ole vaja mootori sisse piiluda!
See et keerates pöörded tõusevad on ainult gaasitrossiga seotud, kas liiga lühike või jääb kuhugi vahele!
Hoia mahlad mootoris normis ja sõida, mis sa nii palju muretsed!
-
Teema algataja
Re: Palun abi 1-se ratta leidmiseks, ratas vahetub Yamu xj750 va
Nagu juba pealkirigi ütleb laheb ratas juba vahetusse , vastu tuleb siis tsipa vähem sõitnud Yamaha XJ750 1984. Ratas küll vanem kui väljanägemine istub seake pull vanaaja tsikkel tänavapildis, ilmselt paljud laidavad sellise otsuse maha aga no tundus kuidagi selline vahetus norm olevat. Yamul siis õhkjahutus, kardaanülekanne, ja karpad , peaks olema suht lihtne ratas , ja loodan ,et ka kui heaperemehelikult käituda siis ehk ka vastupidav.
Seega küs kui kellelgi on kuuldusi,kogemusi sellise rattaga siis igasugune info teretulnud.
Kõiki ette juba tänades.
Nagu juba varem rääkisin, siis nii vana ratast ei saa valida läbisõidu järgi. 80000 võib tähistada 80000 aga suure tõenäosusega pigem 180000 või isegi 280000 km läbisõitu. Suur osa juppidest peaks selle aja jooksul niikuinii (korduvalt) vahetatud olema.
Tore, et said ratta ära vahetatud. Kahju ainult, et pidid sellist jama omanikule kõrvu ajama. Mõistiku suhtumisega oleks ka niisama tagasi võtnud.
Kibe vend oled , üleeile otsisid ratast, eile ostsid ära, tänaseks vahetasid juba uue vastu
pulsar kirjutas:Kibe vend oled
, üleeile otsisid ratast, eile ostsid ära, tänaseks vahetasid juba uue vastu
Tegelikult väitis, et naisel jooksis auto mootor kokku & rahaga raske ning omanik võttis heasüdamlikult ratta tagasi.
-
Teema algataja
Medic kirjutas:pulsar kirjutas:Kibe vend oled
Tegelikult väitis, et naisel jooksis auto mootor kokku & rahaga raske ning omanik võttis heasüdamlikult ratta tagasi.
Kes , mis , jne ratas läks vahetusse minu ratas + väike komp ja vastu sain teise. Vähem alkoholi päeval.
Üldiselt pole mõtet teemat solkida, küsisin kogemusi lihtsalt.
Focun kirjutas:Medic kirjutas:pulsar kirjutas:Kibe vend oled
Kes , mis , jne ratas läks vahetusse minu ratas + väike komp ja vastu sain teise. Vähem alkoholi päeval.
Üldiselt pole mõtet teemat solkida, küsisin kogemusi lihtsalt.
Olgu siis nii!
Otsustagu igaüks ise kas ma siin eksin või mitte, toon esile siin vaid mõningad faktid.
1. Minu GS500 gaasitrossiga täpselt see "gaasi" probleem mis foorumis kirjeldati.
2. Vaadates kellale on ka läbisõit 79 000
3. 23-dal osteti minult ära GS500, igati viisakalt & sõbralikult mindi lahku & kõik olid rahul, ostja siiski õige lühikest aega. Samal õhtul helistas ostja, et "naisel jooksis mootor kokku & kui kalliks läheb siis rahaga raske" jne...
4. 24-dal helistati & peaaegu ähvardati, et minul võib "halvasti minna" kuigi tegu oli igati viisaka & ausa tehinguga. Kokkuvõttes aga ikka olevat "iga sent" arvel ning mina aidaku hädast välja. Otsustasin, et pole mulle sellest suuremat kahju ning võtsin ratta tagasi. Selles tehingus jäi ostja 500kr kahjumisse.
Kui aus olla siis kõige kehvem tunne sellest jäi seetõttu, et valetamisega nähti niipalju vaeva. Isegi väidetavalt oli esmane mootoriremondi hinnapakkumine saadud. Järgmisel päeval veel väideti, et asendusmootor on isegi välja aetud. Kui aus olla siis teatsin küll, et puhas vale oli kui hilja õhtul mulle helistasid & kinnitasid, et mootor oli õnnetult kokku jooksnud. Keegi sul ei hakka seda mootorit ju kesed hilisõhtut laiali lammutama. Arvasin, et naisele ei meeldinud "mootorratta idee" & jätsin asja sinnapaika. Ei oleks uskunud, et lihtsalt teine ratas on silma kuidagi jäänud.
Aga olgem mureta, kui oled siin süütu siis homme võin kirja panna inemese nime kes selle tembuga hakkama sai ning kui see tõesti Teie omaga ei ühildu siis pole ju põhjust muretseda.
Toredat päeva.
arvan et paljud ootavad seda nime siia foorumisse .
-
Teema algataja
Naise võtmine ja salaja käia ostmine(siinjuures tsikli) olla kaks kõige täbaramat asja maailmas
muretuid kõrvakiile valevorst
jannuhellu kirjutas:Naise võtmine ja salaja käia ostmine(siinjuures tsikli) olla kaks kõige täbaramat asja maailmas
![]()
muretuid kõrvakiile valevorst
tyri kyll. ma pole kunagi pidand kellelegi aru andma tsikli ostust. veel vähem naisele. mis kurat see tema asi yldse on
tagantjärgi möeldes oleks vöind ju naisevötu päris ära jätta
Las selgitan. Tegelikult polnud ei ostja naise auto mootor kokku jooksnud(nagu väideti), ega polnud ka naine pidurit peale pannud(nagi ise eeldasin) vaid lihtsalt mõned tunnid peale ostu otsustas mees, et tahab ikka mingit teist ratast & tuli sellise jutuga lagedale & ratas anti tagasi.
Tembutajaks oli siis Nevo Sild ning ma oleks äärmiselt üllatunud, kui see meie armas teemaalgataja poleks. Selline lugu siis.
-
Teema algataja
Tänud sulle teeme siis ka sinu teistele tuttavaks Ivar Lips, kes müüb oma kahtlast ratast http://www.auto24.ee/used/604696 , Eks ma pean siis kõigi ees vabandama ,et sellise tembu tegin, mis tehtud see tehtud. Vahetatud sai see tõesti aga raha vastu ja ratas tagastaud kuna müüja sõna otses mõttes mulle valetas .Naise autoremondist oli juttu aga mitte nii kuis sul seal kirjas aga no hea näeb vähemalt välja . Järgmine päev sai küll ka paar kurjemat sõna öeldud, sest meel oli päris must ja sinu jutt tagasivõtmisest meenutas juba "hea, et rattast lahti sain", ka nõudsid sa ju 1000 eek tagastamise korral kokku sai lepitud siis 500eek, mis tundus minu poolt olevat sümboolneaga noh.
Räägime siis nüüd tagamaadest. Kuulutus ju ilus ja tore läbisõitki ilutseb kuulutusel 68000 km ja väliselt oli ratas ikka kannatada saanud aga teisel ju ka vanust aga oh imet kellal ilutseb mõni tuhat alla 80000 km -i see on pea 12000 km vähem ( ilmselt lootsid , et tähele ei panda , ja näe imet ma ei pannudki) selline hulk kilomeetereid sõidab mõni mees mitmete aastatega. Mis km-id tegelt on ??????????
Kohale minnes ei olnud enam km -id meeles ja kui oleks märgand (siis oleks ilmselt mingit häma tulnud, ei mäletanud, vaatasin valesti jne) ja ega ma ausalt seda ka seal kiiruga ei vaatand. Masni käis edasi, võhiku kõrvaga ei kuulnud midagi, sidur ei tundunud selle tiiruga libisevat aga no ma alles ka võhik. Esimest ratast vaatan ju. Küsimusele kuis on kukkumistega oli vastus eitav. Masin ei ole kukkunud ja mõlk paagil olevat saadud leistaga, kriimustused ja mudu välimuse kohta juttu täpselt ei mäleta.
Seega võiks meie kohta öelda pada sõimab katelt aga ega sem mõlemad puhtad poisid polnud. Seega vabandan veel kord kõigi ees vahhetuse juttu ebatäpselt kirjeldades. .
Kokkuvõteks võib siis öelda minu kohta läksin oma raha päästma valesid otsuseid tehes , kuid sa üritad jälle oma ratast müüa valedega. Kas keera spido õigeks siis.
-
Teema algataja
Küljerauad mis on kahjustatud , siis nende kriimude kohta ütlesid ,et seed olid enne kui külge kruvisid aga oh imet siin foorumis isegi kirjeldad ,et oled rattaga kukkund , ok millisega no jah ma kaldun arvama ,et sama rattaga. Üldisel tore ,et raha tagasi sain , ma ei kuijuta ette, mis oleks selle ratta juures veel välja koorunud. Edu müügiga
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.