krossikas ei tööta soojalt
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
krossikas ei tööta soojalt
Mure järgmine,cr 250 2takti külmast peast 1-2 vända löögiga käib ja tuksub kui ema süda,nii kui soojaks läheb hakkab plötutama ,natuke veel ja sureb üldse ära. Eelmine sügis töötas ideaalselt.Andke nõu ,olen algaja ja täiesti võhik sellel alal.
-
- Tsikkel: honda cr250, iz jupiter2x2
Re: krossikas ei tööta soojalt
Karbussis arvatavasti või kuskil kütusesüsteemis mingi sitajupp sees, mis hõljub ja liigub kütuse liikudes kuhugi toru või düüsi ette ja masin ei saa enam kütet kätte ja surebki välja.
tervist!! mul endal oli sama jama cr125-ga et külmast käis ja soojalt ei läinud käima ja töötas väga halvasti , ning mul oli soojalt täielik jõu puudus samuti.
Aga viga oli mul selles , et masin oli jäänud liiga hõredaks, ise ka tükk aega jandasin ,et mis viga. Vahetasin kolvi ja asi ants.
-
Teema algataja
Selline mure, krossikal töötas algul külmalt, sõites mingi 2km suri sõidu pealt väljas ,taga ratta tõmbas kinni. Lõin vändast uuesti käima.Sõitsin veel 100m ja uuesti ja nüüd nii et mingi 7 löögiga läheb käima , siis töötab kuskil 20sec ja siis jälle sureb välja. Umbes nagu bensiini poleks.
Ja avastasin et samal hetkel on hakanud jamama ka stop engine nupp. Nimelt tööle pannes sealt välja ei sureta. Mis võib olla viga ning kuidas seda likvideerida?
-
Teema algataja
Väntvõlli laager oli tuksis. Eelmine omanik kas ei olnud õliga kokku neid teinud või olid mingid odavad. Igastahes lahti võttes olid sinised ja omadega läbi laagrid.
Ebayst sai jupp tellitud ja loodan et saan varsti sõitma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.