Atm supermoto 125| Ducar
Moderaator: Moded
Atm supermoto 125| Ducar
Tere! Olen siin foorumis uus!
Sain siis 2009. 31.märtsiks sünnipäeva kingiks selle, kuna se masin on 4t ja selline mõnus väike ja minuaursut normaalse välimusega. Järgmine päev olin kohe mentidel kinni, kuna polnud kiivrit. Sai siis kuni 2010-ne 15. aprillini sõitta 50cc, aga ennem oli mul ta juba ehitamise käigus. Siis 16. aprill sõitsime Jõgevalt Sakusse uue mootori järgi-Ducar 125. Kaasa sain kogu juhtmestiku, karterikaitsme ja sumpa. Sai hea mitu tundi mootorit peale pandud, kuna ennem oli masin täiesti laiali, sinna, siis see põhine aeg läksgi- masina kokku panemiseks. Ma jätsin orginaal juhtmestiku, aga kuidas seda nüüd nimetakse, süütemängu juhtmed ei istunud, siis panin 50cc süüte 125, sinna kaussi või kuidas seda öelda. Nüüd teen masina rohkem supermoto moodi.
Eile sai veel tagarattal harjutamise käigus tagutule klaas ribadeks lastud, mingi aeg ostan uue tagutule.
Täna tellin rõngad ära ja taguhammasratta ja vist ka esiporika. Äkki kellegil on supermoto esiporilauda pakkuda mingi normaalse hinnaga ja käekaitsmeid
Tahaks mõnda kenat maski ka
Masin ise tuleb musta värvi ja toon punast esile mõnede detailidega.
Ja pmst kõik tuled tulevad ka uued!
Tahaks suveks ikka valmis saada!
Siin on kogu album, mis mõtted on peas kõikunud, alguses oli plaan teha väike streetfighter, aga tuleb ikka supermoto.
http://fotoalbum.ee/photos/Joss12/sets/ ... e=1&seek=0
Sebisin gondlitele võrku:D
Kas keegi teab kuidas saaks umpat vaiksemaks ehitada? Juba kutsuti mendid!
TÄnud!
Re: Atm supermoto 125| Ducar
Loodame siis, et projekt sujub kenasti ja lõpptulemus oleks vaatamist väärt.
Pese oma mootorratas korralikult ära ja ongi "tuuning" tehtud.
Soe vesi ja fairy on väga head abivahendid.
Paremal juhul leotusvahend ja survepesur. Tulemus on kindlasti parem, kui praegu !
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kas keegi teab kuidas saaks umpat vaiksemaks ehitada? Juba kutsuti mendid!
Vaiksemaks? Kontrolli, kas tihendid leegitoru ja tusla (sumpapüti) vahel peavad ega kuskil mujal mõnda leket ei ole. Samas võib hääle vaiksemaks teha ka villa vahetamine pütis.
Projekti seisukohalt: Võta asja rahulikult, tavaliselt hakkavad noored hundid kõikide töödega kiirustama ja lõpptulemus on halb.
Edu,
Magi
MA teengi tasapisi, kaalun mida osta jne, et tühja ei teeks.
Kas keegi teab mis viga võib olla? Sõitsin tagarattal ja pani üle, masin kukkus vasakule poole, vasakpoolen jalaraud kuhu need kinnituvbad oli täiesti kõver, ja masin enma käima ei lähe. Säde on, karpa korras, märgid paigas, mootor ringi käib, mida tuleks veel vaadata? Ei luba ka!
Ja sumpavilla vahetus ei teinud vaiksemaks, leket ka pole, lihtsalt hääl on nagu krossaril.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ducar kirjutas:Kas keegi teab mis viga võib olla? Sõitsin tagarattal ja pani üle, masin kukkus vasakule poole, vasakpoolen jalaraud kuhu need kinnituvbad oli täiesti kõver, ja masin enma käima ei lähe. Säde on, karpa korras, märgid paigas, mootor ringi käib, mida tuleks veel vaadata? Ei luba ka!
Palju sel rattal blokeeringuid peal on? Küljejala andur, siduri andur, vabakäigu andur...samas need blokeerivad süüte...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Ducar kirjutas:Kas keegi teab mis viga võib olla? Sõitsin tagarattal ja pani üle, masin kukkus vasakule poole, vasakpoolen jalaraud kuhu need kinnituvbad oli täiesti kõver, ja masin enma käima ei lähe. Säde on, karpa korras, märgid paigas, mootor ringi käib, mida tuleks veel vaadata? Ei luba ka!
Palju sel rattal blokeeringuid peal on? Küljejala andur, siduri andur, vabakäigu andur...samas need blokeerivad süüte...
Mul pole ühtegi andurit peal. Orginaalist on ainult käikude andur., kuna mul teinemootor, ei näe vajadust ka sellel.
Tambi nii kaua kuni käima läheb! Ma olen enda omaga ka külili pannud, seisma jätnud ja pärast tampinud nagu lollakas.
Selgus, et sädet siiski pole!
Vahetasin CDi ja süütepooli ringi!
Mida veel vaadata?
Viga teada. Süütemängus oleva anduri oli ribadeks löönud, õnneks teine süõütemäng olemas, peab nüüd uue kaane ostma.
Tervist!
Masin on elus taas!
Käib nüüd nagu kellavärk.
Vahepeal oli plaan ära vahetada, kuna sain aru, et mina seda enam korda ei tee, aga ükspäev võtsin asja kätte ja sain ta tööle nii hästi kui vähegi saab. Ja nüüd jätan tsikli siiski endale.
Nii masinal, kõik gõndlid küljes, sai leekar lõpuks pikemaks tehtud.
Käisin ükspäev endurootoamas! Alustasin teedel-lõpetasin karjääris, vahepal läbisin krosiraja ja metsa vahe-päris äge oli ikka.
Se punane dirt on siis jegesmesh'i oma!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.