kolmas käik rapsib?? (fzr1000 88a.)

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
tiit001

kolmas käik rapsib?? (fzr1000 88a.)

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

Terekest.
Sai siis täna peale eelmisest sügisest rattaostust saadik esimene tõsisem sõiduproov tehtud, iga käiguga tõmmet proovides selgus et kolmanda käiguga jamad väiksed.. nimelt kui punni ikka veits üle poole keerata siis mõne aja pärast nagu raksakaga üle visab miskit, kui edasi lasta siis jälle.. vaikselt kiirendades ja käike vahetades kannatab sõita küll, aga just kiirendades ja kolmanda käiguga.. Mis jamad olla võivad, kuhu või kelle poole murega pöörduda, või annab seda ise kuidagi kodustes tingimustes paika regullida? Rattaks siis yamaha fzr1000 88a.

Meenub, et kunagi mini mopil(v50) sai käimakasti hammaka külgedel olevaid nuute kalasabasse käiatud, ilmselt selle tarkusega pole praegusel rattal miskit peale hakata.. :)

Kood: Vali kõik

Ette tänades,  
                 Tiit
Tegelen mööbli projekteerimise, tootmise ja paigaldusega (köögid, garderoobid, trepid, vannitoad, elutoamööbel, kontori ja laevasisustus jne..), Mõned pildid siis mu eraalbumist kah: http://album.ee/album/361287/50088473

Ercki
Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919

Re: kolmas käik rapsib?? (fzr1000 88a.)

Lugemata postitus Postitas Ercki »

Tundub, et on küll selle tarkusega peale hakata, sa mõtled õiges suunas- 3. käigu hammakad kulunud ja tööpõhimõte on seal taoline.

Teema algataja
tiit001

Tänud, suve ajan nii ilmselt läbi, aga talvel siis mootor maha ja laiali, või saab nendele hammakatele kuidagi lihtsamalt ligi? ja veel, kuskohast ma uued hammakad saan, või kannatab neid ka taastada?

Tiit

Tegelen mööbli projekteerimise, tootmise ja paigaldusega (köögid, garderoobid, trepid, vannitoad, elutoamööbel, kontori ja laevasisustus jne..), Mõned pildid siis mu eraalbumist kah: http://album.ee/album/361287/50088473

Teema algataja
tiit001

Kui kellegil juhtub selline mootor juppidena olema ja korralikud kolmanda käigu hammakad olemas ja üleliigsed, võib mulle pakkuda..

Tiit
5149336

Kasutaja avatar

Rat-Roy

Lugemata postitus Postitas Rat-Roy »

tiit001 kirjutas:

Tänud, suve ajan nii ilmselt läbi, aga talvel siis mootor maha ja laiali, või saab nendele hammakatele kuidagi lihtsamalt ligi? ja veel, kuskohast ma uued hammakad saan, või kannatab neid ka taastada?

Tiit

No ma ei tea minuarvates see mootori maha ja lahtivõtmine nüüd nii raketiteadus ka pole. Rahuliku nokitsemise juures teeb ju kahe päevaga asja ära, selleks pole küll vaja ju talve jälle oodata. Mingeid vanu hammalaid ma küll ei soovitaks kasutada, sest lõppkokkuvõttes kisud varsti mootori jälle uuesti lahti. Edu

Jänes vänta ei löö...
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

Rat-Roy kirjutas:
tiit001 kirjutas:

Tiit

No ma ei tea minuarvates see mootori maha ja lahtivõtmine nüüd nii raketiteadus ka pole. Rahuliku nokitsemise juures teeb ju kahe päevaga asja ära, selleks pole küll vaja ju talve jälle oodata. Mingeid vanu hammalaid ma küll ei soovitaks kasutada, sest lõppkokkuvõttes kisud varsti mootori jälle uuesti lahti. Edu

vanad hammakad sobivad, kuid ainult komplekti kaupa. erinevatest kastidest pärinevaid asju ei maksa kokku pookida.

Planeeta korvis sündinud
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Hammakapaar on vaja käiamisse saata - teen ise kui aega on aga praegu seda ei ole. Veel teeb sama tööd Ramo AS - küsi kuidas neil ajaga on.

Kasutaja avatar

marx350
Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas marx350 »

Soovitaks ikka kohe need hammakad ära vahetada, omal tekkisprobleem 2käiguga eelmise hooaja keskel. See asi on ikka väga ebameeldiv kui kuskil vaja äkki kiirendada ja siis teeb oma tobedat jõnksu. Samuti pole see metallipuru hea mis sealt tuleb.

tiit001 kirjutas:

Tiit

Kasutaja avatar

Prii
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Prii »

Selles teema tegijal seisab tolle FZRi mootor lahtiselt laua peal. Kontakteeru temaga. Äkki on ta nõus sulle loovutama enda kasti hammasrattad. Kui tahad käigukasti kuuekäiguliseks ehitada, siis minu käest võid küsida YZF 750 R käigukasti, mis sinna mootorisse 1:1 istub.

Braap..

Teema algataja
tiit001

Terekest, kui tuju tuleb siis nädala pärast hakkan vaikselt lammutama, äkki on kellegil nüüd tekkinud üleliigseid kolmanda käigu hammakaid?
Ja hüva nõu kuulaks ka, äkki miskeid üllatusi mootori lammutamisel, äkki vaja mingeid tihendikomplekte varuda vms?

Kasutaja avatar

Prii
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Prii »

Hangi repair manual ja seal on tavaliselt järjest kõik sammud kirjas. Kindlasti enne mitte plokki poolitama hakata, kui siduri tagant on selline kolme poldiga kinnituv poolkuu kujuline jupp küljest kruvitud.

Braap..

Teema algataja
tiit001

Tänud, aga kus selle repair manuali saab?

Äännn
Tsikkel: Kawasaki KLE500

Lugemata postitus Postitas Äännn »

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... 00#p298492 siin peaks enamik asju leitavad olema, 89.a oma paistis küll.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”