Tsikliga tööle! 7. mai 2010!
Moderaator: Moded
Tsikliga tööle! 7. mai 2010!
Hei.
võtsime ühe USAst alanud ja foorumist juba aastaid tagasi läbi käinud teema uuesti üles ja tegime nii http://www.mootorrattur.ee/?cat=9
Teeme enda jaoks töölkäimise teekonna mõnusaks ning näitame kaasliiklejatele, et mootorratas ei ole vaid hobisõiduk, vaid igati šeff liiklusvahend. Poetame siis mokaotsast oma töökaaslatele ka, et: „näed on jah selline minu jaoks tehtud päev täna.“
Me teeme omalt poolt ka pisut tööd, et sellel päeval ka laiem avalikkus meie jaoks olulistele teemadele tähelepanu pööraks.
Kleepse saab selle teema korjanduskastide juurest http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 22#p431722
Lisaks on ka veel mõned märkan mootorratturit kleepsud alles. Huvi on olnud ja teeme neid juurde.
Lähemalt http://www.mootorrattur.ee
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Re: Tsikliga tööle!
Endal kah nii et nii kui vähekenegi kannatab siis kõin tööl sikkliga!
Siin paar aastat tagasi kui õieti talve polnud, siis sai peaaegu kogu talve töristatud!
Hommikul oli ainult loterii et kas on külmetanud tee ära või mitte
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: Tsikliga tööle! 7. mai 2010!
Ja mitmed kasutavad ka sellist võimalust nagu mina - ratas seisab tööjuures. Tulen hommikul bussiga supsti tööle ja päeval kui vaja ajan tööasju ratta seljas. Klientidele irmsasti meeldib, mulle ka - eriti see, et kui ma sõidan sis ma ei pea telefoni võtma, et saab nagu omas maailmas natuke põristada. Bikega on 2x ökom, stiilsem, mõnusam ja Tallinnas tasuta parkelung kah veel.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Heh, kummaline kampaania. Kui vähegi võimalik, siis sõidab iga tsiklimees enivei tsikliga.
lisavarustuseks GSR600
Hitchiker kirjutas:Heh, kummaline kampaania. Kui vähegi võimalik, siis sõidab iga tsiklimees enivei tsikliga.
Muide, eelmise aasta Motomaania/Bikeri lugejate küsitluse järgi kasutas umbes viiendik vastanutest tsiklit igapäevaseks transpordiks, ülejäänud eelkõige spordiks või hobiks. Nii et ei ole kummaline mitte, et ergutada just need hobisõitjad ühelgi päeval tööle sõitma.
Ülalpool olev logo on vormistatud ka kleepsuks (sobib näiteks auto tagapamperile ). Tartlased saavad seda küsida Motohoovist, ülejäänud esialgu info@mootorrattur.ee-st
Lisaks on hea kui saab ühe kevadise päeva meie teemade ja küsimuste ning muredega esile tõsta. Kasvõi uue liiklusseaduse eelnõu ettepanekute teadvustamiseks. Ehk siis, Tsikliga tööle!
Kindlasti näeb linnas tsikleid kordades rohkem pealelõunal kui hommikul kl.8. Usun, et kampaaniapäeval mitmekordistub hommikuste tsiklimeeste arv märgatavalt.
Väärt idee minumeelest!
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
See veel, et kui keegi tahaks selle päeva raames mingi afteka idee vmt ühise kogunemise korraldamise välja pakkuda, siis kõik mõtted teretulnud.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
kes Pärnus kleepse jagab või asjaga tegeleb.
Ps. Võin jagamise asja oma peale võtta kui vaja.
Hr.Nõel kirjutas:kes Pärnus kleepse jagab või asjaga tegeleb.
Ps. Võin jagamise asja oma peale võtta kui vaja.
Võta. Keegi Pärnusse liigub lähiajal?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Tsikliga poodi 8 juuni 2010!
Tsikliga õe juurde 12 juuli 2010!
Tsikliga ühest kohast teise 23 juuni 2010!
Poe, õe ja teise koha pildid ning selleteemalised kleepsud saate H2 käest
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Piipz, kus su õde elab? Ja mis seal toimub?
A no võib ju sõita ka, kui just kole s...t ilm pole siis
-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
Piipz kirjutas:Tsikliga poodi 8 juuni 2010!
Tsikliga ühest kohast teise 23 juuni 2010!Poe, õe ja teise koha pildid ning selleteemalised kleepsud saate H2 käest
Vabandage aga kas Moderaatori ülesanne pole mitte ebasobivate postituste kustutamine , mitte foorumi kasutajate poolt väljapakutud ideede naeruvääristamine.
Ehk äkki Hr moderaator põhjendab mis siis ettevõtmisel viga?.Et niimoodi võib ju iga ürituse kallal ilkuda..SEB mai jooks , SEB kojujooks jne, SEB ämmapoole jooks.
Olen võimaluste piires Bladyhelli poolt korraldatud sõitudest osa võtnud ja võin öelda ,et igati toredad ettevõtmised on olnud. Hea on ,et on inimesi kellel on aega ja tahtmist midagi korraldada.
Igatahes tööle, juba eelmisel nädalal käidud, ainuke jama on see, et linnas foorialused on õlised, talvejama ei ole ära pestud ning olge ettevaatlikud kui foori alt minema tulistate - ikka otse...
-
- Tänatud: 12 korda
See hr. Sang poolt mainitud statistiline viiendik tuleb sellest, et korterelamu jurues pole tsiklit lihtsalt kusagil hoida. Kui tööjuures kinnine (valvega) hoov vms, siis hoitaksegi võimalusel seal ja tööl käiakse bussi/auto/jalgrattga. Viimase saab muretult tuppa kaasa tassida igapäevaselt
Kuna ka ise selle "viiendiku" hulka kuulun, siis võin öelda, et tegu pole mitte igapäevae ideelise tsiklisõidu vältimisega, vaid eluaseme juures olevates puudulikes tsiklihoidmise tingimustes.
See aga ei tähenda, et muul ajal km. vähem tuleks aastalõikes kokku
Mis aga antud teemasse puutub, siis igati kiiduväärt idee ja olen sel päeval mõtetes töölekimajatega
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
vabandage aga ma olen tavaline inimene nagu kõik teisedki.
sarkasm on keelatud nüüd?
ise ma käin ka "niisama ringi sõitmas" ning igasugustest toredatest üritustest osa võtmas.
antud juhul ma lihtsalt näitasin oma isiklikku arvamust asja suhtes, et noh, on ja ei ole ka. and then?
sellesmõttes olen ma ikkagi ettevõtmise poolt, et misiganes mototeemalised algatused "ajavad motoasja Eestis" .
Moderaatorina olles ei ole mul keelatud olla ka lihtsalt Piipz
p.s. ära parem SEB teemaga üldse alustagi
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Tsikliga poodi 8 juuni 2010!
Tsikliga ühest kohast teise 23 juuni 2010!
+1
Sry, aga mis on asja point?
Teeme enda jaoks töölkäimise teekonna mõnusaks ning näitame kaasliiklejatele, et mootorratas ei ole vaid hobisõiduk, vaid igati seff liiklusvahend. Poetame siis mokaotsast oma töökaaslatele ka, et: „näed on jah selline minu jaoks tehtud päev täna.“
Näitame, et ei ole hobisõiduk, ja mis sellest siis kasu on?
Pisut rohkem selgitusi paluks.
"Märkan mootorratturit" kampaanial oli tõsine mõte taga, sellel aga IMO mitte.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tänatud: 12 korda
Mis kasu sa tsiklisõidust saada tahad?
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
vbl ei peaks seda võtma isiklikest harjumustest lähtuvalt, kuivõrd näitamaks kolleegidele jt. et mootorrattad on olemas ja nende kasutamine ei ole ainult pühapäeva hobi. Kasu oleks seegi, kui mõnes ettevõttes tekiks koht riiete vahetuseks. Sest nii mõnigi amet eeldab teistsugust väljanägemist, kui täispikk nahkkombe, vihmariided või lihtsalt kaitsmetega püksid
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Näitame, et ei ole hobisõiduk, ja mis sellest siis kasu on?
Ma usun küll, kui kevade alguses kasvõi ühel päeval korraga rohkem rattaid teedel sõidab, see autojuhte nats "talveunest" üles äratab ja taas meenutab, et autod pole ainukesed liikurid teedel tänavatel...
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kes Pärnus soovib kleepsu saada ja toetada üritust, see läheb kiiresti vuta-vuta Oti juurde motopoodi Riia maanteel ja küsib sealt . Viisin neid sinna täna terve hunniku.
-
- Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
- Tänanud: 53 korda
pole küll mootoratad aga hea näide siiski
We are motorcyclist, masters of measured risk.
Kipsi kirjutas:Sry, aga mis on asja point?
Näitame, et ei ole hobisõiduk, ja mis sellest siis kasu on?
See ongi "Märkan mootorratturit", ainult et teiste sõnadega.
Point on lihtne: anname mootorratturitele näo, igaüks oma kollektiivi-tuttavate piires. Kui inimesed saavad aru, et mootorrattur ei ole lihtsalt mingi anonüümne näotu-nimetu kaak kiivris, vaid nende kolleeg ja sõber, siis järgmisel korral suhtuvad nad tõenäoliselt igasse liikluses kohatud mootorratturisse mõistvamalt, sõbralikumalt. Märkavad mootorratturit, mitte ei vaata temast mööda.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
sang kirjutas:Kui inimesed saavad aru, et mootorrattur ei ole lihtsalt mingi anonüümne näotu-nimetu kaak kiivris, vaid nende kolleeg ja sõber, siis järgmisel korral suhtuvad nad tõenäoliselt igasse liikluses kohatud mootorratturisse mõistvamalt, sõbralikumalt.
Lõpuks ometi ka üks mõistlik tees kõigi nende kampaaniate peale .
Mootorratturid = roheline mõtteviis, looduse säästmine jms .... no anna jõdu .
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
kris. kirjutas:Mootorratturid = roheline mõtteviis, looduse säästmine jms .... no anna jõdu
.
Kuidas mootorratas loodust säästab?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
ka1r3 kirjutas:kris. kirjutas:Mootorratturid = roheline mõtteviis, looduse säästmine jms .... no anna jõdu
.
Kuidas mootorratas loodust säästab?
Käekõrval lükates...
Põletab vähem kütust. Kulub vähem materjali valmistamiseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.