BMW F650ST '97 _ ats87 (müüdud! lukku!)
Moderaator: Moded
BMW F650ST '97 _ ats87 (müüdud! lukku!)
Tere.
Olen siin foorumis juba mõnda aega ringi vaadanud, tutvunud siinse eluga ja teie ratastega.
Ise sain ka olude sunnil mootorratta omanikuks 2008 kevadel. Paraku sel ajal viibisin sõjaväes ja ratas seisis kuni 2009 juulini, kusjuures enne 2008 kevadet oli ta ka juba üle aasta seisnud, õnneks küll garaažis. Üks seismise põhjusteks oli muidugi ka lubade puudumine, need sai eelmine august tehtud, õnneks vanust juba nii palju, et piiranguid pole..
Eelmine aasta polegi väga midagi teinud rattaga, tuttav mehhaanik vaatas ratta üle, vahetas õli jms loomulik. Varustuse poole pealt ostsin omale kiivri veel HJC oma.
Kuna rattal eelmine suvi avastasin, et tagaamort pehme ning kahekesi ei kannata üldse sõita, siis nädala alguses võtsin juba amordi alt ära ja saatsin Tallinna, lootuses, et saab taastada, muidu ootab ees 5500 kroonine väljaminek. Samuti sai ostetud uus kett, mis ootab veel peale panekut, lisaks veel ketiõli, mootoriõli ja filter.
Andmed ka:
BMW F650ST
35kW
hall-punane
läbisõit 29 000km
Tegu siis rahuliku pilliga, sobib väga hästi linnas kui ka kruusal sõitmiseks...
Pildid: http://web.zone.ee/ats87/F650ST/
Pildid tehtud kuskil 2004a kevad minu enda poolt, midagi muutunud pole, piltidel olevat kohvrit enam pole.
Ilmselt jääb see hooaeg viimaseks selle rattaga, hing ihkab Horneti poole.
Re: BMW F650ST '97 _ ats87
Rõõm kuulda, aga miks sa sellest kirjutad? Niisama hing haige või härdavõitu meeleolu? vt teemat minu tee bikeriks.
aga muidu soovin sulle muretuid kilomeetreid.
Re: BMW F650ST '97 _ ats87
Meelel pole häda miskit, lihtsalt tavaliselt on kombeks ju ratta saamislugu rääkida
Jah, eelmine nädal sai paar tiiru tehtud kuna oli vaja ratas teise garaaži viia
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.