Ihaldatud numbrimärk
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 54
- Tsikkel: HD Street Glide
- Kontakt:
Ihaldatud numbrimärk
Tere meeldivad kaaskannatajad(ebainimlikult pikk talv).Tuli mõte panna oma rattale number ,mis viitaks minu nimele jne...
Aga ARK `is selgus,et keegi vurab juba ringi minu ihaldatud numbriga.Siit ka minu küsimus.Kas keegi teab või tunneb kedagi ,kes teab inimest kellel on numbrimärk 01JJ? Kui see nii on siis ma oleks mõistlikuse piires valmis lunastama selle numbri ,kui juhuslikult selle tänasele omanikule on see lihtsalt number ja ei midagi muud. Ja oleks veel üks palve- palun need inimesed kellel ei ole MITTE midagi ytelda selle teema kohta ,jätke oma nõrgad kommentaarid delfisse või mõnda ehitusfoorumisse.
Ette tänades.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
Re: Ihaldatud numbrimärk
tõenäoliselt kasutas mella LKF'i andmebaasi
https://vs.lkf.ee/pls/xlk/SYSADM.LK_INF ... ?plang=EST
ametlikult sa ei saaigi mingit infot omaniku kohta ...
www.motodepoo.ee
Küsimus teemasse: Palju sa oleks omanikule selle numbri eest nõus maksma?
-
- Tsikkel: vanakool.. MT9
fotek kirjutas:Küsimus teemasse: Palju sa oleks omanikule selle numbri eest nõus maksma?
Mis fckin vahet on? Millejaoks küsida sellist asja.
Kui oled numbri omanik võ siis privaatdetektiiv, kes hakkab hea kasu peale seda otsima, ka siis võiks sel teemal privaadis ühendust võtta.
Sry OT ja teema solkimise eest.
teeme algatajale ni palju et seda reg numbrit sa ei saaks ni või na kasutada oma siklil kui se 01jj omanik oleks nõus sulle seda loovutama uuri argist ja saad sealt kasuliku inffi
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
BYKERS kirjutas:teeme algatajale ni palju et seda reg numbrit sa ei saaks ni või na kasutada oma siklil kui se 01jj omanik oleks nõus sulle seda loovutama uuri argist ja saad sealt kasuliku inffi
maeisaaarumikssasiiasellisepooliku postitusekirjutasidjaise eipõhjendamiks teemaalgatajaeisaasedanumbritkasutadakuitahab? mikssiiseisaa?
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Ei ole midagi uut siin päikese all: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... ley+number Loe läbi ja saad targemaks. Teema küll paar aastat vana ning ARK tasud veidi tõusnud-aga ettekujutuse saad küll et mis vaev (ja kulu) Sind ees ootab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.