bikeri tagi
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 448
- Tsikkel: Suzuki 650
- Kontakt:
bikeri tagi
tere. kas keegi siinsest rahvast oskab öelda kustkohast saaks
osta sellist tagi, küljes on traktorlukud,miskid trukid ja all on
pannal,musta värvi. suurus peaks algama al. 52-
T: 056-454300
osta sellist tagi, küljes on traktorlukud,miskid trukid ja all on
pannal,musta värvi. suurus peaks algama al. 52-
T: 056-454300
Kas tahad tagi sõitmiseks, või lihtsalt biker stiilis tagi ringi käimiseks ?
Motopoed oled läbi vaadanud?
Sorry OT: mul on maal minu tsiklistist vanaisa iseõmmeldud pruunist nahast kõva tagi, no ikka nii kõva et paned nurka püsti seisma kui tahad..
Kusjuures väga hästi õmmeldud, kui ei teaks siis arvaks, et on mingi vabriku toode.
Vanaisa biker tagi müügiks pole, rahalist väärtust tal pole, küll aga sentimentaalne.
Motopoed oled läbi vaadanud?
Sorry OT: mul on maal minu tsiklistist vanaisa iseõmmeldud pruunist nahast kõva tagi, no ikka nii kõva et paned nurka püsti seisma kui tahad..

Vanaisa biker tagi müügiks pole, rahalist väärtust tal pole, küll aga sentimentaalne.
Cartini poodides on selliseid tagisid myya. Ntx Kristiine keskuses kuskil teisel korrusel on se cartini pood. Ja siis Rocca al Mare kaubanduskeskuses teisel korrusel, seal kus se lift on, seal nurgataga on yks pood, nimi oli miski "Metro" vms. Endale ostsin Cartinist, väga hea tagi on, kylm igatahes ei hakka(nii sõidu ajal kui niisama ringi kõndides) 

-
Teema algataja - Postitusi: 448
- Tsikkel: Suzuki 650
- Kontakt:
ja-jah,suured tänud !! aitas üks mob.kõne ja kristiinest ta ärasaekaatrimees kirjutas:Cartini poodides on selliseid tagisid myya. Ntx Kristiine keskuses kuskil teisel korrusel on se cartini pood. Ja siis Rocca al Mare kaubanduskeskuses teisel korrusel, seal kus se lift on, seal nurgataga on yks pood, nimi oli miski "Metro" vms. Endale ostsin Cartinist, väga hea tagi on, kylm igatahes ei hakka(nii sõidu ajal kui niisama ringi kõndides)
tõingi. seesama cartini- valikuid küllaga,isegi minusugusele
veidi trullale oli olemas. hind oli ka norm.1995 eeku.
firma miski CENTRO new york, style biker JKT.
ja sellega kannatab ka sõita,küllalt paksuvõitu.