2003 Aprilia Tuono - kohta infot ja arvamusi ?!
Moderaator: Moded
2003 Aprilia Tuono - kohta infot ja arvamusi ?!
Tervist,
Jäi üks Aprilia Tuono (2003a.) silma väljamaises portaalis.
Tahtsin küsida kuidas ratas vastu peab ning kuidas on tagavara juppidega ja nende hindadega.
Head ja vead võiks ka keegi tark välja tuua.
Ratas ei tohiks mulle väikseks ka vast jääda (Ise olen 182 cm ja 87 kg).
Ette tänades
Re: 2003 Aprilia Tuono - kohta infot ja arvamusi ?!
Tere,sõidan ise 2002 aasta Aprilia rsv-ga .pikkus on endal sama 182 ja kaal 74.ratas ei jää kohe kindalsti väikseks.Sama arvan Tuono kohta.nad ju erinevad gondlite poolest .Sõitnud sellega ise ühe hooaja ja läbinud 6000 km..(sõidan veel praegugi talvel )Praegu pole veel miskit ära lagunenud.Omal süül tagatuli seoses rehvide suitsetamisega..-uue sain 2 nädalaga motodepoost. Jupid ise on nats kallimad oma teada aga tellida neid ikka saab. Tagumised klotsid 500.- uus tuleklaas see väike ümarik jällegi 500
head kyljed on vedrustuse reguleerimine ees taga,läbilibisev sidur käigu alla vahetamisel,hüdraililine sidur,siis on neil veel armeeritud pidurivoolikud,muidugi v2 vääne ja hääl(kellele ema kellele tütar -Maitse asi !
)Üheks veaks on rsv-l näieks vajadus tagapidurit õhutada pidevalt....vähemalt minu omal.Esimesed pidurid väga head.Kütusekulu maanteedel liikluseeskirju järgides on olnud nats alla 6 l 100-le.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
ei ole samuti tuonot olnud, aga oli sama mootorit kandev rst. Ütleme, et pidas ilusti vastu, kui mina maha müüsin oli tublisti üle 90k ees. oluline oli, et ilusti oleks hooldus tehtud. Efendi AP Motost isegi mainis, et ta näinud capanordi mootorit, see ju ka sama, mis sõitnud 120 k ja väga ilus ja kena seest. Juppidega ei olnud probleeme, küll sai neid originaal osi tellitud ja küll analooge. Tulid kõik kenasti kohale. Pakun, et probleeme võib tekkida kõikidel ratastel mõningate varuosadega. Hinnad - nii ja naa, mõni asi odavam, mõni kallim. Hindade ja pulkade koodi saamiseks võid kiigata siia: https://www.apriliayorkshire.co.uk/index.jsp
Eelkõneleja mainis rsv puudust - siduri ja tagapiduri õhutamist. küll rst tagapidurit ei puutunud mina kordagi ja töötas briliantselt. siduriga oli teine teema, aga siis oli süüdi juba kulunud töösilinder ja pump. Mõlemad läksid vahetusse ja taas laitmatu töö. Rst'le on ette heidetud natuke kehva elektrisüsteemi, aga ei oska kommenteerida touno oma. Samas igal ratal on oma nõrk külg ja kui sulle see tuono väga meeldib, võta ära. Mõne vea pärast ei tasu head ratast minema minna.
ja muidugi sõiduomadustelt on tuono väga hea ratas.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Ratas üks parimaid! Ise antud isendit omanud pole aga pidurite kohapealt kolgata tee üle elatud.
See rohkem oma rumalus. Õhutamisel tuleb jälgida nipli asendit, kui see asub silindri all, siis ega seda õhku
sealt kätte saagi. Tuleb lihtsalt silinder teisaldada ja ümber pöörd teha et nippel
asuks kõige kõrgemas punktis silindri suhtes ja õhk tuleb ise välja.
Päikest.
Just nii minagi olen omanud 2002a.RSV Millet ja eelmine hooaeg sai sõidetud 2003a. Tuonoga ei olnud mul kummagi rattaga ühtegi probleemi ja teele ka ei jätnud aga jah sõpradel ka rsv-d ja ühel on olnud sama lugu tagapiduriga, et vaja õhutada vahepeal. Asi mida peaks kindlasti tegema kui selle ratta ostad siis kontrolli juhtmete pistigud järgi lihtsalt puhasta ja vaata, et ei oleks oksiidi se on olnud ühel sõbral probleemiks eriti istme all releede juures jne. Neil ratastel on ka selline asi peal, et kui vastavad juhtmed kokku panna ja süüde sisse keerata siis hakkab masin ise näitama vigu (kui neid muidugi esineb) näitas isegi sellise asja ära,et parktule pirn oli eest läbi.Kuna olen sise nendega palju sõitnud ja paljudel sõpradel samad rattad siis julgen vabalt soovitada varuosadega ka ei ole probleemi kui mujalt ei saa siis AP-Moto aitab ikka hädast välja
Minul on 2006a tuono ja sõidan 3.hooaega. Probleeme pole olnud, ainult positiivsed kogemused. Raam on suur ja kindlasti ei jää väikseks. Vanematel Tuonodel on tagapiduri õhutamisega probleeme, kuid mitte midagi ületamatut. Palju infot siit: http://www.apriliaforum.com/forums/foru ... y.php?f=36
Tänud kõigile vastajatele
Nüüd tuleb ratast hakata ostma
Tänud informatiivse lingi eest.
mikkma kirjutas:Palju infot siit: http://www.apriliaforum.com/forums/foru ... y.php?f=36
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.