Kas meie seas krossisõitjaid ka on?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 893
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Kas meie seas krossisõitjaid ka on?
Kuulaks hea meelega nippe ja õpetusi krossi sõitvate/sõitnud inimeste käest. Kuidas ja mida ja kus jne. Usun et see mis krossirajal kasuks on ka metsas endurotades kasuks.
/me tahab targaks saada
/me tahab targaks saada
Rennes aka Pröksuga Mülka
-
Üks põhilistest asjadest on see, et ära anna hüppel liiga palju gaasi. Teine põhiline asi on, et ära laena sõbrale oma tsiklit:P
http://www.zone.ee/puhhimaa/Mis%20juhtu ... 0gaasi.AVI
http://www.zone.ee/puhhimaa/Mis%20juhtu ... 0gaasi.AVI
-
- Kontakt:
Päris valus laks
Põhjendad ehk miks sõbrale ei tohi anda? Ma annan hea meelega, seda rohkem sõidukaaslasi enduro peale tuleb ... pole veel kedagi näind kellele ei meeldiks ja kes peale seda ei tahaks ka endale endurot... Nuh aga tegelikult pidasin ma silmas rohkem siukseid väikseid detaile... Kuidas näiteks sõita sellist maastikku nagu krossirajal tihti on: hästi palju laineid järjest ... Ilma et seal mitte täieliku juhitamatu objektina tunda .... 

-
Ma tegelikult mingi hull krossisõitja ei ole nii, et väga asjalikku nõu sulle anda ei oska. Aga kui sõbrale anda siis on tihtipeale see, et sõber keerab midagi metsa, konkreetse matsu puhul õnneks tsiklil midagi ei juhtunud, tagapiduri hoob läks pooleks ja karbuss tuli veiz lahti. Pidurihoova tegi sõber ise korda...selles suhtes pole hullu. Aga näiteks kui sul midagi katki läheb see veiz rohkem maksma kui mu CZ-il ja kui sõber midagi katki sõidab tekitab see tihti päris palju ebameeldivusi, et sõbral pole palju raha jne. Noh kui sõber sõidab rahulikult ja sa tead, et ta oskab sõita siis võib ju anda.
BTW: mu tsikli number su tsiklil omast eelmine täpselt ehk siis 63 HL (lihtsalt tähelepanek)
BTW: mu tsikli number su tsiklil omast eelmine täpselt ehk siis 63 HL (lihtsalt tähelepanek)
-
- Kontakt:
hehe selle numbri kohta ... ma muide tükk aega valisin seda numbrit ... see oli ainus mis viitas mu rattale (640 - 64)
Mis sõita andmisse puutub... ktm on selles suhtes hea ratas et küljeli olemine on temal üks loomulikest asenditest. Katki pole ma siiani peale ühe suunatule ise midagi saanud. See oli ka õnntu juhus sest paiknesin parasjagu mingis tobedas kraavis ja jõud oli otsas, ei suutnud enam ratas püsti hoida. Aga nagu elu on näidanud on kõik proovijad siiani mõistusega asja võtnud ja katki pole midagi ... Isegi KTM tehasemanual soovitab: anna sõbrale ka sõita!
Mis sõita andmisse puutub... ktm on selles suhtes hea ratas et küljeli olemine on temal üks loomulikest asenditest. Katki pole ma siiani peale ühe suunatule ise midagi saanud. See oli ka õnntu juhus sest paiknesin parasjagu mingis tobedas kraavis ja jõud oli otsas, ei suutnud enam ratas püsti hoida. Aga nagu elu on näidanud on kõik proovijad siiani mõistusega asja võtnud ja katki pole midagi ... Isegi KTM tehasemanual soovitab: anna sõbrale ka sõita!
-
Usu mind, mitte s...i ta ei igatse. Vastupidi iga jummala võimalusel üritab ka teistele enduro pisikut külge määridaCB500 kirjutas:Rennes, tunnista kas mingi osa sinust ka asfaldiraketti (eelmist ratast) taga igatseb?

Kuidas see lause oligi, et iga mees jõuab kunagi enduroni, mõnel võtab see lihtsalt kauem aega

-
- Kontakt:
Ei Ural, seda ei saa öelda, et ei igatse. Sõidaks küll kui oleks. Küll aga saab seda öelda, et ma EI KAHETSE, et enduro peale läksin. Bike'ga süstimine on omaette lõbu, seda teeks veel alati ... Aga see eeldab enamasti alati seaduserikkumist ... metsas pollarid kiirust ei mõõda 

olen tegelenud enda huviks krossiga (honda 125 96a.) hetkel tsiklit enam ei ole kuid suveks loodaks jälle kuuri alla midagi lükata ja rõõmsalt eluga edasi riskida
-siiski eeldan, et 125 ccm on algajale huvilisele parim, kõige lihtsam kontrollida
mingeid nippe on küll väga raske anda -kogemused ja vilumused tulevad sõidutundide käigus, areng tundub loogiline
Näiteks ennem kui krossiga polnud veel kokku puutunud tundus minu jaoks müstiline Tihemetsa(kes teab saab aru mida mõtlen) krossiraja mägede kõrgus ja järskus. Nüüd aga treeningpäeva lõpuks tundusid hüpped juba lahjadena ja tekkis nakkus proovida järjest kiiremalt ja kõrgemale
see adrenaliin mida sa krossi sõites saad ei ole võrreldav lihtsalt kiirele sõidule maanteel

mingeid nippe on küll väga raske anda -kogemused ja vilumused tulevad sõidutundide käigus, areng tundub loogiline
Näiteks ennem kui krossiga polnud veel kokku puutunud tundus minu jaoks müstiline Tihemetsa(kes teab saab aru mida mõtlen) krossiraja mägede kõrgus ja järskus. Nüüd aga treeningpäeva lõpuks tundusid hüpped juba lahjadena ja tekkis nakkus proovida järjest kiiremalt ja kõrgemale
see adrenaliin mida sa krossi sõites saad ei ole võrreldav lihtsalt kiirele sõidule maanteel

ma sõitsin ka ennem krossi..... olin baltimaade ja euroopa meister
A see on õige küll..... sõbrale ära oma ratast laena.... mul just pandi niimoodi rolleriga lax..... 

slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
no ma ka natuke harrastan s6ita , talvel nyyd n6ksa libe ilma naeldeta , aga jah. aga see mis s6pradesse puutub , siis mul yx s6ber on mu cz iga s6itnud 3 korda ja neist 2 korda l2ks metsa , yhe korra oli kerge ,aint gaasi tross l2ks , aga teine kord l2ks k2igukast ja veel paar suuremat jama... nii et ma ka ei soovita eriti anda teistele kui aint endale s6ita.
Ma olin baltimaade ja euroopameister 50ccm. Siis liikusin 60ccm. a millegipärast ei meeldinud endale enam sõita...! Liiga palju trenni...! Nüüd kahetsen...!No Limits kirjutas:Aff ju krossisõitja meilSlinki, mis masinaklassis sa Euroopa meistriks tulid? Ja kuidas praegu läheb?

slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
-
- Tsikkel: CB450N, tonnine Virago
USAst tellimine
Nu nende kohtadega, mis väljaspoole USAd müüma ei kipu, suhtlemisel on abiks äkki selline koht nagu <a href="http://www.netikuller.ee">Netikuller</a>...
-
- Kontakt:
Peab vist teema lukku panema, asjalik jutt hakkab otsa saama... Need mehed kes punni põhja soovitavad keerata, tänan! Kuidas te tänaseni elus olete, jumal teab ... äkki ikka ei keera punni ise põhja kogu aeg?
Ühesõnaga ma sain oma küsimusele vastuse, ei ole kedagi kes adekvaatset ja asjalikku juttu räägiks krossisõidu tehnikast ja sinna juurde kuuluvast. Videolinkide eest tänan. Uurin edasi.
Ühesõnaga ma sain oma küsimusele vastuse, ei ole kedagi kes adekvaatset ja asjalikku juttu räägiks krossisõidu tehnikast ja sinna juurde kuuluvast. Videolinkide eest tänan. Uurin edasi.