Pipragaasi ahistajatele, liputajatele jmt
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1071
- Tänatud: 2 korda
Pipragaasi ahistajatele, liputajatele jmt
Väike soe soovitus kaasratturitele - kui teil on vähegi kenama välimusega õde või sõbranna, siis tehke väike 75-kroonine kulu "per kena neid" ning ostke neile suvalisest relvapoest pipragaas. Ma olen vastava kulu paaril korral juba teinud ning tundub, et on aeg jälle shoppama minna.
Mingi kuu aega tagasi patsutas üks tolgus möödaminnes mu õe tagumikku ning liputas seejärel veel oma rõvedat tilli ning täna suutis mingi jobu näppida ühe mu endise kolleegi tagumikku Tondi trammipeatuses. Viimane otsis suure tõenäosusega eriti kõrget adrekalaksu, sest politseimaja on ju seal samas lähedal ning neidise kurjale pilgule ning fraasile "jäta järele" irvitati vastu "ei jäta".
Seega - poodi, poisid.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Re: Pipragaasi ahistajatele, liputajatele jmt
harimal kirjutas:Väike soe soovitus kaasratturitele - kui teil on vähegi kenama välimusega õde või sõbranna, siis tehke väike 75-kroonine kulu "per kena neid" ning ostke neile suvalisest relvapoest pipragaas. Ma olen vastava kulu paaril korral juba teinud ning tundub, et on aeg jälle shoppama minna.
Mingi kuu aega tagasi patsutas üks tolgus möödaminnes mu õe tagumikku ning liputas seejärel veel oma rõvedat tilli ning täna suutis mingi jobu näppida ühe mu endise kolleegi tagumikku Tondi trammipeatuses. Viimane otsis suure tõenäosusega eriti kõrget adrekalaksu, sest politseimaja on ju seal samas lähedal ning neidise kurjale pilgule ning fraasile "jäta järele" irvitati vastu "ei jäta".
Seega - poodi, poisid.
nt. minu3 aastasel plikal on suurepäraselt selge väljend "VASTU TATTI !!"
...
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Üldiselt pidi liputajate vastu kõige paremini aitama kõva häälega naerma hakkamine ja küsimus, et kas nii väike ongi!
Gaasiga peab õues suht ettevaatlik olema, sest kõvema tuulega võid ise vastu vahtimist saada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
mx77 kirjutas:Üldiselt pidi liputajate vastu kõige paremini aitama kõva häälega naerma hakkamine ja küsimus, et kas nii väike ongi!
Gaasiga peab õues suht ettevaatlik olema, sest kõvema tuulega võid ise vastu vahtimist saada.
Gaasi asemel on pipragaasi vaht- lendab sinna, kuhu vaja!
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Aitäh, et meelde tuletasite Mulle on ka viimasel ajal igasugu debiilikuid tee peale ette sattunud.
sai eelmine aasta väike pudelike ostetud aga plika ei võta seda üldse tõsiselt. kuskil kotipõhjas vedeleb tal
margus014 kirjutas:Pipragaasi liputajale tilli peale!
Pigem säga ja deodorandi kooslus
-
- Tsikkel: Kawasaki ZR-7; Kawasaki KX 125
Ei tea kas kylastan viljandi poode silmad kinni, midagi sellesarnast pole kyll kusagil silma j22nud!
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Endalgi ostetud üks walther-i gaasipurk. Relvapoest öeldi, et odavam ei pruugi narkaritele mõjuda, aga see pidi kõik porilompi otsima saatma. NEtist lugedes review-si kiideti ka seda. Õnneks/kahjuks on seni kasutamatta.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Yamaha_125 kirjutas:Ei tea kas kylastan viljandi poode silmad kinni, midagi sellesarnast pole kyll kusagil silma j22nud!
mine vaata äkki kesklinnast anterast ja selle all ka mingi jahipood minu arust vms,tean,et kuskil olen näinud küll viljandis
-
- Tsikkel: Kawasaki ZR-7; Kawasaki KX 125
pyta kirjutas:Yamaha_125 kirjutas:Ei tea kas kylastan viljandi poode silmad kinni, midagi sellesarnast pole kyll kusagil silma j22nud!
mine vaata äkki kesklinnast anterast ja selle all ka mingi jahipood minu arust vms,tean,et kuskil olen näinud küll viljandis
T2nud, kohe homme uurin asja!
Käige hekikääridega linnas ringi, siis ei julge keegi oma mantlihõlmi lahti teha.
-
- Tsikkel: Kawa
Milleks liputajale kohe kallale minna? Piisab ära minemisestki rahvarohkesse kohta vms sellised nipid. Samas , mina isiklikult arvan, et kui asi läheb kaugemale, kui on minu taluvuspiir, siis enne aitab mu parem käsi, kui pipragaas. Kel aga jõudu vähem, kasutagu jalgu;) või 40 kätekõverdust päevas...
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Sinu nime tõmbas sepp oma listist (''tüdrukud keda külla kutsuda'') maha
mototydruk kirjutas:Milleks liputajale kohe kallale minna? Piisab ära minemisestki rahvarohkesse kohta vms sellised nipid. Samas , mina isiklikult arvan, et kui asi läheb kaugemale, kui on minu taluvuspiir, siis enne aitab mu parem käsi, kui pipragaas. Kel aga jõudu vähem, kasutagu jalgu;) või 40 kätekõverdust päevas...
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Ärge seda pipragaasi püksitaskus lahtiselt kandke
Ühel tuttaval oli see taskus lahti läinud ja pärast oli valu palju
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Panthera kirjutas:Ärge seda pipragaasi püksitaskus lahtiselt kandke
![]()
Ühel tuttaval oli see taskus lahti läinud ja pärast oli valu palju
ma olen seda ise tundnud. oli texade taskus. lukk oli läinud maha.. kykitasin kodus,käis yx surakas.. ja munad põlesid hetkega... t***.. ma ei oleks elusees uskunud,et 30min kellade jääkylma vee all hoidmine võib olla nii mõnus.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
ma olen seda ise tundnud. oli texade taskus. lukk oli läinud maha.. kykitasin kodus,käis yx surakas.. ja munad põlesid hetkega... t***.. ma ei oleks elusees uskunud,et 30min kellade jääkylma vee all hoidmine võib olla nii mõnus. [/quote]
Kui nii mõnus siis vaata, et harjumuseks ei saa
http://www.krracing.ee/
mototydruk kirjutas:Kel aga jõudu vähem, kasutagu jalgu;)
Nii vist ongi õigem. Üks kõva tou jalaga munadesse, siis on aega rahulikult gaasitada
Kui ma nüüd õigesti aru sain, siis rahuldad liputaja parema käega ära
mototydruk kirjutas:Milleks liputajale kohe kallale minna? Piisab ära minemisestki rahvarohkesse kohta vms sellised nipid. Samas , mina isiklikult arvan, et kui asi läheb kaugemale, kui on minu taluvuspiir, siis enne aitab mu parem käsi, kui pipragaas. Kel aga jõudu vähem, kasutagu jalgu;) või 40 kätekõverdust päevas...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.