Mootorrataste hooldus/remont
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mootorrataste hooldus/remont
Pane siia häid remondi ja hoolduse kohti.
Motopaks
Motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Isetegijale hea link: http://www.dansmc.com/MC_repaircourse.htm
Palju soovitusi ja juttu kuidas ja mis ja miks.
Palju soovitusi ja juttu kuidas ja mis ja miks.
Rennes aka Pröksuga Mülka
koht
1 koht on Pärnus- KLAN MC (kes teab, kus Aleksandri pubi siis seal kõrval nad paiknevadki). Kui hästi tehakse ja mida, seda näen kuu pärast ehk. Lasen seal mootorit teha. Aga paistab norm olevat. Ja elektritööd nad ei armasta.
-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tartu kandis peaks vene ratastele abi, nõu ja varuosi saama Raadimotost http://www.hot.ee/raadimoto/. Põhiliselt rasked rattad. Sell käib ka tihti Venemaal, nii et saab isegi midagi tellida.
Harva kodus
Motoremont

Kel huvi,siis tel. 52 044 15 või motorem@hot.ee
-
- Kontakt:
Tean "üsna" uustulnukana,et siit foorumist on individuaalselt vajalikku infot üles leida päris raske ja mõnikord ongi lihtsam teha uus teema,küll siis asjatundlikumat juhatavad õige pealkirja juurde (tänud,Motopaks!).
Käesolev teema aga tundus mulle hetkel nii oluline,et paluksin kaaluda adminil selle kohta mingi "suurem pealkiri" luua.
Selle pealkirja all võiks siis olla lausa tsikli markide-tootjate kaupa remondikohad,teenusepakkujad,meistrimehed ja miks ka mitte lõpuks hinnangud tehtud töö kohta.Näiteks:
Biker.ee->Biker.ee foorumid->Abiks->Tsikliabi->Dnepr->Remont->Veerenni tn Tallinn->meister Viides-> teostatud mootori remont hindele.....,hinnaks kujunes......,soovitan/ei soovita teistelegi.
Ei tea mina,KUIDAS seda teha,kuid kuidagi ju peaks saama,et oluline teema ei upuks infomüra sisse!
Käesolev teema aga tundus mulle hetkel nii oluline,et paluksin kaaluda adminil selle kohta mingi "suurem pealkiri" luua.
Selle pealkirja all võiks siis olla lausa tsikli markide-tootjate kaupa remondikohad,teenusepakkujad,meistrimehed ja miks ka mitte lõpuks hinnangud tehtud töö kohta.Näiteks:
Biker.ee->Biker.ee foorumid->Abiks->Tsikliabi->Dnepr->Remont->Veerenni tn Tallinn->meister Viides-> teostatud mootori remont hindele.....,hinnaks kujunes......,soovitan/ei soovita teistelegi.
Ei tea mina,KUIDAS seda teha,kuid kuidagi ju peaks saama,et oluline teema ei upuks infomüra sisse!
Nõnda ja mina ei väsi kiitmast kohta kus käin oma rattaga remondis
Olen sinna ka saatnud juba mõned sõbarad ja tuttavad...ka nemad on töö kfaliteedi ja hindadega rahule jäänud
Koht ise asub Sõpruse pst. lõpus, lukoili Tanka juures.
Rattaid remondib Gustav Laanemets.
Üldiselt teeb kõike. Omab ka korralikku kummivahetus/tasakaalustamis pinki.
Ja reedan siis ka tema nr teile 5204415 (loodan, et gustav ei pahanda)
Olen sinna ka saatnud juba mõned sõbarad ja tuttavad...ka nemad on töö kfaliteedi ja hindadega rahule jäänud

Koht ise asub Sõpruse pst. lõpus, lukoili Tanka juures.
Rattaid remondib Gustav Laanemets.
Üldiselt teeb kõike. Omab ka korralikku kummivahetus/tasakaalustamis pinki.
Ja reedan siis ka tema nr teile 5204415 (loodan, et gustav ei pahanda)
biohazard ja nad teevad, kuid
1. Suuremaid töid tehakse tartus, ratta sinna saamine sinu oma mure,
2. Hinnakiri on ikka parajalt kirves
3. pean kurbusega nentima, et mina tallinnas tehtud töö kfaliteedis enam kindel pole
4. Kui inimene tahab käigukasti ratta remoda, mille ta depoost ostnud on ja talle öeldakse, et loll mingi idikas oled väää? nii vana ratas ja kast persses...osta uus mootor.
1. Suuremaid töid tehakse tartus, ratta sinna saamine sinu oma mure,
2. Hinnakiri on ikka parajalt kirves
3. pean kurbusega nentima, et mina tallinnas tehtud töö kfaliteedis enam kindel pole

4. Kui inimene tahab käigukasti ratta remoda, mille ta depoost ostnud on ja talle öeldakse, et loll mingi idikas oled väää? nii vana ratas ja kast persses...osta uus mootor.
[quote="Motopaks"]sadulate ja muude nahk asjade tegemine ja parandamine: http://www.hot.ee/nahksadul/
See on hää koht! Mul olid sadula alumised ääred läbi kulunud. Selle asemel, et kogu kate vahetada ja korralik summa välja kasseerida, venitas/pingutas ta nahka rohkem sadula alla ja kogu mure sai lahendatud vaid tühiste kopikate eest
See on hää koht! Mul olid sadula alumised ääred läbi kulunud. Selle asemel, et kogu kate vahetada ja korralik summa välja kasseerida, venitas/pingutas ta nahka rohkem sadula alla ja kogu mure sai lahendatud vaid tühiste kopikate eest

Kes mett teeb, see mett sööb!
Pärnakatele: OÜ Habiter. rehvide remont, vahetus, tasakaalustus, hoiustamine. Saab tellida rehve. Ka pisemad remonttööd ja õlivahetus. Asukoht: Pärnu, Parmu 6 (Olerexi tanklast veidi Tallinna poole ja siis paremale).tel.5658326 (rehviabi 24 h.) või minu oma 53709640.on müügil ka mõningaid kasutatud rehve.
Minu hääl läheb samuti Gustavi remonditöökoja kasuks.Julgen teada soovitada,kuna teeb oma tööd hästi.Paraku ei pesitse ta enam Mustamäe Lukoili taga nagu ülal Intruder kirjutas vaid nüüd Tähetorni Autobaasis.Kodulehelt saab inffi ja temaga kontakti http://www.motorem.iog.ee
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
www.motokeskus.ee Raul on igati vastutulelik tegelane seal. Käis rattaga hoolduses ja väga kiire ja asjalik teenindus. Ainus negatiivne pool on see, et neil väiksed ruumid ja osa töid tehakse õuepeal, ehk siis kätte saad vägagi sitase ratta pärast kui vahepeal on juhtunud vihmakest sadama. Varustuse osas annab alati kaubelda ja kui Biker.ee liikmekaart taskus siis 5% alet tilgub kohe ja muu on juba oma isiklikust juudiverest kinni 

-
Kas keegi Pärnus veel mõnda mootorrataste remondi kohti teab või siis kedagi, kes nende parandamist jagab. Mure on selline, et tahaks oma isa vanat tsiklit korda saada. Tema sellega ei tegele, kogu vaba aeg kaob tal pudelikesse. Ise aga tahaks alustada motomaailmaga tutvumisega. Olen lugenud selle kohast kirjandut ja ka Palu raamatuid. Tean ühtteist, kuid sellest veel vähe. Vend mul kunagi parandas seda, käidi ka sõitmas, kuid see oli ammu. Nüüd aga tahaks tsiklit korda ja sealt edasi... Äkki keegi oskab infot anda. Olen Tänulik 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.