Variaatori rihma mõõdud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Variaatori rihma mõõdud
Tere, mul on hiina roller HT50QT9, identne taolisega: http://www.hmk.nl/IMAGES/Images/p_ht50qt9/ht50qt9.jpg
Vana rihm on lootusetlult ribadeks, kuid ma ei tea mõõte. Olen googeldanud, aga pole leidnud. Tegu 50 cc mootoriga. Oskate aidata, mis mõõtudega rihm sinna peale sobib ?
-
Teema algataja
Re: Variaatori rihma mõõdud
Otsi karteri küljest selline plekitükk üles, kus on mootorinumber kirjas, seal on 2 rida tähti/numbreid, ülemine on mootori tüüp, selle kirjutad üles ja lähed kuskile poodi.
-
Teema algataja
mootor on 139QMB, peaks sobima see rihm ?
http://www.camex.ee/index.php?option=co ... =9&lang=et
-
Teema algataja
-
Teema algataja
suure tõenäosusega läheb 12" rattaga rollerile 729 rihm, kuigi on viimasel ajal ka rollereid , millel 788 pikkusega rihm.
NB! Erinevate valmistajate puhul võivad täpselt sama rihma puhul peal kirjas olevad pikkused erineda.
-
Teema algataja
tanel- kirjutas:Sulle peaks minema 139QMB 12" rihm
Kui ikka variaator on 12"
Kus ma tean oma variaatori suurust, kui andmetes seda kirjas pole ?
-
rolluvend kirjutas:tanel- kirjutas:Sulle peaks minema 139QMB 12" rihm
Kui ikka variaator on 12"Kus ma tean oma variaatori suurust, kui andmetes seda kirjas pole ?
see 12" t2hendab rataste suurust
-
Teema algataja
ei, 139QM(a-b-c ja palju edasi) on varikad sama läbimõõduga kuid variaatori ja tagumiste taldrikute kaugus üksteisest erineb, sealt ongi selline asi, et 10 tollisele läheb 669 rihm, 12 tollisele pikem jne jne.
Silver

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.