Kindlustuse remondi kohad ?
Moderaator: Moded
Kindlustuse remondi kohad ?
Tere, nimelt mure on järgmine. Sai rattaga avarii läbi elatud ja liikluskindlustuse silmis kannatanuks jäädud. Kindlustus maksab ratta remondi kinni. Plaanis oli seda ise teha, kuid tänu vigastatud käele ei saa seda kuidagi teha ja kindlustusele ei oska kahjunõuet kaa esitada. Kindlustus käib kui uni peale, et kalkulatsiooni ära teeks.
Siit ka küsimus, kus ja mis firmad tegelevad mootorrataste taastamisega ja kust ma saaksin lasta kahjud ära hinnata (ja kindlustusele anda) ? Rattal vajavad tegemist plastik, paak kortsus ja värvimine. Muud on jupid, mis saab letilt. Kawasaki zx6r
Et siis mis firmad tegelevad sellise remondiga ja teevad kuludekalkulatsiooni.
Rait
Re: Kindlustuse remondi kohad ?
Aga mis aastakäigu ratas on? Kui väga vana pole, siis võiks ju pöörduda Kawasaki esinduse poole (www.itmoto.ee) või siis Velt Motocenter, Motobox jt.
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
kui ise süüdi ei ole, siis alati tuleks otsejoones esindusse kõndida.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Kas mitte igal kindlustusfirmal pole oma teatud partnerid, kelle juurde klient viib oma ratta hindamisele? Ergo kindlustus Tartus saatis mind motodepoosse, kus ratas minu jaoks positiivselt ära hinnati. Kui sa ise tahad teha, siis kahjunõuet kui sellist asja minuteada nad väga ei taha maksta. Asi käib nii, et nad "ostavad" sinu käest ratta välja ning määravad siis rattale jääkväärtuse. Selle jääkväärtusega on sul võimalus oma ratas välja osta ja siis remondi palju tahad.
Parimat.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Võid ka minu juurde oma murega tulla. Suhtlen igapäevaselt esindajatega ja kalkulatsiooni tegemisega probleeme ei teki.
Sven
502 3342
AGS Racing
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Aris kirjutas:Kas mitte igal kindlustusfirmal pole oma teatud partnerid, kelle juurde klient viib oma ratta hindamisele? Ergo kindlustus Tartus saatis mind motodepoosse, kus ratas minu jaoks positiivselt ära hinnati. Kui sa ise tahad teha, siis kahjunõuet kui sellist asja minuteada nad väga ei taha maksta. Asi käib nii, et nad "ostavad" sinu käest ratta välja ning määravad siis rattale jääkväärtuse. Selle jääkväärtusega on sul võimalus oma ratas välja osta ja siis remondi palju tahad.
Parimat.
Ei oskagi midagi öelda, nad väga tahtsid, et ma ise ratta ära hindaks ja kui neile sobib , siis nad maksavad ära. Ma selgitasin ,et käsi tuksis aga siis ütlesid, et nagunii hooaeg läbi, võtad raha ja hiljem teed. Ära nad osta ei tahtnud, kuna neil liialt palju selliseid ronte. Igastahes olen huvitatud sellest, et viin ratta kuskile remondi firmasse, teevad kalkulatsiooni. Jooksen klindlustusse ja siis teeb vastav asutus mu ratta korda kaa. Endal ei ole lihtsalt füüsiliselt ühega käega seda võimalik lappida.Tallinna Motodepoo igastahes ei tegele sellega.
Ehk siis lapivad ratta ära kaa seal Tartu Depoos ?
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Kindlustsue matsuga läheksin mina ikkagi otse esindusse... Las möllavad ja laovad orig jupid sisse kõik. Võtad ratta pesu ja värvi vahatamise ka veel Määrisid ju ratta ära ka ikkagi
Ära siis oma varustuse hinda ka unusta...
Kas esindus nii vana rattaga nagu 98 aasta tegeleb ? Ja kus kawa esindus asub ? Seda ei oska kohe mitte mõelda, et mul vaja arvatavasti uut külje plastikut. Kus nad veel selle välja võluvad ?
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
värvimis ja plekitööd saab teostada www.novamotors.ee
varuosade tellimine ei tohiks probleem olla, tõenäoliselt lähevad asjad taastamise alla !
kui soovid veel infot siis PM
www.motodepoo.ee
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Kui kalkull tuleb piisavalt suur siis küll nad ära ostavad;)
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
tok-tok kirjutas:Aga mis aastakäigu ratas on? Kui väga vana pole, siis võiks ju pöörduda Kawasaki esinduse poole (http://www.itmoto.ee) või siis Velt Motocenter, Motobox jt.
ITmoto on esindus v ? see pole mingi kuradi esindus. olen proovinud olla nende klient ja tuli ainult peavalu.
õige koht on ikka www.kawasaki.ee
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:tok-tok kirjutas:Aga mis aastakäigu ratas on? Kui väga vana pole, siis võiks ju pöörduda Kawasaki esinduse poole (http://www.itmoto.ee) või siis Velt Motocenter, Motobox jt.
ITmoto on esindus v ? see pole mingi kuradi esindus. olen proovinud olla nende klient ja tuli ainult peavalu.
õige koht on ikka http://www.kawasaki.ee
Ehks siis Motodepoo, kui täpsem olla.
sepp kirjutas:tok-tok kirjutas:Aga mis aastakäigu ratas on? Kui väga vana pole, siis võiks ju pöörduda Kawasaki esinduse poole (http://www.itmoto.ee) või siis Velt Motocenter, Motobox jt.
õige koht on ikka http://www.kawasaki.ee
Tead puuk! Sel samal lehel (http://www.kawasaki.ee) on ka I.T. Moto kontaktid väljas
See, kui Sul oli seal negatiivne kogemus, ei tähenda et nad negatiivse kalkulatsiooni teeks. Ja ma üldse ei imestaks, kui Sa sealt nitroga süsinikkiust gondleid soovisid
Benelli TNT 1130
Olles ise antud teemaga väga kursis ja asjas sees, siis tõesti, Tallinnas tegelikult polegi selliseid adekvaatseid kohti, kuhu saata näiteks ala 98a rattaid remonti, äriidee kellelegi
Sinul aga soovitan tõesti kas Velti või siis I.T. Motot Sakus, mõlemad peaksid edukalt saama hakkama kalkulatsioonide tegemisega.
Teine nõks on jah see, kui kalkulatsioon ületab ratta enda väärtust, st remont pole otstarbekas, siis hakkad kindlasti kindlustusega vägikaigast vedama, mis siis on ratta Hind, mille nad peaksid sulle välja maksma.
Igatahes, soovin jõudu, kui veel nõu tahad siis kirjuta postkasti.
Juhiks su tähelepanu veel sellele ka, et kui sa juhuslikult avarii tagajärjel kukkudes varustuse või riided ära lõhkusid või rikkusid, siis esita nende kahjunõue ka koos ratta remondikalkulatsiooniga. Ah jaa, seda veel et riiete hinnad mõtle ise välja (normaalsuse piires ikka) ja mõned pildid tee ka.Minul vähemasti maksti ilust välja ja endale nad neid asju küll ei tahtnud. Sorry kui mu seletus nats segane oli...
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Oleneb kus asud. Muidu soovitaks ikka Motodepood, Velti või midagi sellist. Kanna paberile kõik vigastused rattal ja lase teha hinnapäring originaal osadele. Varustuse kohta sai mainitud nagu ma näen, aga jäta kõik ravikulu tšekid ja transpordi tšekid alles, minul korvati absoluutselt kõik.
Dragbike.ee tegeleb samuti selliste juhtumitega. Teeme hinnakalkulatsiooi ja remondi. Asukoht Pärnus kuid kliente on olnud mitmelt poolt Eestist.
Kellel peaks vajadus olema, siis võib kõrva taha panna, et Dragbike.ee samuti asjaga tegeleb.
Mul juhtus eelmisel aastal 92 aasta XJ600'ga kaks järjestikust õnnetust. Remondikalkulatsioon Motodepoos kokku oli pea 20000 krooni (heeblid, peeglid, sumbutid, suunatuli, jalaraud, küljegondlil asetsevad tuulesuunajad ja veel nipet-näpet. Arvasin ka algul, et ilmselt tahavad ratast välja osta aga kõik osad asendati originaaljuppidega (tõsiselt imestan, et kust nad selle aastakäigu tsiklile veel need tuulesuunajad välja võlusid. Täpselt kere värvi ka kusjuures.) ja kindlustus maksis kenasti välja. Mina igati rahul.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 205 korda
- Kontakt:
Tallinnas tegelikult polegi selliseid adekvaatseid kohti, kuhu saata näiteks ala 98a rattaid remonti
Hmm, äkki põhjendad millest selline arusaam või veendumus tekkinud on. Originaaldetailid on ju kätte saadavad kasvõi 20 aasta vanustele ratastele. Ma julgeks isegi pakkuda, et Skymotos remondis/hoolduses käivate tsiklite keskmine tootmisaasta jääbki 98-2002 vahele. Loomulikult käib ka vanemaid ja uuemaid. See statistika paari aasta jooksul tekkinud, sest läbi käib sealt keskmiselt 500-600 tsiklit aastas.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.