4.-6.2.2005 Moottoripyöränäyttely MP 2005
Moderaator: Moded
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
4.-6.2.2005 Moottoripyöränäyttely MP 2005
Niisiis,
taaskord peab sammud Soome poole seadma. Sest Soomes toimumas mootorrattamess: Moottoripyöränäyttely MP 2005
Eelmine aasta sai käidud ja rahule jäädud.
See aasta võiks minna jälle reedel so. 04.02 sest arvatavasti on seal nädalavahetusel hullumaja ja kõik hea ja soodne juba ära ostetud. Seega, uurime välja laevapiletite hinnad ja bronnime ära.
Lisainfo tulekul!
motopaks
taaskord peab sammud Soome poole seadma. Sest Soomes toimumas mootorrattamess: Moottoripyöränäyttely MP 2005
Eelmine aasta sai käidud ja rahule jäädud.
See aasta võiks minna jälle reedel so. 04.02 sest arvatavasti on seal nädalavahetusel hullumaja ja kõik hea ja soodne juba ära ostetud. Seega, uurime välja laevapiletite hinnad ja bronnime ära.
Lisainfo tulekul!
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Peale mõningast uurimist on kaks varianti:
ühepäevasele reisile minnes on vaid 1 variant mille puhul jääb veidi aega ka messi külastamiseks (teiste puhul on sadamas/maal veedetav aeg 3 tunni ringis)
ja see oleks Viking Line'iga
Tallinn 8.15 ->Helsinki 11.15 Rosella
Helsinki21.00 -> Tallinn 00.00 Rosella
Pileti hind on 250.- ots, grupipileti puhul (väh. 10 in) 220.-
ehk siis 500.- või 440.- edasi-tagasi.
Teine variant oleks minna õhtul, ööbida laevas ja veeta siis päev messil ning tulla õhtul tagasi...kuid see läheb kindlasti kallimaks ja pikemaks....kas uurin kambaga minekuks ka seda varianti?
Zeek
ühepäevasele reisile minnes on vaid 1 variant mille puhul jääb veidi aega ka messi külastamiseks (teiste puhul on sadamas/maal veedetav aeg 3 tunni ringis)
ja see oleks Viking Line'iga
Tallinn 8.15 ->Helsinki 11.15 Rosella
Teine variant oleks minna õhtul, ööbida laevas ja veeta siis päev messil ning tulla õhtul tagasi...kuid see läheb kindlasti kallimaks ja pikemaks....kas uurin kambaga minekuks ka seda varianti?
Zeek
Viimati muutis Zeek, 03 Jaan 2005, 15:38, muudetud 1 kord kokku.
Elu on...
-
cl
Milleks maksta rohkem...copy-paste vikingi lehelt:Zeek kirjutas:Tallinn 8.15 ->Helsinki 11.15 Rosella
Zeek
Päevakruiis Tallinn-Helsingi-Tallinn
Jöuate veeta terve päeva Helsingis. Väljumine Tallinnast kl 08.15, saabumine Helsingisse kl 11.15. Tagasi Helsingist samal päeval kl 21.00 ja saabumine tagasi Tallinnasse kl 24.00
01.01.2005- 30.04.2005
Tootekood EHEL
Iga päev
Normaalhind 350
Soodushind* 200
Sisaldab: Edasi-tagasi laevareis ilma kajutita. Söögid ja kajutid kehtiva hinnakirja alusel.
*) Soodushind kehtib lastele 12- 17 a., õpilastele ja pensionäridele
Ei kehti rühmadele. Lapsed alla 12 a. tasuta ainult reisides koos täiskasvanuga.
NB! Broneerimine ainult eelmüügist hiljemalt 1 päev enne reisi!
Terv.
cl
-
Postikoer
Ilusatele inimestele makstakse lausa peale sellel üritusel osalemise eest: http://www.hyppelaud.ee/toopakkumised.p ... tp_id=8837
Igaks juhuks väike ettevaatusmanitsus : lubatud sularahakogus piiri ületamisel on limiteeritud ja kui kogemata rahakoti vahelt megakogus raha paistab ( passi otsimisel näiteks) siis konfiskeeritakse kogu papp ära.
Ühte sellist juhust on mul õnnestunud kümmekond aastat tagasi HKI passikontrollis näha ( piirmäär sularahale oli 10 000 FIM siis). Aga kui ise ei liputa, siis reeglina taskust keegi otsima ka ei hakka. Tänaseid limiite ma ei tea ja euroliidu sisesesed nõuded on mulle ka teadmata.
Ühte sellist juhust on mul õnnestunud kümmekond aastat tagasi HKI passikontrollis näha ( piirmäär sularahale oli 10 000 FIM siis). Aga kui ise ei liputa, siis reeglina taskust keegi otsima ka ei hakka. Tänaseid limiite ma ei tea ja euroliidu sisesesed nõuded on mulle ka teadmata.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Ka seoses EU-ga midagi muutunud pole? EU siseselt?spinna kirjutas:Igaks juhuks väike ettevaatusmanitsus : lubatud sularahakogus piiri ületamisel on limiteeritud ja kui kogemata rahakoti vahelt megakogus raha paistab ( passi otsimisel näiteks) siis konfiskeeritakse kogu papp ära.
Suvel vähemalt, kui ma viimati seal maal olin kehtisid seal EURid
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
On muidugi muutunud. Sularaha kogus võib eurodes endiselt piiratud olla. Eesti poolel on piirang nii kõrrgel, et see küll ei tohiks kedagi häirida - minu teada 100 000.- eek väärtuses suvalist valuutat. Kas soome poole peal euride kogus sularahana piiratud on, ei tea.Raitz kirjutas:Ka seoses EU-ga midagi muutunud pole? EU siseselt?
Suvel vähemalt, kui ma viimati seal maal olin kehtisid seal EURid
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
puhh
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
ja ka tramm nr 7b (see peaks natuke kiirem suund olema). Üks läheb ühte pidi ja teine teistpidi. Peatus peaks olema Messukeskus. Sadamast peaks küll jala lonkima Senativäljakule ja seal saab trammi peale. Tõsi sadamast linna poole peaksid liikuma ka trammid nr 4 ja 2, aga pead ei anna selle eest.CB500 kirjutas:
Tramm nr. 7A
Piletit saab osta ka trammi pealt.
paks räägib õigust.
eelmisel aastal sai mindud hommikuse viking linega soome - siis sadamas telltiud suur takso, ehk selline u 15-10 inimese mikrobuss oli.
ja kui õieti mäletan siis hind tuli suht samas mis sadamast kahe trammiga messikeskusesse sõita. Vikingi sadamast messikesusele ei saa otse sõita 1 trammiga vaid keskklinnas peab ringi istuma. Jalutada ma ka keskklinna ei viitsinud.
Seega pakun välja, et lähme koos - võtame takso ja tagasi ka koos.
Mina igastahes lähen selle varajase vikingiga reedel sinna ja sama moodi kella üheksase vikingiga tagasi.
ja see, et messil saab u 12 - 19 olla -- uskuga seda on piisavalt vahest isegi liialt.
Samas jalagaks ka sellise mõtte - et ärge soomes messikesuses oma jopesi garderoobi pange. odavam tuleb 3-4 jopet hoiu kappi toppida 2 eur'i eest.
eelmisel aastal sai mindud hommikuse viking linega soome - siis sadamas telltiud suur takso, ehk selline u 15-10 inimese mikrobuss oli.
ja kui õieti mäletan siis hind tuli suht samas mis sadamast kahe trammiga messikeskusesse sõita. Vikingi sadamast messikesusele ei saa otse sõita 1 trammiga vaid keskklinnas peab ringi istuma. Jalutada ma ka keskklinna ei viitsinud.
Seega pakun välja, et lähme koos - võtame takso ja tagasi ka koos.
Mina igastahes lähen selle varajase vikingiga reedel sinna ja sama moodi kella üheksase vikingiga tagasi.
ja see, et messil saab u 12 - 19 olla -- uskuga seda on piisavalt vahest isegi liialt.
Samas jalagaks ka sellise mõtte - et ärge soomes messikesuses oma jopesi garderoobi pange. odavam tuleb 3-4 jopet hoiu kappi toppida 2 eur'i eest.
-
warhead
Punapats ja Intc on reedel samuti tulemas, vist võtame kaasa ka kolmanda näo (kui meie mõlema esivanem seda lubab)..
Et siis reedel kell 08:15 Rosellaga Soome ja 21:00 Rosellaga tagasi. Meie jätkame traditsiooni kus tellime ka kohe ära rootsi laua tagasisõites (sest kõht on selleks momendiks ikka meeletult tühi)..
Et siis reedel kell 08:15 Rosellaga Soome ja 21:00 Rosellaga tagasi. Meie jätkame traditsiooni kus tellime ka kohe ära rootsi laua tagasisõites (sest kõht on selleks momendiks ikka meeletult tühi)..
Yamaha XJ600S aka Nublu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.