aidake
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
aidake
mul on 125cc ajab suitsu ja nagu mingi õli sumpsi peal aga see ei ole kleepuv kas ja õli kaob kas keegi saaks aidatda mis viga on ?
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
Re: aidake
2t?
kui on, siis äkki segad ise õli ja segad liiga palju õli sisse, siis hakkabki sumpast õli tulema ja tossama.
eeldan, et masin segab ise õli? mis masin üldse on?

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: vanakool.. MT9
õpi kirjutama, enne ei aita
-
- Tsikkel: Dnepr MT-9
- Tänatud: 1 kord
Ehk kirjutad, mis masinaga ültse tegu on? Minuteada pole foorumis selgeltnägijaid...
Krizto <- keela ning saan indu juurde
-
Teema algataja
Postitus mõeldud eelkõige kiviõli ja selle lähistel asuvatele tsiklistidele.Nimelt suundun 31.esm. Kiviõli kanti(võimalik,et mitte otseselt asulasse vaid selle lähistele)komandeeringusse.Kant mulle võõras ja oleks hea kui keegi tutvustaks võimalusi kus õhtul võiks aega surnuks lüüa vms.Sellel nädalal ise tsiklita ja õhtuti pinnal passida oleks ka jama.Kuna interneti kasutamine on küsitav,siis jätaks tel.numbri.56179561
-
- Tsikkel: on vajaka
- Kontakt:
Lcf666 kirjutas:Postitus mõeldud eelkõige kiviõli ja selle lähistel asuvatele tsiklistidele.Nimelt suundun 31.esm. Kiviõli kanti(võimalik,et mitte otseselt asulasse vaid selle lähistele)komandeeringusse.Kant mulle võõras ja oleks hea kui keegi tutvustaks võimalusi kus õhtul võiks aega surnuks lüüa vms.Sellel nädalal ise tsiklita ja õhtuti pinnal passida oleks ka jama.Kuna interneti kasutamine on küsitav,siis jätaks tel.numbri.56179561
ja kuidas see teemasse puutub?