"Vaba teema" alafoorum olemas...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
"Vaba teema" alafoorum olemas...
Ärge siis hulluks minge. Vaatame mis saab. Kui häirima hakkab siis võtame avalehelt maha.
parimat
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Re: Vaba teema olemas...
http://www.kasulik.ee/calc/mootyhikud/temperatuur.php
Järgmine küsimus: kas keegi tahab endale soetada ca 120m2 põrandapinnaga tillukest, puuküttega saunaga pööningukorterit Pärnu kesklinnas? Tegemist on vana koolimajaga, kuid kummitustest ei tasu lasta end häirida.
jurik kirjutas:kes annaks viidet kus saab celciust ja farenheiti vastavust võrrelda?
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
iseenesest võiks sorteerida siia alla ajaviite teemad..võõi mitte? huumor, youtube, tsikli pildid videod jm sellised huinamuina teemad?
ise küsin ise vastan.. ei. et see teema siis nagu rohkem muu arutelu jaoks.
They mark their territory.
Lugege see hoolega läbi. me saime kogu pesakonnaga autokondist sellise laksu eelmisel nädalal, et osa autosviibijaid on hospidaliseeritud
+358458693818
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
vilosius kirjutas:Lugege see hoolega läbi. me saime kogu pesakonnaga autokondist sellise laksu eelmisel nädalal, et osa autosviibijaid on hospidaliseeritud
Töötasin palju aastaid metsamasinatega, nendel samuti kondid peal,suvel kuumade ilmadega töötas kont täiel võimsusel kogu aeg ja nii 12 tunniste vahetuste kaupa,tihtipeale oli vaja ka masinast välja ja sisse käia,midagi väljas toimetada, nahk märg,tulemuseks pidev nohu ja köha.Tervisele pani ikka jubeda põntsu!

vilosius kirjutas:Lugege see hoolega läbi. me saime kogu pesakonnaga autokondist sellise laksu eelmisel nädalal, et osa autosviibijaid on hospidaliseeritud
"Tervisele mõeldes on suurim viga, mis inimesed teha saavad, see, et lämbesse autosse istudes panevad nad konditsioneeri tootma kõige jäisemat õhku"
Hmm, see vist seletab mu vahepealseid valusid rinnus, tõbist kurku ning palavikku 38, mis lambist tuli ja läks.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
sellepärast mina autos konti ei kasutagi.tervis oluliselt parem ja kütet kulub kah vähem. to harimal,ons sul veel need kukkumis punnid alles?uuele oleks tarvis.
igatahes, tanklate hinnad muutuvad südaööl vastu kolmapäeva, ning mina panen oma sõidukitel paagit täis veel tänase päeva jooksul.
kuidas teie kommenteerite käibemaksu tõusu, ning kas keegi veel mäletab mida 1990 aastal käibemaksu kohta räägiti ?

-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
premium 7 jaamades tõuseb küte kahes osas ja kokku ca. 1,5eeki
eks see vast sama siis ka teistes teenindusjaamades
vot sulle siis et ei tõuse ja kui tõuseb siis kuni kroon
njah - paagi võiks ju täis võtta aga terve aasta jagu ikka kokku osta ei jõua ja kui jõuaks, siis arvatavasti sõidaks selle koguse kordades kiiremini maha Siit järeldus, et kui suhkrutrahvile sarnast bena trahvi ei taha, siis tarbiks seda müstilist vedeliku mõõdukalt
-
- Kontakt:
võite ju siia alafoorumisse eraldi teemasid ka teha, kui ei taha kõiki maailma asju selles teemas ära rääkida
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: vfr
Re: "Vaba teema" alafoorum olemas...
kesse krt deegude teema ära kustutas, autor saada need numbrid mulle ps-i, mul on vist ühte tarvis
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Edastan info:
Ära anda 4 nädalased deegud, asuvad Tartus, võimalik tuua ka Tallinna.
Rohkem infot: liinaratsep(at)hot.ee või telefonilt 5121569
samas võib ka mulle esitada mõned küsimused.
-
- Tsikkel: vfr
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
natuke häirib et see ikkagi esilehel kajastub
enne oli üks teema "K: uus aku", ma ei tulnud kohe selle pealegi, et tegemist on sülearvuti akuga. muutsin küll pealkirja ära aga ikkagi, nats häirib see värk
Minu point oli tegelt algusest peale selles, et "vaba teema " ei peaks kajastuma biker.ee avalehel. Muidu juhtub see, et biker.ee avaleht saab läbustatud liialt motoväliste teemadega.
Aga samas peaks moded tegelema ka sellega, et aeg-ajalt leida mahti kustutada ka otseselt foorumisse lajatatud kirjetega, kus on lehetäis quotat ja vastuseks.."olen sinuga nõus". Ei ole just väga informatiivne.
lisavarustuseks GSR600
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Hitchiker kirjutas:Minu point oli tegelt algusest peale selles, et "vaba teema " ei peaks kajastuma biker.ee avalehel. Muidu juhtub see, et biker.ee avaleht saab läbustatud liialt motoväliste teemadega.
Aga samas peaks moded tegelema ka sellega, et aeg-ajalt leida mahti kustutada ka otseselt foorumisse lajatatud kirjetega, kus on lehetäis quotat ja vastuseks.."olen sinuga nõus". Ei ole just väga informatiivne.
olen sinuga nõus
Kaks naist lähevad tülli, nii et tõsine riid kohe lahti. Abisaamiseks läheb esimene naine kirikuõpetaja juurde. Räägib loo ära. Kirikõpetaja kuulab lugu hoolega, ning ütleb naisele: "Jaa, sul on õigus!" Naisel kohe rõõmus meel ja tänab õpetajat, ning lahkub. Läheb ka teine naine kirikuõpetaja juurde ja räägib oma versiooni ära. Kirikuõpetaja kuulab hoolega, ning noogutab: "Jaa, sul on õigus!" Teisel naisel samuti hea meel ja läheb koju. Mõne ajapärast saavad aga mõlemad naised taas kokku ja satuvad segadusse, kellel siis õigus on. Läheb siis üks naistest taas kirikuõpetaja juurde ja räägib asja ära: "... ei saa ju nii olla, et meil mõlemal on korraga õigus!" Õpetaja kuulab taas hoolega ja vastab naisele: "Jaa, sul on õigus!"
Ärme siin nüüd anekdoote küll rääkima hakka, selleks on ju..
+358458693818
vilosius kirjutas:Ärme siin nüüd anekdoote küll rääkima hakka, selleks on ju..
Jaa, sul on õigus!
-
- Tsikkel: Yamaha MT-03
Eile sai käidut Elvas Ürgmeest vaatamas
Need kes ple seda veel näinud, soovitan soojalt minna, aga jätke oma lapsed koju. Nats mark on kui pisike lasteaias ütleb sitapea
aGA nalja sai ja ma luban, et edaspidi olen palju parem naine ja üritan teid ürgmehi rohkem mõista
-
- Tsikkel: TDM 850
Just selle ürgmehe kohta on küsimus-kas tegu on uue kavaga või on vana tekst ja lihtsalt Padari punt teeb musa juurde?
-
- Tsikkel: Yamaha MT-03
pritsu kirjutas:Just selle ürgmehe kohta on küsimus-kas tegu on uue kavaga või on vana tekst ja lihtsalt Padari punt teeb musa juurde?
Pole eelmist etendust näinud, aga vist ikka vana tekst ja mõned värsked naljad juures.. nu ja Tannu oma bändiga ka..
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Motopaks, pliis pliis korja vaba teema esilehelt ära
Nii palju teemasid juba, kuhu klikid peale, et lugeda midagi asjalikku, ja siis tulevad sepa paadinaljad. Mitte et need naljakad poleks aga ainult pealkirja järgi küll ei tee vahet, et kas tegemist on suvaläbu või asjaliku jutuga.
-
- Kontakt:
davai
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.